agablues 31.05.04, 23:45 Kochani, siły, siły, siły - by jakoś przetrwać ten jutrzejszy dzień. A jak minie - napiszcie jak było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivka27 Re: Kolejny trudny dzień 01.06.04, 20:29 U mnie było okropnie,cały dzień myślałam o swoim Aniołku.Parę dni temu jak kupowałam Barbi dla starszej córci,poszłam tez oglądac samochodziki-stałam tam i gapiłam się jak sroka w ser.Dzisiaj ciągle myślałam jak by wyglądał,co już by mówił(miałby 1,5 roku),jak cieszyłby się z prezentów...Przed oczyma miałam całą trójkę z radością rozpakowującą zabawki.Często odruchowo spoglądałam w niebo.Ufff,ciężko było... Odpowiedz Link
joannajarek Re: Kolejny trudny dzień 01.06.04, 21:19 Tak, to byl bardzo trudny dzien. Szczescie ze mam moja Karolinke i wlasciwie dzisiaj wszystko skupialo sie wokolo niej( chociaz byla nadzwyczaj niesforna). Siedzilismy dlugo na cmentarzu u Zuzanki. Kupilam jej pieknego aniolka i posadzilam na krzyzu zeby jej pilnowal i przypominal o Rodzicach.. Wszystkim maluszkom w okazji ich swieta zycze duzo zdrowka , usmiechu i sloneczka. Asia Odpowiedz Link
ali_bey Re: Kolejny trudny dzień 01.06.04, 23:11 Generalnie było spokojnie,refleksyjnie.Spokojniej i mniej radosniej niż rok temu.W południe spacerek.A po południu lekarze, ale tym razem byłam sama.Kubę czeka wizyta u neurologa i zbierałam namiary na dobrego w rejonie.Dodatkowo te nieszczęsne badania genetyczne.Czy to prawda ,że są odpłatne?Trochę mnie to podłamało.Byłam tez u mojego Aniołka-Małgorzatki(siostrzyczki).Żyła zaledwie 6 godzin.Kupiłam jej śliczne kwiatuszki i żółciutki znicz.Trochę się popłakałam "rozmawiając" z nią, dawno tego nie robiłam. Odpowiedz Link
asia.miniaczek do ali_bey 02.06.04, 08:39 badania genetyczne nie są płatne, jeśli masz skierowanie od lekarza rodzinnego, ( tak było w moim i męza przypadku). Pozdrawiam,Asia- mama Zuzanki. Odpowiedz Link
ali_bey Re: do ali_bey 02.06.04, 12:56 Dzięki Asiu.Mnie wczoraj lekarz powiedział,że takie badania są płatne,a koszt to ok 500 zł.Po prostu pójdę do następnego. Odpowiedz Link