Dodaj do ulubionych

Jezus Maria!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 22:12
www.przemysl.pl/powieksz/foto.html,5745,67
Ta naserumater, ta ja własnym oczóm nie wierzy. Zygmunt,ta co si z tobą dzieji
chłopi ty mój. Ta z kim ty si fótógrafujisz. Ta czy ty już zapomniał co ty u
tym pryzydenci gadał? Tak jak ty pómstował, jak krzyczał ży ón agent, ży ón
esbyk, ży ty całkim do niegu zaufani stracił. Ta że'b ci nagła krew zalała,ja
ni myslał ży dóczekam takij chwili ży Ty Zygmunt sy taki foto walnisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: Jezus Maria! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.09.09, 00:24
      Uj Kuljego Szanownyj, ta Ty cheba widzisz, ży Zygmunt ni wiedział, ży un bendzi
      na futugrafii, ta cuo Ty ni zauważył, ży un ma taky naturalny miny na tym
      zdjinciu? Ja myśli, ży jemu jakis papierazzi ty fotki zrubili, tak, ży un o ty
      ogli nie wi.
      • Gość: kuljega Re: Jezus Maria! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:14
        Nie wi, nie wi! Moży i nie wi, ali pó jakie chólery stawał kołu pryzydenta? Ta
        czy ón całkim intuicji stracił, czy tysz si jemu w kiepełe zagotówału? Tak
        wogóli wszysku mi tu nieładni pachni.
        • Gość: jobrave Re: Jezus Maria! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.09.09, 22:55
          Jak by Ty Pani Kuljegu si dobrzy przypatrzył, tu Ty by zobaczył, ży Zygmunt
          Sempyr Fidylis, stanuł sy z tyłu i ni widzi, ktu stuoi przy nim, tak ży un
          prostu ni wi, ży tu pryzydynt.
          • Gość: kuljega Re: Jezus Maria! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 07:48
            Anu,faktyczni! Mału tegu, ja dópieru tera zóbaczył, ży Zygmunt ma oczy
            zamknięty, tai wszysku jasny. No tó tera na ty ókóliczność ja si idy napić, nie
            wim jak Ty pszyjacielu jobrave? Miłegó dnia, kto wi czy Zygmunt si dzisiaj ni
            przykuji do kaloryfera w magistraci i ni zaczni głódówki? Kto wi?
            • Gość: Bart Re: Jezus Maria! IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 18:30
              Pani Kuljegu! Ta Ty chyba jakiś proruk jestyś czy có? Ta skąd Ty wiedział, ży
              Zygmunt głódówki zaczni? Ta moży, Kuljega to sam Zygmunt we własnyj ósobi?
              Głódówka
              Zygmunta
    • Gość: ika Re: Jezus Maria! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:04
      Wróble ćwierkają.Nie wiedzą czy to ten sam Zygmunt co nw okresie swej największej aktywności zawodowej i politycznej za taksówkarza robił i dziewczynki/ w niektórych środowiskach magdalenkami zwane/po hotelach woził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka