Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Władek B.?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 23:21
Gdzie jest Władek B. gwiazda przemyskiego PiS-u, zwany też "teczkowym"? Dla
niewtajemniczonych nosi teczkę za członkiem! Człowiek o wielkim sercu,taki co
to nie je i nie pije, a poświęca się innym! Dziś jego aksamitnego głosu
zabrakło na sesji rady miasta. Jedni mówią, że popłynął w daleki rejs ze
stolarzem Kulawikiem, inni że opracowuje w zaciszu gabinetu Członka tajną
strategię PiS-u przed wyborami samorządowymi, ci najbardziej złośliwi imputują
jakoby odżyły we Władku najgorsze instynkty i poszedł był w tzw. tango.
Cokolwiek się zdarzyło pewien znany, dobrze umocowany mecenas będzie miał ręce
pełne roboty. Władek ku..., jak mogłeś w takim momencie?
Obserwuj wątek
    • Gość: armagedon Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:22
      Mistrz świata w dyletanctwie i klakierowaniu. Znany z talentów
      naukowych, które rozwijał na tajnych kompletach w "sorbonie". Typowy
      towarzysz z PRL-u, z którego notabene jedynie słuszna partia
      niejakiego KIM IN JARA kpi. Sprawdza się na każdym "odcinku" tam
      gdzie go rzucą.Pewnie niedługo zostanie pchnięty na "odcinek"
      dyplomacji aby się chłopisko sprawdziło. Amen KU.WA.
    • Gość: Wow Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:43
      No to ma przesrane! Już nie ponosi teczki za Markiem K.! Tragedia! I na co ci to
      było Władek?
    • Gość: login Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 09:57
      Oto PiS-owska moralność. Gęby pełne frazesów, wszystkich by umoralniali,
      wszystko by ustawiali na soja modłę, pod jednym wszakże warunkiem - nas to nie
      dotyczy.
      • Gość: Kizior Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:02
        Zrobił Jasio z Władkiem to samo co robił kiedyś z Bronkiem - :) eliminacja
        fizyczna przez wódowanie. Pić to trza umić.
    • Gość: dlaczego? Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:41
      Dlaczego milczą "złote usta" tego forum kryjące się pod seksownym nickiem gah26?
      Widocznie trudny i niewygodny temat!?!
      • Gość: Władek B. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:49
        Ale co so chozi?
        • Gość: Wołodia B. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:53
          A я иду шагаю по Москве
          • Gość: Zygmunt M. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:29
            Nu, ta jakij chulery wy si Władka czepili, ta co un wam zrobił? Ta un człowik du
            rany przyłóż, ani piniendzy nie chcy, ani tytułów, ani niczegu nie chcy. Ta un
            by wszystku oddał innym, nawyt ostatni koszuli,który jak ja ud zawszy na prawej
            stroni nosi. Nawyt wyprać jij ni ma czasu, taki uddany ludziom. Ni ma gu trzy
            dni i ud razu si wielki szum zrobił. Naserumater, ta człowiek ni kamel z garbym,
            abu z dwoma i napić si musi,inaczyj raz dwa na pusadzie by si zmarnował.
            Wprawdzi ja tegu ni pochwalam,bu przeci jezdem w tyj kumisji ud picia, ali ud
            czasu du czasu ta i ja kielonka hary dygne abu gielazy browaru. Inu si nachodzić
            musze bom glosowal za tym żeby sklepy munupolowe byli dalij ud ludzi. Nu wy
            ludzi si ni martwci, ja jak Władka zdybie tu pud chjrem mówi przypruwadzy gu du
            pana paugi. A tera idy kimać jak bajbus jaki. Dubranuc.
            • Gość: jobrave Re: Gdzie jest Władek B.? IP: 89.195.20.* 22.07.09, 22:55
              Tyli wy u tym Władku gadaci, a ja dalij nie wim, któryj to. Ja tyli lat w
              Przymyśliu przymieszkał, tyliu żym ludzi tu poznał - ta ni, ta jak tuo móżliwy,
              żeby ja nigdy uo nim ni słyszał? A jak uon jeszczy hardygały liubi, tuo nima
              takij móżliwości, żeby ja gu ni znał.
              • Gość: Analityk Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.ptvk.pl 22.07.09, 23:54
                Władek ma dużą fazę.. Mecenas może mu sie pomoże wygrzebać lub KIM
                IN JAR; Aptekasz tysz czuwa..
                • Gość: armagedon Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 08:38
                  Młynek nie znasz go bo to chłop z Pikulic. Z Przemyślem ma tyle
                  wspólnego co KIM IN JAR pseudo- "alik" z Gabonem. To cały "Władyk
                  pij ku.wa" Fuchmen.
              • Gość: kuljega zy Smolki Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 08:38
                Ta Ty jegu znać ni mozysz bu un ni z Przymyśla. Un si spruwadził du miasta przyd
                wyborami, zamyldował si inu u ciotki Bandziuchowej i tak sy pomieszkuji. A kiedy
                ty kulijego drogi zajdzisz tu do nas na Smolki, toby my jako połowky zrobili abu
                i wiency?
                • Gość: jobrave Re: Gdzie jest Władek B.? IP: 89.195.71.* 23.07.09, 10:36
                  A nu tu dobrzy, bo ja si już przystraszył, ży to ja z Pikulic, a un z
                  Przemyślia. A hardygały tak, czy inaczyj, trza si bedzi napić, ja już sy bilit
                  kupił i bedy lieciał na puczontku sirpnia. Może ja by jakiś koszuliny Władkowi
                  kupiuł, jak un taki fajny batiaryga?
                  • Gość: Zygmunt M. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:35
                    Ta ji mnie kup jaki nowiuśki koszuli bu moja mocnu sfatyguwana walko z komuno.
                    • Gość: Kizior Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:58
                      Ta fajny bałak si ciungni przy tym Włodziu a un pywni bidusia umira i gilajzą si
                      leczy. Heca niezła z tym Włodziem.
                      • Gość: jobrave Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.zone3.bethere.co.uk 23.07.09, 15:34
                        A wieli un ma lat, tyn lwowiak z Pikulic? Kto un je? Radnyj, nie radnyj? I co un
                        ma z Kulawikiem du gadania? Ta Kulawik cheba z Pliatformy? Ta ja już nic z tegu
                        ni kapuji, oj ludzi, ludzi, bez ćmagi tu si nie obyjdzie.
                        • Gość: kumaty Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:21
                          Un jest tusz przyd 50, chyba mu dwa roki zdybi. A dalij jiest tak. Władyk tu je
                          radny ze sPiSu. Un jiest z Pikulic,ali si nagli przypruwadził du miasta i tera
                          jest miastowy pan pełno gembo. Zy stularzem Kulawikim trzymajo teras sztamy.
                          Kulawik zara pu wyborach ucik z Platformy du Samejbrony Zapotockiegu, a późnij
                          si przyniósł du jakieguś tam rzundnego Przemyśla, któren to tu Przemyśl wspira
                          naszegu jaśnie wielmużnegu pana Pryzydenta. I one tera oba cwaj i cała ta reszta
                          tuwarzystwa tworzu kualicjie. Ta i chcieli by si puwybierać na te pusty stołki,
                          ale ni mogą bo co rusz jest ich za mału. Kulawik pływa pu morzach i óceanach, a
                          Władyk....? Nu właśni gdzie jest Władyk? Dał d... i ni przyszed na ustatnie
                          sesji i kiszka stulcowa wyszła. Nu, ta i to byłu na tyli, bu mi si z guronca nie
                          chcy pisać a si boje żeby mnie browar si ni zagrzał, bu za skarby ciepłegu do
                          gemby ni wezme.
                          • Gość: ??? Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 11:58
                            Ódnalaz si czy ni?
                            • Gość: ?!? Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:34
                              Władek czasami robi jako prywatny kierowca "Członka", więc może pojechał z nim
                              na wywczasy?
    • Gość: Analityk Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.ptvk.pl 24.07.09, 12:42
      Władek pojechał na zimową szkołe aktywu - teraz jest goracy okres a
      trza schłodzić rózne zapędy.
      • Gość: ?!? Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:56
        Władek pojechał ubić tego psa - www.youtube.com/watch?v=L7vl1017EKI
        przecież tak nie może być żeby pies był mądrzejszy od pisiorów
    • Gość: zwyklak Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.range86-177.btcentralplus.com 25.07.09, 00:21
      Wladek pewnie znowu ma tygodniowe a potem bedzie 2 tygodnie
      trzezwial a potem znowu 3 tygodnie bedzie wrzeszczal na wszystkich a
      potem bedzie mial 1 tydzien dobrego humowu a potem znowu w dluga ...
      tak to jest z alkoholikami - nawet tymi ktorych wybraliscie na elyty
      • Gość: armagedon Re: Gdzie jest Władek B.? IP: 91.189.216.* 25.07.09, 11:34
        jezeli mu zonoa pozwoli. a hetera jest straszna- opie... władka.
        • Gość: ?!? Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:38
          czy tu znaczy ży si ódnalaz? Żóneczki wrzaski to i mozy un przytyrzyma, ali co
          tu bedzi jak jegu Lucynka weźmji na przysłuchanji? Naserumater, ta ja by nie
          chciał w jegu skórzy być. Ta to jusz lepij zrobić tak ja te małe skośnookie
          cudaki s Japonni i kiszki se samemu przeszlamować, a du ścięcia kiepełe puprosić
          mecynasa abu i samego Członka.
          • Gość: armagedon Re: Gdzie jest Władek B.? IP: 91.189.216.* 25.07.09, 16:36
            mycenas grzywka władka kuljega. k..wa aptekarz jak fama niesi jest
            krzestnym władka i jego sukcesów .
            • Gość: Samuraj Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 20:42
              コンピューターは、本質的には数字しか扱うことができません。コンピューターは、文字
              や記号などのそれぞれに番号を割り振ることによって扱えるようにします。ユニコードが
              出来るまでは、これらの番号を割り振る仕組みが何百種類も存在しました。どの一つを
              とっても、十分な文字を含んではいませんでした。例えば、欧州連合一つを見ても、その
              すべての言語をカバーするためには、いくつかの異なる符号化の仕組みが必要でした。英
              語のような一つの言語に限っても、一つだけの符号化の仕組みでは、一般的に使われるす
              べての文字、句読点、技術的な記号などを扱うには不十分でした。
              • kocur_zalogowany Poważnie? Aż trudno 25.07.09, 20:57
                uwierzyć.
                • Gość: Samuraj Re:trochę przystępniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 21:09
                  konbanwa, arigato gozaimsu
                  • kocur_zalogowany Dobry wieczór 25.07.09, 21:10
                    A za co dziekujesz?
                    • Gość: Samuraj Re: Dobry wieczór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 10:57
                      Za niewyraźne pismo. Po sake ręce mi się trzęsły i b. słabo kaligrafowałem.
                      Tenno heika banzai!
                      • Gość: Samuraj Re: Dobry wieczór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 10:58
                        I oczywiście za Twoją wyjątkową tolerancję w tej materii :-D
                        • Gość: Przemyślanin Re: Dobry wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:24
                          Panowie, poszukiwania Władka B.uwazam za majstersztyk przemyskiego forum.Tropmy
                          WŁADKA !!, ale nie idźmy jego drogą.
                          • Gość: Poważny Re: Dobry wieczór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 08:50
                            Sprawa ma chyba nieco głębszy i bardziej poważny wymiar. Oczywiście, cały ten
                            wątek można potraktować z przymrużeniem oka weseląc się, przede wszystkim, przy
                            czytaniu lwowskiej gwary. Natomiast zakładając, że radny Władysław B. ma
                            problemy, o których piszą poprzednicy, to rzecz nie jest już tak śmieszna. Nie
                            chodzi mi tu o wymiar plotki, pomówienia czy znęcania się nad wskazanym
                            Władysławem. Jako wyborca chcę po prostu wiedzieć, czy radny ma problemy
                            alkoholowe i czy one mogą w jakikolwiek sposób wpływać na jego poczynania w
                            Radzie. Sam fakt nadmiernego spożywania alkoholu nie powinien wykluczać danej
                            osoby z żadnej społeczności czy grupy, włącznie z Radą Miasta. Nie powinien też
                            pozbawiać przysługujących praw. Odnoszę jednak wrażenie, że nie powinien również
                            być skrzętnie ukrywany. Dziś chcemy wiedzieć o swoich wybrańcach dużo więcej np.
                            czym się zajmują i interesują, jak żyją, jakie mają poglądy, jaki światopogląd,
                            jaki jest ich status materialny. Część tych informacji znajdziemy w ulotkach
                            wyborczych, w oświadczeniach majątkowych itp. Wiedząc jeszcze więcej możemy
                            podejmować swoje decyzje wyborcze z pełną świadomością na kogo oddajemy głos.
                            Nic nie stoi na przeszkodzie, by zagłosować na alkoholika, geja, ateistę, lumpa,
                            żonatego z kochanką, pannę z dzieckiem posiadając taką właśnie wiedzę. Tylko
                            wtedy nie możemy mieć do nikogo pretensji za taki wybór i ewentualne
                            konsekwencje.
                            • fanka.franka Re: I powraca pytanie zasadnicze.... 27.07.09, 08:58
                              ....które kilkakrotnie zadawałam już na tym forum; Dlaczego wybieracie takich
                              ludzi?!
                              Dlaczego władzę dostają ludzie niewykształceni, bez charakteru, słabi i mierni
                              pod każdym względem?
                              Oczywiście, mam swoją teorię....
                              • Gość: jobrave Re: I powraca pytanie zasadnicze.... IP: 89.195.13.* 27.07.09, 12:05
                                Ta weźci pódajci nazwisku tegu Władka, żeby ja przyz pómyłke ni zagłósował na
                                niegu jak przyjdzi du wyborów. Albu moży pódajci dzie ja mogy znaliźć jak un si
                                pisze, moży jakieś linki. Daj Wam Boży zdrowia.
                                • Gość: Pódajnik Re: I powraca pytanie zasadnicze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 13:11
                                  Ta i podaji nazwisku, cob Ty w niświađumości nie żył. T i Ty ni choruj, na wiki
                                  wików amyn.
                                  www.przemysl.pl/bip/struktura_urzedu/pracownik.html,7
                                • fanka.franka Re: Do JB ;) 27.07.09, 13:18
                                  A "pumyłka" się pisze przez "u"....jakoś ładniej wygląda i egzotycznie kojarzy;)
                                  • Gość: Pódajnik Re: Do JB ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:03
                                    Ta Ty fanka.fanka nie ócz gu órtógrafii. Taż un pu naszemu bałaka ta i
                                    órtógrafia musi być insza.
                                    • Gość: jobrave Re: Do JB ;) IP: 89.195.132.* 28.07.09, 04:24
                                      Pódajnik, daj Ci Boży zdrowia, ży Ty mni take informacji podał, ja żym tera juz
                                      pewny, ży ja tegu Władyka nigdym w życiu ni spotkał. Ali tyż muszy Wam Drogi
                                      Furumuwiczy puwiedzić, ży ja cały nuc bez tu nie spał, a jeszczy dudatkowu
                                      pupłakał'em si, jak żym przyczytał tuo uświadczyni majuntkowy Władyka. Ludzi! -
                                      ta taki bidaka! Ta co un ma?! Ta te bidne furmanke trzynastoletnie, a ryszta -
                                      ni dutyczy. Ludzi kuchany, ta jak un moży za ty piniendzy żyć? Czegu Wam tak
                                      dziwnu, ży on si czasym musi ćmagi napić? A skund un ma brać hajc na koszuli,
                                      albu na proszyk? Ludzi kuchany, to un nawyt chawiry ni ma i pewni w tym Uno
                                      kimonu wali.Moży by my si puskładali i jakeś chawire mu kupili?
                                      • Gość: Pódajnik Re: Do JB ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:45
                                        Ta ja widzy ży Ty faktyczni cału noc ni przespał inu si drenczył co z tym
                                        Władkiem.Ta si asz u Ciebie boji, żebty zdrowim ni przypłacił zainteresuwania
                                        naszym rajcom. Mnie si wydaji ży un na tu ni za bardzo se zasłużył. Ta co un
                                        takiegu zrobił, co by mu na wieki ludzi ni zapumnieli? Moży un cu wybudował (bo
                                        un zdaji si budowniczy z wykształcenia abu z zawodu, prze Bóg ni pamientam), a
                                        moży un jest ten karitas dla putrzebujoncych, a moży na jakiś czyn buhaterski un
                                        si zdobył? Ta za chulery nie wim, nic żym ni słyszał ani ni widział. Moży ja
                                        jaki głuchy jestem abu i ślepy. Kto to wi, jak si órganizm bedzi zachuwywał po
                                        ćmadze z Szegini abu Mościsk. No i to by było na tyli. Gut najt jobrave, śpij
                                        synku spukojni.
                                        P.S. Jakby si jacy dobrzy ludzi ódyzwali i chcieli piniendzy na Władka chawiry
                                        dawać tu ja chentnie numer swujego konta podam.
                                        • Gość: szeryf Re: Do JB ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:12
                                          Władek B.
                                          Wanted
                                          Dead or alive
                                          1000$
    • Gość: zatroskany Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:18
      Władek, ku..., odezwij się!
    • Gość: Władek B. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:21
      Uprzejmie informuję, że się odnalazłem, choć tak naprawdę nigdy się nie
      zgubiłem. Wyjechałem na zaplanowany urlop, o którym to lojalnie poinformowałem
      Pana Mecenasa, panią Lucynę i cały mój aż czteroosobowy klub PiS. Nieszczęście
      moje polegało na tym, że niejaki Janusz Z. w akcie politycznej zemsty zwołał był
      sesję w terminie mnie nie pasującym zupełnie. Zrobiła się awantura nie wiem o co
      i dlaczego?
      • Gość: Analityk Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.ptvk.pl 02.08.09, 22:07
        Władek martwiłem się o Ciebie; mecenas rzucał mięsem i pisał wzory
        usprawiedliwień; PiS pod przewodnictwem Kim In Jara biła pokłony
        codzienne w kierunku pobliskiego "meczetu"; nawet Prezio szeptem
        pytał tu i tam co jest grane; Ryszek pod Twoja nieobecnośc
        załapałsie do PWiK-u; sprawdź czy Twoja gałąż mocno tkwi w konarze..
        • Gość: Władek B. Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:23
          Gałęzie i konary pikuś. Najważniejsze, że korzeń mam zdrowy.
          • Gość: jobrave Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.centertel.pl 04.08.09, 18:53
            Władyk baiarygu jeden, ja si tak cieszy, ży Ty si udnalazł, że zaraz'ym pugonił
            du skliepu, trzy koszuli "Ted Hagen" ym kupiuł i wody kuljońskie "Givenchy",
            żeby Ty ładni i aligancku pachł, a potym ja szybku pujechał na lutnisko,
            siadnełem sy w uruoplan i puleciał du Przymyśla. Ta dzie du Przemyśla, co ja
            gadam? Ta najpirw du Mujżyszowa, a dupieru potym do Przemyślia, ali już autym,
            ta bu przeciż w Przymysliu ni ma lutniska. Tu gdzie bedzisz Władyk? Inu si udezwij.
            • Gość: ksiundz Józyk Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:49
              Władyk tera jest pud moją kuntrolą, un tera za grzechy swoji mocnu żałuji i na
              kiepełe popiół sypi. Ali trza być człowiekim, ta który z was bez winy ta niech
              pirszy szpulni kamuienim jakim. Ta trza Władykowi dać szansy, niech si chłop
              zreflyktuji cu "dubrego" narobił. Ta te dóktory Haydery i Carramby jemu nigdy ni
              wybaczom, że un na sesji ni przyszed. Ali Władyk rachunyk sumienia zrobił, za
              grzech żałuji i óbiecał, ży drugi raz w tangu ni pójdzi,żeb'y jak gu prósili.
              P.S. Bratu jobrave Bóg zapłać za nówiuśki koszulji dla Władka, dar tyn zy serca
              szczyrego przyjmimy i rózdamy między bidnych - tak póstanowił Władyk w ramach
              rysocjalizacji. Kontakt zy mną na telefón sieci Ródzina Ojca Tadyusza. Szczynść
              Boży i dzinkuji za datki dla pówodzian, bardzó si nam przydały.
    • Gość: Pan Re: Gdzie jest Władek B.? IP: *.ptvk.pl 04.08.09, 18:56
      Yyyyy, może w garażu zmienia oponę w samochodzie i nie może teraz podejść bo ma
      ręce osrane smarem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka