• evvka75 Re: Jasiulku 26.05.10, 19:17
      Dzień matki już zawsze będzie kojarzył mi się z dniem Twego pogrzebu syneczku Tak wyszło że dokładnie rok temu w ten dzień który jest samym szczęściem dla mam ja pochowałam Ciebie ten dzień to dzień w którym ostatni raz patrzyłam na Twą śpiącą buźkę ostatni raz Cię dotykałam ostatni raz pocałowałam tak bardzo za Tobą tęsknie Jasiulku tak bardzo.. Mimo że twoje rodzeństwo od rana przywitało mnie życzeniami po powrocie z pracy kwiatkami ja uśmiecham się do nich bardzo cieszę się że ich mam ale serce płacze mi krokodylimi łzami bo brakuje mi jednego ogniwka mojego życia.
      • lasombradelviento Re: Jasiulku 30.05.10, 17:57
        Ciezko bylo przetrwac Dzien Matki, nam Mamom po stracie......nigdy
        nie myslalam ze ten dzien moze byc smutny, ze bede zalowac ze ktos
        taki dzien wymyslil, ze bede plakac wraz ze swoja Mama.....

przytulam Cie i zycze duzo sily,dobrze ze Jas ma rodzenstwo...
        Jasiu swiatelko dla Ciebie (*)

• kronia29 Re: Jasiulku 31.05.10, 15:22
        Jasiowi [*] a dla mamy siły płynącej z promyczków słońca bo to znak od synka z
        Nieba.
        Ja też uśmiecham się czasami przez łzy w niebo żeby moje Aniołki były ze mnie
        dumne i nie martwiły się tak o mnie, bo przecież prosiły
        Kochana mamo nie płacz już proszę
        Bo każdą łzę Bozi zanoszę

Strata dziecka to niewyobrażalna tęsknota...
        • evvka75 Re: Jasiulku 01.06.10, 21:50
          Syneczku kochany mam nadzieje że macie tam w niebie swój anielski dzień dziecka
          miliony światełek dla Ciebie Jasiulku (*) tak bardzo tęsknie kochanie
          • evvka75 Re: Jasiulku 07.06.10, 20:15
            Kochanie nie potrafię przestać myśleć o dniu w którym obchodziłbyś roczek a w
            sumie o nocy no tak dokładnie tak bo urodziłeś się w nocy
            Miałam sen był ciepły słoneczny dzień stałam na ulicy przed domem było pusto
            tylko ja i nagle podszedł do mnie maleńki śliczny blond włosy chłopczyk ledwo
            chodził miał tak około roczku Chwycił mnie za nogawkę i się uśmiechał wzięłam go
            na ręce i zaczęłam rozglądać się za jego rodzicami nikogo nie było i nagle
            obudziłam się
            zadaję sobie wciąż pytanie czy to TY Jasiulku do mnie przyszedłeś?
            Pewna w pewien sposób bliska mi osoba powiedziała że zrobiłeś mi prezent i
            odwiedziłeś mnie w swoje 1urodzinki tak bardzo chcę w to wierzyć A może to tylko
            moja wyobraźnia takiego figla mi spłatała ...
            Nigdy się tego nie dowiem ale to była najpiękniejsza noc od kiedy odszedłeś
            skarbie. (*)
            • haliw Re: Jasiulku 08.06.10, 09:51
              czytam to co napisałaś i dostałam gęsiej skórki na rękach...
              w tym śnie to na pewno był Twój synek odwiedził Cię w dniu swoich
              pierwszych urodzinek.
              dla Jasia [*]
              • iziak80 Re: Jasiulku 15.06.10, 14:23
                Jasiulku (**) - pamiętamy Cię Mały Siłaczu...
                • evvka75 Re: Jasiulku 15.06.10, 17:15
                  Dziękuję Ci iziak80 walczył i przegrał dziś już rok i jeden miesiąc jak na
                  chwilę zostałam majową mamą takie tam szczęśliwe wszystkie byłyśmy nigdy tego
                  nie zapomnę ..
                  • evvka75 Re: Jasiulku 17.06.10, 22:55
                    Aniołeczku mój w poniedziałek koleżanka powiedziała mi że jej siostra urodziła
                    synka miał mieć na imię Borys ale po porodzie zmieniła imię chłopca na Jaś jak
                    zobaczyłam telegram z napisem witaj na świecie Jasiu jakoś tak dziwnie mi się
                    zrobiło łezka w oku mi się zakręciła i już tylko myślałam o Tobie tak bardzo
                    tęsknię kochanie
    • evvka75 Re: Jasiulku 20.06.10, 18:20
      Dziś mija 13-ty miesiąc jak od nas odszedłeś aniołku długi bardzo bolący
      miesiąc. Wszędzie się słyszy czas leczy rany a ja znów po raz enty powiem że to
      bzdura!!! Ani czas ani nic nie jest wstanie ukoić bólu rodziców ten ból już na
      zawsze pozostanie taki sam po prostu się do niego przyzwyczajamy i żyjemy z nim.
      tak bardzo za Tobą tęsknię synku tak bardzo Cię kocham Światełko dla Ciebie
      Jasiulku (*)
    • evvka75 Re: Jasiulku 24.06.10, 17:35
      Kochanie moje to już drugie Twoje imieninki już drugi raz płaczę zamiast cieszyć się w ten dzień :(
      ile gwiazd na niebie tyle światełek dla Ciebie (*) Jasiulku mój
      • haliw Re: Jasiulku 24.06.10, 19:14
        Jasiu tysiące światełek dla Ciebie w dniu Twoich imieninek [*][*][*]
        • evvka75 Re: Jasiulku 29.06.10, 18:14
          Syneczku ostatnio jak krople deszczu spadają na mnie wieści od moich koleżanek
          że są w ciąży bardzo się cieszę razem z nimi ale wtedy mocniej niż zwykle czuję
          taki ucisk w sercu taki żal do świata że zabrał mi Ciebie że nie mogę patrzeć
          jak rośniesz ja biegasz jak wypowiadasz swoje pierwsze słowa Kiedy słucham
          jakie są szczęśliwe na twarzy mam uśmiech a w sercu potworny ból wtedy
          przypominam sobie siebie z przed ponad roku też byłam taka szczęśliwa. Tak
          bardzo mi Ciebie brak syneczku tak bardzo Cię kocham i tęsknię Jasiulku mój...

<Pojawiłeś się na chwilę pozostaniesz na zawsze w myśli sercu i pamięci mój mały
          wielki cudzie kocham Cię Jasiulku (15-20.05.2009)>
          • emi2705 Re: Jasiulku 29.06.10, 18:41
            Witaj evvka! Widzę, że mamy podobne odczucia. Mój Adaś zmarł 27 maja, 70 minut
            po porodzie. Bardzo mi Go brakuje i strasznie za Nim tęsknie. Moje dwie
            najbliższe koleżanki niedawno urodziły dzieci, trzecia czeka na rozwiązanie w
            lipcu, a czwarta dziś powiedziała mi że jest w ciąży. Patrzę na ich dzieciaczki,
            słucham opowieści o dolegliwościach ciążowych, o tym jak dzieciaczki wariują w
            brzuchu i cieszę się, że ich dzieci są zdrowe, dobrze się rozwijają, że one nie
            muszą przechodzić tego co ja, bo nie życzyłabym tego najgorszemu wrogowi, a w
            głębi serca, w duchu aż mnie rozrywa, bo ja nie mogę mojego Syneczka przytulić,
            pogłaskać, już nie czuję jak fika koziołki w brzuchu... Cała radość życia zniknęła.
            Zapalam światełko dla Twojego Aniołka Jasia (*)
    • evvka75 Re: Jasiulku 08.07.10, 20:50
      Jasiulku nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała tak mocno tęsknię kochanie tak
      bardzo chciałabym Ci przytulić znów choć na chwilkę poczuć CIĘ w swych ramionach
      to już 415 dni jak odszedłeś :(
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 15.07.10, 08:18
      światełko dla Ciebie Jasiulku
      w Twoje 14 małe urodzinki wiedz że pamiętamy o Tobie
      opiekuj sie rodzicami i rodzeństwem
      milion światełek Jasiu[*][*][*]

kocham Cie Amelko mój mały wielki cudzie (14.05.2009-20.05.2009)
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 20.07.10, 09:20
      i tak juz 14 raz ten dzień-20- kojarzy nam sie tylko z wielkim bólem...
      miliony światełek dla Ciebie Jasieńku [*]

kocham Cię Amelko mój mały wielki cudzie (14.05.2009-20.05.2009)
    • haliw Re: Jasiulku 20.07.10, 14:50
      [*][*][*]
    • evvka75 Re: Jasiulku 20.07.10, 20:31
      Syneczku to 14 miesiąc jak odszedłeś 14sty raz o 13:10 zamiera moje serce na
      chwilę tak bardzo chciałabym cofnąć czas i zmienić bieg losu wiem że to
      niemożliwe ale ..tak bardzo Cię kochamy i tęsknimy za Tobą kochanie ale Ty o tym
      wiesz serduszko Ty moje (*)
      • kronia29 Re: Jasiulku 25.07.10, 17:08
        [*] zapalam światełko dla Ciebie Jasiulku bądź tam szczęśliwy
    • evvka75 Re: Jasiulku 26.07.10, 18:38
      Tak bardzo tęsknie Kochanie za Tobą (*)
      • evvka75 Re: Jasiulku 20.08.10, 12:16
        Skarbie ostatnio tu nie zaglądałam ale ty wiesz dlaczego i rozumiesz. Jasiulku
        dziś mija kolejny długi miesiąc bez Ciebie 15 miesiąc jak moje serce krwawi i
        krwawić nie chce przestać. Czas ponoć leczy rany ale dlaczego nie moje? Nie mam
        słów aby opisać jak bardzo mi Ciebie brak i jak bardzo martwię się czy jest Ci
        kochanie tam dobrze?
        Pamiętasz skarbie jak śnił mi się chłopczyk chciałam wierzyć że to Ty i
        uwierzyłam jak kilka miesięcy później w moim śnie pojawił się znów tylko
        troszeczkę starszy teraz jestem pewna Jasieńku że to byłeś Ty cały dzień po tym
        przepłakałam ale to były raczej łzy wzruszenia i szczęścia tak bardzo Cię kocham(*)
        • kronia29 Re: Jasiulku 22.08.10, 13:43
          dla Jasia [*] czuwaj nad rodzicami
          • evvka75 Re: Jasiulku 25.08.10, 10:48
            Skarbie mój maleńki wczoraj byliśmy u rodziny i przyjechali do nich goście z
            chłopczykiem 13miesięcznym na początku było ok, ale im dłużej przebywałam z nim
            w jednym pomieszczeniu tym bardziej serce zaczynało mnie boleć myślałam tylko o
            Tobie patrzyłam na niego wyobrażałam sobie że to Ty biegasz po tym domu coraz
            ciężej było mi opanować łzy, aż w końcu nie dałam rady i musiałam wyjść na dwór..
            Tatuś wziął Kubę na ręce bo tak miał on na imię i widziałam jak bardzo on tęskni
            za Tobą Jasiulku. Kochanie jak ja za Tobą tęsknie tak bardzo czuję potrzebę
            przytulenia Ciebie i tak straszne jest to że nie mogę tego zrobić!!!
            • iziak80 Re: Jasiulku 01.09.10, 19:19
              małemu Jasiulkowi ((**))

Evvciu, tak bardzo chciałabym pomóc Ci przezwyciężyć ten ból... :(
              • evvka75 Re: Jasiulku 07.09.10, 17:54
                Wiesz kochanie Matuś w tym roku szkolnym idzie do komunii i wiesz jaki to dziwny zbieg okoliczności ma komunie 15maja w Twoje 2 urodzinki Nie za bardzo pamiętam aby komunia w naszym kościele przypadła kiedyś na 15 maja Daj mi siłę synku bo w kościele nie byłam od Twojej ś... i nie chcę tam chodzić ale wiem że muszę aby twój braciszek mógł iść do komunii Nie mogę się przemóc i znów uwierzyć że Bóg jest i jest dobry daj mi siły kochanie tak bardzo tęsknię za Tobą mój Jasieńku co dzień wpatruję się w Twoje zdjęcie i co dzień wciąż zadaję to samo pytanie dlaczego...
                • haliw Re: Jasiulku 07.09.10, 19:18
                  Jasiu daj mamie siłę i opiekuj się nią..

[*][*][*]
                  • evvka75 Re: Jasiulku 10.09.10, 18:45
                    Skarbie dziś bardziej niż zwykle moje serce boli tak bardzo chciałabym przytulić Cię do swego serca :( jak ja za Tobą tęsknię (*)
                    • monika_irl Re: Jasiulku 14.09.10, 12:44
                      [*]

nie moge przestac o Was myslec
                      • evvka75 Re: Jasiulku 15.09.10, 18:22
                        Kochany mój syneczku to już 16 raz jak przychodzi 15 dzień miesiąca :( bez Ciebie Wciąż nie mogę uwierzyć że przytrafiło się to właśnie że życie zabrało mi Ciebie mi nie potrafię się z tym pogodzić dziś w pracy kiedy pisała dzisiejszą datę łzy same pokulały mi się nie mogłam nad nimi zapanować. tak bardzo za tobą tęsknimy skarbie ja tata i twoje rodzeństwo kocham cię i wiem że tylko czas dzieli nas..(*)
                        • haliw Re: Jasiulku 15.09.10, 20:05
                          dla Ciebie Jasiu [*][*][*]
                          • evvka75 Re: Jasiulku 20.09.10, 20:43
                            Skarbie to już 16 raz przeżywam ten koszmarny dzień kiedy Ty moja mała iskierka zgasła za każdym razem kiedy przychodzi 20sty moje serce zamiera przypomina mi się moment kiedy w słuchawce usłyszałam głos lekarza .... serduszko moje wysyłam Ci do nieba milion światełek (*)milion całusów Tak trudno mi żyć codziennym życiem uśmiechać się do ludzi udawać że wszystko jest ok
                      • evvka75 Re: Jasiulku do monika_irl 15.09.10, 18:43
                        Wiesz Moniko tak bardzo tęsknie za tamtymi miesiącami które spędziłam z majowymi mamami :(
                        • monika_irl Re: Jasiulku do monika_irl 17.09.10, 15:51
                          wiem Ewus :(
                          • evvka75 Re: Jasiulku 27.09.10, 22:00
                            czym sobie zasłużyłam na takie cierpienie nikogo nie zabiłam nie okradłam zawsze starałam się żyć godnie i uczciwie dlaczego zwykłych ludzi spotyka takie nieszczęście wiem to wszystko pytanie bez sensu ale ja tak bardzo tęsknię za moim synkiem :( Kocham cię Jasiulku (*)
                            • evvka75 Re: Jasiulku 07.10.10, 22:51
                              skarbie obyś był tam szczęśliwy jesteś już takim dużym chłopczykiem tak bardzo tęsknie i kocham ..
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 15.10.10, 20:11
      z okazji 17 małych urodzinek moc jasnych światełek do samego nieba
      dla ciebie Jasiulku
      [*][*][*]

kocham cię Amelko mój mały wielki cudzie (14.05.2009-20.05.2009)
      • evvka75 Re: Jasiulku 20.10.10, 09:23
        Dziś jak co miesiąc 20tego po raz 17 przeżywam ten koszmarny dzień Dzień w którym śmierć zabrała mi Ciebie mój ukochany syneczku moja iskierko Codziennie wpatruje się w Twoje zdjęcie wiszące na ścianie i nie mogę pojąć jak to się stało, że taki piękny duży na pozór zdrowy chłopczyk miał tylko pół serduszka i nie dane mu było żyć .....
        Tak bardzo Cię Kocham Jasiulku i tęsknię za Tobą (*)

<Pojawiłeś się na chwilę pozostaniesz na zawsze w myśli sercu i pamięci mój mały wielki cudzie kocham Cię Jasiulku (15-20.05.2009)>
        • haliw Re: Jasiulku 20.10.10, 11:42
          [*][*][*]
        • madziamamula Re: Jasiulku 20.10.10, 14:41
          [*]
          • evvka75 Re: Jasiulku 22.10.10, 22:37
            kocham Cię skarbie i tęsknie (*)
    • haliw Re: Jasiulku 01.11.10, 09:03
      [*] dla Jasia
      • iziak80 Re: Jasiulku 01.11.10, 09:14
        (**) Jasiulkowi
        Pamiętamy o Tobie
        • evvka75 Re: Jasiulku 01.11.10, 19:39
          Jasiulku to drugi taki dzień dzień Wszystkich Świętych myślałam, że ten będzie lżejszy pomyliłam się jest tak samo ciężki i trudny jak ten z przed roku. Ale wiesz kochanie cieszę się że moi niektórzy znajomi nie zapomnieli i poszli zapalić Tobie światełko to są prawdziwi przyjaciele..
          Kocham Cię tak bardzo Cię kocham skarbie milion światełek dla Ciebie (*)(*)(*)
          • evvka75 Re: Jasiulku 09.11.10, 19:36
            kocham Cię serduszko tak bardzo chciałabym CIę teraz przytulić do siebie tak bardzo tęsknię aniołku mam nadzieję że jest Ci tam dobrze. (*)
            • evvka75 Re: Jasiulku 15.11.10, 18:31
              Jasiulku mój nie wiem gdzie skierować dziś swoje myśli cały dzień powstrzymuje się od łez nie mogę sobie miejsca znaleźć cały czas myślę o tym jak dziś byś wyglądał dziś skończyłbyś 1,5 roczku to już tyle czasu, a ja wciąż myślę jakby to było kilka dni temu :( cały czas uczę się z tym żyć Ludzie dookoła myślą, że wszystko wróciło do normy bo chodzę uśmiecham się rozmawiam, a to tylko gra dobra aktorska gra maska na zewnątrz a w środku jestem rozsypana co tak naprawdę czuję wie tylko mój mąż. miliony światełek dla Ciebie moje kochanie (*)
              • haliw Re: Jasiulku 15.11.10, 18:35
                [*] dla Jasia
                • evvka75 Re: Jasiulku 20.11.10, 22:25
                  Skarbie dziś o13 z minutami minęło 1,5 roczku jak stałeś się aniołkiem tak bardzo tęsknimy za Tobą tak bardzo odczuwam Twój brak ale jedno wiem na pewno nie ma dnia abym nie myślała o Tobie i tak już będzie zawsze tak bardzo CIę kocham czuwaj nad nami skarbie. milion światełek dla Ciebie (*)
                  • i.gosia Re: Jasiulku 21.11.10, 12:06
                    Wszystkiego dobrego dla aniołka Jasia (*)
                    • evvka75 Re: Jasiulku 25.11.10, 22:59
                      Aniołku wiesz co się teraz dzieje w naszym życiu weź nas w swoją opiekę kochanie (*)
                      • zdunia1979 Re: Jasiulku 26.11.10, 20:43
                        Ewcia wierzę, że w twoim życiu dzieje się dobrze i tego ci życzę. Mocno Cię przytulam i wspieram!!!

Dla Jasiulka (*) (*) (*)
                        • evvka75 Re: Jasiulku 03.12.10, 18:41
                          Kocham Cię skarbie i tak bardzo tęsknię (*)
                        • evvka75 Re: Jasiulku 15.10.11, 18:45
                          kochany mój aniołku dziś kolejny 15 mimo, że to już tyle miesięcy tego dnia serce zawsze bardziej boli tak bardzo mi brakuje Ciebie choć już tyle nie płaczę nadal jest mi bardzo ciężko ,ale wciąż noszę Twoje i twojego rodzeństwa zdjęcie na szyi. Wtedy czuję że mam was wszystkich razem. miliony buziaków mój anielski syneczku.
    • haliw Re: Jasiulku 06.12.10, 07:41
      [*][*][*]
      • evvka75 Re: Jasiulku 15.12.10, 17:56
        Serduszko moje dziś kolejny 15ty mija 19mc co miesiąc dziwię się jak ten czas szybko ucieka co miesiąc w te dni (kiedy się urodziłeś i odszedłeś) tęsknię za Tobą podwójnie tak bardzo Cię kocham i wiem że co dzień jestem o kroczek bliżej spotkania z Tobą. (*)
        • haliw Re: Jasiulku 15.12.10, 21:25
          dla Jasia [*]
    • haliw Re: Jasiulku 24.12.10, 09:50
      dla Jasia [*][*][*]
      • evvka75 Re: Jasiulku 15.01.11, 12:10
        Skarbie dziś mija kolejny miesiąc od tego cudownego dnia w którym przeszedłeś na świat i dnia w którym usłyszałam wyrok tak bardzo tęsknię za Tobą choć rzadziej wchodzę tu to moja miłość i pamięć o Tobie skarbie nie maleje ból też nie maleje choć w jakiś sposób nauczyłam się z nim żyć. Nie ma dnia abym o Tobie nie myślała co wieczór przed snem przyglądam się Twojej fotografii wiszącej na ścianie i wyobrażam sobie jakby to było jakbyś był tu z nami. Kocham CI Jasiulku....
    • annamarcela Re: Jasiulku 17.01.11, 23:19
      Dla Twojego synka Jasia \*/
      Tobię życzę dużo siły, wytrwałości i wiary, że uda się to czego pragniesz.
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 20.01.11, 11:43
      minęło 20 miesiecy..
      smutek nie ustaje a pustka po tym małym człowieczku rosnie z każdym dniem ,tak jak on rósłby na tym świecie..
      na Twoje 20 małe urodziny dla nieba Jasiulku tysiace jasnych światełek[*]
      ściskam Cię Ewciu

kocham cie Amelko mój mały wielki cudzie (14-20.05.2009)
      Kajtuś 5.01.2011
      • evvka75 Re: Jasiulku 10.03.11, 17:22
        Tak bardzo chcę być z Tobą. Czuć Twego serca bicie. Za każdą taką chwilę oddałabym życie...
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 20.03.11, 20:40
      światełko dla Ciebie Jasiulku w kolejna mała rocznicę Twojego anielskiego życia
      [*][*][*]

mama Amelki 14-20.05.2009 i Kajtusia 5.01.2011
      • evvka75 Re: Jasiulku 05.05.11, 19:54
        Skarbie mój maleńki tak dawno tu nie byłam ale nie ma dnia abym o Tobie nie myślała ale Ty o tym wiesz Zbliża się 15 maja w którym skończyłbyś dwa latka i to też dzień w którym Twój braciszek pójdzie do swojej pierwszej komunii Jest mi z tym tak ciężko bo jak mam cieszyć się z nim w ten dzień jak to dla ,mnie tak trudny dzień Do oczu napływa mi coraz więcej łez nie wiem jak przetrzymam ten dzień skarbie dodaj mi sił tak bardzo tęsknie..
        • kronia29 Re: Jasiulku 06.05.11, 11:50
          Zawsze zapalam światełko dla Twojego synka...
          15 maja będzie dla Ciebie szczególnym dniem a Jaś będzie wtedy z Wami tylko inaczej... będziesz go czuła w swoim sercu
          ciężko żyć jak cząstka nas jest w niebie, ja też płaczę za swoja Hanią ale tłumaczę sobie że ona miała taką misję żeby pojawić się w naszym życiu na chwilkę by zmienić nas na zawsze
          pozdrawiam i przytulam
        • haliw Re: Jasiulku 08.05.11, 06:37
          Ewo Jasiu doda Ci sił. Będzie z Tobą w ten dzień.

światełka dla niego (*)(*)(*)
          • evvka75 Re: Jasiulku 16.05.11, 08:49
            kochanie skarbie mój 15 maja to był jeden z cięższych dni w moim życiu po Twojej śmierci Twój braciszek w Tym dniu przystąpił do swojej pierwszej komunii sw nie mogłam zebrać sie w sobie nie potrafiłam z nim cieszyć się z tego dnia cały czas myślałam o tym że obchodzilibyśmy Twoje 2 urodzinki i Matusia komunie jednocześnie. tak ciężko mi było trzymać fason a siedzenie w kościele to.. kościół kojarzy mi się tylko z dniem kiedy poszłam dzień po porodzie błagać boga żeby mi Ciebie nie zabierał a on nie posłuchał nie mogę pisać łzy zasłaniają mi oczy ... bardzo tęsknię i kocham
            • haliw Re: Jasiulku 16.05.11, 09:13
              dla Jasia (*)(*)(*)
              Ewo ściskam wirtualnie, siły życzę
    • haliw Re: Jasiulku 01.06.11, 10:21
      (*) dla Ciebie Jasiu w Dniu Dziecka
      • kronia29 Re: Jasiulku 04.06.11, 10:35
        [*] dla Twojego Aniołeczka
        czy kiedyś będziemy mniej tęsknić za nimi?
    • evvka75 Re: Jasiulku 16.07.11, 14:39
      skarbie jak bardzo tęsknię......
    • haliw Re: Jasiulku 01.11.11, 09:15
      (*)(*)(*)
      • evvka75 Re: Jasiulku 04.11.11, 20:01
        Aniołku mój najdroższy wczoraj dołączyła do ciebie i do grona aniołków Twoja kuzynka nie dane jej było cieszyć się ziemskim życiem zaopiekuj się nią tam w niebie kocham Cię mój maleńki zaplam miliony światełek dla Ciebie i światełko dla tej kruszyny (*)
        • evvka75 Re: Jasiulku 21.11.11, 17:39
          kochanie moje najdroższe wczoraj minęło dwa i pół roku jak odszedłeś, a ja momentami mam wrażenie jakby to było wczoraj spoglądam na chłopców w twoim wieku i zastanawiam się jakbyś wyglądał jabyś się do mnie uśmiechał.. tak bardzo tęsknie za Tobą mój aniołeczku tak bardzo chcę Cie przytulić tak bardzo chcę a nie mogę ..
          • mazia_m Re: Jasiulku 05.12.11, 14:17
            [*]
            • evvka75 Re: Jasiulku 25.01.12, 20:30
              Kochanie kolejna zima w której nie mogę zabrać Cię na saneczki, kiedy nie mogę patrzeć jak bawisz się na śniegu jak lepisz bałwana z rodzeństwem. Mówili że czas leczy rany nie prawda ! czas uczy nas tylko żyć z tymi ranami i raz jest lepiej a raz gorzej dziś jest gorzej tak bardzo dziś płacze moje serce i tak mocno odczuwam dziś brak ciebie moje serduszko ..tak bardzo CIĘ KOCHAM JASIEŃKU
              • evvka75 Re: Jasiulku 21.02.13, 20:05
                Ponad rok tu nie zaglądałam może dlatego że się bałam że doszło tu tak wiele aniołków, ale nigdy nie przestałam myśleć ... To forum bardzo mi pomogło jakoś się podnieść. Jasieńku nie ma dnia abym o Tobie nie myślała te dni tak szybko uciekają jesteś coraz starszym aniołkiem tak bardzo chciałabym wiedzieć czy jesteś szczęśliwy tam jak wyglądasz przytulić Cię ... tęsknię kocham
                • ewa.ren Re: Jasiulku 15.05.13, 08:20
                  Dawno nie byłam w takiej rozsypce jak dziś nie wiem czemu, Dziś skarbie skończyłeś swoje anielskie 4 latka tak bardzo chciałabym Cię dziś przytulić tak bardzo za Tobą tęsknie mój aniołeczku miliony światełek zapalam ...
                  • haliw Re: Jasiulku 16.05.13, 15:17
                    Jasiu dla Ciebie [*][*][*]
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 20.05.13, 09:37
      Jasiulku
      z okazji Twoich 4 urodzin dla Nieba przesyłam miliony jasnych światełek[*][*][*]
      Ciocia
    • ewa.ren Re: Jasiulku 20.05.13, 10:03
      Skarbeńku mój maleńki dziś Twe 4 niebiańskie urodzinki tak bardzo chciałabym żebyś mógł świętować je tu z nami miliony światełek dla Ciebie kochanie zawsze będę Ci kochać
      mama
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 15.10.13, 09:32
      pamiętamy ["]["]["]
    • mamaamelki6 Re: Jasiulku 20.05.14, 11:29
      miliony światełek na Twoje 5 anielskie urodzinki Jasiu:)
    • haliw Re: Jasiulku 01.11.14, 20:07
      Jasiu dla Ciebie [*][*][*]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka