agafa30 Re: Poranna Kawa na forum 01.10.04, 10:35 a my tak się rozgrzałyśmy pracą, że jemy sobie pyszne lody....dla osłody:-) Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 02.10.04, 10:12 Ja dziś nie tylko z kawką, ale nawet ze śniadankiem witam forumowiczów :-) W końcu weekend... Pozdrawiam słonecznie w pochmurny dzień Odpowiedz Link
ewa5005 Re: Poranna Kawa na forum 02.10.04, 11:54 witam wszystkich, odłożyłam na chwile szmatę, zrobiłam herbatę i siadłam do kompa, żeby do was zajrzeć. dzis rzucam się w wir porządków bo o 16 idę zobaczyc po raz pierwszy 2 m-nego dzieciaczka mojego przyjaciela i jestem w takim stresie że od rana czymś się zajmuję.Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem moje Misie mogłyby mieć dziś 3 m-ce i ta wizyta wyglądałaby zupełnie inaczej... Odpowiedz Link
agafa30 Re: Poranna Kawa na forum 02.10.04, 20:14 moja koleżanka też ma 3 m-czne dziecko - urodziła kilka dni później ode mnie (obok dnia, w którym umarłą moja córeczka), a ja nawet nie jestem w stanie zapytać jej meża, z którym pracuję, jak ma na imę ich synek i co u niej słychać.często się widywałyśmy, porównywałyśmy brzuszki. napisz jak poszła wizyta. Odpowiedz Link
ewa5005 Re: Poranna Kawa na forum 03.10.04, 10:30 wczoraj "spisalam się na medal". nie płakałam, żartowałam troche, pochwaliłam że taki ładniutki, starałam sie w ogóle nie myśleć o sobie, swoich przeżyciach, nie porównywać. na koniec mój kolega rzucił hasło:"uważajcie dziewczyny,bo potem nigdy już nie jest tak samo.Potem to już jest przed i po". Zrobiło mi sie bardzo przykro, bo do mojej koleżanki - ok, ale do mnie taki tekst? Aha, i jeszcze za moimi plecami "ciężko jest z dzieckiem,nie wyobrażam sobie z bliźniakami". chciałam odpowiedzieć, że wszystko bym oddała za to "ciężko", i "nie tak samo", ale wiedziałam,że zacznę ryczeć. Poczułam się rozgoryczona: to ja się staram i na głowie staję zeby ta wizyta była miła i OK,udaję że wszystko cacy, a słyszę takie rzeczy? następnym razem coś powiem, bo inni też powinni zadać sobie trud ,żeby mnie nie urazic. Czasem widocznie ludzie wnioskują,ze jak jestem "normalna" to chyba już zapomniałam,ze miałam dzieci. Potem z mężem razem się popłakaliśmy w domu. Jeśli chodzi o maluszki zrobiłam sobie trening i niedawno odwiedziam koleżankę z pracy, z którą razem byłyśmy w ciaży. A wieczorem odreagowywałam dużą ilością piwa, więc dziś zaczynam dzień w kiepskiej formie i to nie z kawą ale z tabletką od bólu głowy. pozdrawiam Odpowiedz Link
agafa30 Re: Poranna Kawa na forum 03.10.04, 14:50 rozumiem Twoją złość. moja najbliższa przyjaciółka ma roczną córeczkę.Mała jest śliczna, świetnie się rozwija, jest zdrowa, uśmiechnięta,ale ma skazę białkową, wcale nie tak mocną.Ja tylko wciąż słyszę, jak im jest ciężko, bo mała się drapie, bo muszą ją smarować, bo chcieliby,żeby wszystko było idealnie,dlaczego ich to spotkało,a przecież większość dzieci moich znajomych ma skazę białkową. a ja tak słucham, słucham, staram się ją zrozumieć, ale w domu wciąż płaczę, bo oddałabym wszysto, żeby moja malutka była ze mną i miałą "tylko" skazę białkową. pozdrawiam. mam nadzieję, że piwo smakowało, a ból głowy minął :-) Odpowiedz Link
aniao3 Do Ewy 03.10.04, 16:58 Ewula, co ja ci bede pisac, sama wiesz. Moze napisz do nich list: ze wy tez jestescie rodzicami i tez meiliscie dzieci i chcielibyscie aby o tym pamietano i szanowano wasze uczucia. Takei listy czasem pomagaja, a czasem ludzie sie po nich odwracaja, ale wtedy - to juz ich problem. Tak jak pisze Agfa - dalybysmy wszystko zeby nasze dzieci mialy tylko skaze, zeby tylko nie widzialy, tylko byly bardzo malo idealne, ale zeby byly przytulam was dziewczynki anka Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 06.10.04, 09:28 Malutka czarna. Ale piękna jesień za oknem. Chce się żyć! Uściski dla kawoszy i nie tylko Odpowiedz Link
607.706m Re: Poranna Kawa na forum 06.10.04, 09:36 Ja kawkę zwykle piję o 10.00 i dzisiaj też tak będzie. Mała czarna może mnie w końcu wybudzi. Aguś masz rację te spadające kolorowe liście, jesienna atmosfera ma swój niezwykły urok. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Monika Mama Piotrusia Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 07.10.04, 08:04 Dawno nie "piłam" z Wami herbatki(ciągłe badanka małego, wychodziliśmy rano powroty po południu)- a dziś smakuje znów wyjątkowo. Pozdrawiam i życzę miłego i słonecznego dnia Ania Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 07.10.04, 09:15 dołączam z kawusią Buziaczki dla wszystkich :-) Odpowiedz Link
anuteczek Re: Poranna Kawa na forum 07.10.04, 09:23 Aga..., Wiesz co...? Dziś duża czarna waniliowa i szaro za oknem andzia Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 08.10.04, 08:15 Zaspana ta dzisiejsza kawa, mgła za oknem. Broniąc się przez ziewaniem, pozdrawiam. Odpowiedz Link
betty69 Re: Poranna Kawa na forum 21.10.04, 08:54 juz dawno nikt nie pisal... witam Was kochane forumowiczki z kawka w ten zimny dzionek. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum 21.10.04, 09:12 To i ja się dopiszę. Dobrych chwil dzisiaj - spokoju i odrobiny choćby optymizmu. ewa przy kawie Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 21.10.04, 09:23 Zawsze kiedy robię sobie kawkę, myślę o forum, o dawnych czasach. Dzi8ś miałam wpisać sie tutaj wcześniej, ale jakoś mi to uciekło, więc niniejszym to teraz. Życzę wam kochani, spokoju i usmiechu promieniami słońca!!!!!!!!!!!!!!! jola po kawce. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 08:17 Jak dawno mnie tu nie było o tej porze. Korzystam z okazji i witam się z poranną kawą. Miłego dnia wszystkim nam życzę. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 08:27 I ja tez zycze wszystkim milego dnia :-))) Odpowiedz Link
hubcio14 Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 10:05 U nas dziś leje i wieje. Mimo to życzymy wszystkim miłego dnia. Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link
mojaoliwia Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 10:14 Kawka "po bostońsku" czyli Neska pół na pół z mlekiem. Miłego poranka! Odpowiedz Link
agat3211 Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 11:16 witam U nas strasznie pochmurno i zimno. Wszystkiego najlepszego dla Kasi dzisiejszej solenizantki Trzymaj się cieplutko Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
karpatka1 Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 10:36 Mimo, że dzień pochmurny, witam słonecznie! Ja też przy kawie (to już druga!) i serniczku. Wprawdzie w pracy, ale dzień będzie milutki, bo mam dziś urodziny:). Czy ktoś na Forum również jest skorpionem? Ściskam mocno! Solenizantka Kasia. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 19:14 Karpatko, mam nadzieję, ze dzień przeszedł przyjemnie. Wszystkiego, co najlepsze z okazji urodzin! :)) Skorpionów na forum - nie wiem czy duzo, ale to Skorpiony wyjątkowe:) Jednym z nich jest Piotruś Ewymoniki, który niedawno obchodził urodzinki. Pod znakiem Skorpiona urodziła się tez Iga. Masz doborowe towarzystwo :) Jeszcze raz - srdeczności. Aga Odpowiedz Link
mamakaroli Re: Poranna Kawa na forum 09.11.04, 20:36 Wszystkiego naj naj Ja też skorpion:) Odpowiedz Link
hubcio14 Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 08:45 Hubercik najedzony a mama pije już poranną kawę. Życzymy wszystkim słonecznego dnia. Odpowiedz Link
karpatka1 Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 10:54 I w dodatku imienniczka! Pozdrawiam cieplutko:) Kasia ? karpatka Odpowiedz Link
karpatka1 Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 10:57 Dziękuję wszystkim za dobre słowo! Pozdrawiam słonecznie:) Kasia Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 07:10 Karpatko- spóźnione, ale szczere: wszystkiego naj, naj... Witam wszystkich, znowu z herbatką. W Szczecinie wieje, pada deszcz, typowa jesień... Pozdrawiam cieplutko Ania Odpowiedz Link
1megan Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 08:29 witam ranne ptaszki z was tak wcześnie przy komp., ja dzień zaczynam wcześniej ale dopiero o tej porze mam chwilę tu zajrzeć, z okna przebijają promienie słońca kroi sie ładny dzień mam nadzieję ze będzie weselszy od poporzedniego pozdrawiam Odpowiedz Link
bei Re: Poranna Kawa na forum 10.11.04, 11:20 a ja pakowałam torbę do szpitala- mam nadzieje, że ide tylko na trzy dni...na heparynę- by dziecie troche podrosło- o te 200 g....tak....za oknem tyle slońca- życzę Wam kochane...kochani:)...tyleż sam słońca w nastroju....pogody ducha... Bea Odpowiedz Link
agafa30 śnieg,śnieg,.. 19.11.04, 08:05 pozdrowienia z zasypanej Zielonej Góry :-) tyle śniegu, ale Iga by szalała tzn. nie wiem czy 5 m-czna dzidzia cieszyłaby się ze śniegu? już myśleliśmy,że nie dojedziemy do pracy,ale uff zdąrzyliśmy. Ja już po porannej herbatce i śniadanku w pracy, nie powinnam się przyznawać, ale nikomu nie chce się pracować :-) ogladamy katalog Ikei. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: śnieg,śnieg,.. 19.11.04, 08:11 Hej hej, ja wlasnie pije juz druga kawe siedze w pracy od 6:30 buuuu Milego dnia Odpowiedz Link
mamainiania Re: Poranna Kawa na forum 22.11.04, 08:51 moja kawa dzisiaj to już druga...Pawełek pojechał na turnus do Zagórza z babcią bo moja rączka ciągle okropnie boli i niestety nie zrasta się...chce mi się ryczeć i nie mogę sobie znależć miejsa. Za oknem mróz ale świeci piękne słoneczko...wspaniała pogoda na spacer...ale sama? Artek w szkole więc może jak wróci to pójdziemy razem... Pozdrawiam...Agnieszka Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 22.11.04, 08:57 Wszystkiego dobrego, dal Mamyiniani niech Ci sie wszystko szybko pozrasta i bedzie juz ok Odpowiedz Link
gosiasz3 Re: Poranna Kawa na forum 22.11.04, 09:10 Jeszcze niemrawo poruszam sie po forum i dopiero dzisiaj odkryłam,ze i kawke tu z rana mozna wypić :)) Odpowiedz Link
vinga_o nikt już nie pije kawki ? ;-) 14.12.04, 10:48 Życzę dobrego dnia. Choć ja dziś witam Was z syropkiem i tabletkami od bólu gardła w ręku zamiast z kawką :( Pozdrawiam Odpowiedz Link
bejoy Re: nikt już nie pije kawki ? ;-) 14.12.04, 11:10 Bez kawki, ale na herbatce :) Pozdrawiam od 9.00 Odpowiedz Link
ladyhawke12 nikt już nie pije kawki ? ;-) 14.12.04, 12:13 Pije kolejna kawe, na polku zimno i ciemno, Kraków jest tak ponury ech. usmiecham sie do was, moe to ciut zastapi brak sloneczka Odpowiedz Link
agablues Piję ;-) 22.12.04, 09:32 Kawki zdecydowanie mniej, przezruciłam się na herbatkę :) Witam wszystkich śniadaniowo i życzę spokojnego dnia Aga Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Piję ;-) 22.12.04, 09:35 pije druga kawe, wczoraj z pracywyszlam o 22, dzis o 6:30 juz jestem. Milego dnia juz dzis w zimie Odpowiedz Link
vinga_o Re: Piję ;-) 22.12.04, 10:29 Witam wszystkich również przy kawce :) Życzę spokojnego dnia, nie dajcie się zwariować w tym przedświątecznym zamieszaniu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
agablues Poświąteczna Poranna Kawa na forum 28.12.04, 11:07 Witam się ze słabiutką kawką i życzę, jak zwykle, spokojnego dnia. :) Odpowiedz Link
bejoy Re: Poświąteczna Poranna Kawa na forum 28.12.04, 11:15 Ja już po kawce, trochę za mocna była :))) Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poświąteczna Poranna Kawa na forum 28.12.04, 11:24 Ja również poświątecznie witam się z kawką :) Po tych świętach chyba tydzień nie będę nic jadła ;-) Czy Wy też się tak beznadziejnie objedliście ? ;-) Odpowiedz Link
bejoy Re: Poświąteczna Poranna Kawa na forum 28.12.04, 11:34 vinga_o napisała: > Ja również poświątecznie witam się z kawką :) Po tych świętach chyba tydzień > nie będę nic jadła ;-) Czy Wy też się tak beznadziejnie objedliście ? ;-) > oj, objedliśmy... i po co było się przed świętami odchudzać ;))) Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poświąteczna Poranna Kawa na forum 28.12.04, 12:08 Odchudzanie chyba zostawię już na nowy rok, bo jakoś jeszcze ten nieszczęsny i beznadziejny rok trzeba pożegnać ;-) Odpowiedz Link
mamusik Podwójna kawka :) 28.12.04, 11:17 Po dzisiejszej czat(d)owej nocy tylko taka mnie do pionu sprowadzi :). Pozdrawiam wszystkich serdecznie, ta godzina to jest mój "ranek" dzisiaj :) Magda Odpowiedz Link
bunio1 Re: Podwójna kawka :) 28.12.04, 19:47 Ja dziś spałem dwie godziny po nocym czcie i dzionek zaczołem od dwóch kaw a pózniej w pracy kolejne dwie.mnie kawy nie stawiają na nogi.Pozdrawiam nocne marki ADAM Odpowiedz Link
vinga_o witam z kawką :-) 29.12.04, 11:47 Witam i o samopoczucie pytam :-) Gdyni pochmurna, ciśnienie spada, więc kawka jak najbardziej na miejscu :-) Pozdrawiam wszystkich gorąco Odpowiedz Link
bejoy Re: Podwójna kawka :) 03.01.05, 09:16 Dziś chyba nawet podwójna nie postawi mnie na nogi :))) Ale witam z ranka :))) Odpowiedz Link
martagoryczka Re: Poranna Kawa na forum 04.01.05, 10:23 Ja zaczynam od herbatki owocowej, ale coś czuję że kawa będzie niezbędna:-))) Nocne pogaduchy odbiją się dzisiaj wielką czkawą :-) Pozdrawiam wszystkich Marta Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 04.01.05, 10:43 Dziś bez kawki, ale po porannym zbieraniu siusiu małej na badanie... Odpowiedz Link
vinga_o zaniedbany wątek :-) 22.01.05, 09:00 Witam wszystkich z kawką w ręku :-) Życzę miłego i słonecznego dnia Odpowiedz Link
bunio1 Re: zaniedbany wątek :-) 23.01.05, 21:02 są tyacy co kawe piją od rana do rana-pozdrowienia Odpowiedz Link
vinga_o wieczorową porą ... :-) 23.01.05, 21:33 Witam wieczorowo z kubkiem ... kakao :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia.julka Re: wieczorową porą ... :-) 23.01.05, 21:36 A ja witam z kubeczkiem gorącego mleczka z miodem...:) Odpowiedz Link
inna_mama Re: wieczorową porą ... :-) 26.01.05, 10:52 witam z druga kawka:-)) beda jeszcze ze 3 albo i 4, moze sie ktos przylaczy? buziaki dla wszystkich:-) Odpowiedz Link
vinga_o Re: zaniedbany wątek :-) 26.01.05, 11:41 Cieszę się, że nie piję kawki w samotności :-) Pozdrawiam wszystkich zimowo :-) Odpowiedz Link
dororka Re: zaniedbany wątek :-) 27.01.05, 08:27 Straszna zima, az się samemu nie chce pić...kwczaka;) Odpowiedz Link
bejoy Re: zaniedbany wątek :-) 27.01.05, 09:04 Oj, tak !!!! KAWY!!!! Pobudki o 5 mi zdecydowanie nie służą ... :( Odpowiedz Link
zorka7 Re: zaniedbany wątek :-) 27.01.05, 09:09 Ja z dwoma kubkami herbaty - jak zwykle. :) Odpowiedz Link
j0204 Re: zaniedbany wątek :-) 27.01.05, 09:26 ja , choć zbytno kawy pić nie powinnam - to jednak popijam i myślę o was. dobrego i spokojnego dzionka Wam wszystkim ślę ---------- www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec43.htm "Wszystko byłoby inne, gdybyś tu była ja wiem........" Odpowiedz Link
vinga_o Re: zaniedbany wątek :-) 28.01.05, 10:42 Pewnie coniektórzy już z drugą, a ja z pierwszą :-) Pozdrawiam zimowo i ... oby do wiosny :-) Odpowiedz Link
bejoy Re: zaniedbany wątek :-) 28.01.05, 11:11 Zaraz pierwsza będzie; mężunio wrócił nad ranem ze szkolenia i gadał, gadał, gadał... Odpowiedz Link
vinga_o zaczynamy nowy miesiąc 01.02.05, 11:25 ... ciągle z Wami, z poranną kawką :-) Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
agablues Poranna Kawa na forum 16.02.05, 09:42 Udało mi się załapać na poranną herbatkę z Wami :) Witam wszystkich serdecznie z białej Warszawy, pozdrawiam gorąco i wzdycham do wiosny. Aga Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 16.02.05, 09:58 Pozdrawiam z również białej Gdyni :-) Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 16.02.05, 11:46 Zasypany środek Polski melduje się z WIELKĄ kawką :) Ech, te choroby... spać nie dają Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 17.02.05, 08:02 Mnie kardiolog zabronił pić kawę,ale bez to ja nie potrafie.Właśnie zaczynam pić drugą.Pozdrawiam wszystkich Adam. Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 17.02.05, 08:15 witam, Ja z herbatką(również wskazania kardiologa- ech, ale to już nie to...) Pozdrawiam cieplutko z wietrznego i zimnego Szczecina Ania Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 21.02.05, 07:53 Nowy tydzień,nowe problemy ,poszukiwanie pracy i już druga kawa dzisiaj w pracy.Pozdrawiam wszystkich i życze lepszego tygodnia Tataibunio-Adam. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 21.02.05, 09:17 Hej, dziś na razie herbatka, ale... po tej nocce kawka mnie nie uminie :( Bunio, szukasz pracy? Co się stało? Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 21.02.05, 09:52 No właśnie Adam, Ty też szukasz pracy ? Jak znajdziesz coś ciekawego w Trójmieście, to daj znać (hehe). Witam z kawką i pozdrawiam zimowo :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.02.05, 09:21 Tak szukam -dlaczego:mieszkam w centrum na woli ,a dojeżdżam do wilanowa 17 km.Koszty dojazdu i powrotu to moja pensja.Druga sprawa firma w której pracuje nie wiadomo jak długo będzie funkcjonować.Nie wystarcza mi pieniędzzy na moje leki akoszt miesięczny to około 1000.00 złotych na razie pomagają mi koledzy ,którym ja kiedyś pomagałem ,ale ile można?W lipcu czeka mnie ubezpieczenie samochodu a to dużo kosztuje.Dziękuje za zainterresowanie się moim problemem.Życze miłego dzianka.Na koniec wypada,że jestem na utrzymaniu mojej żony?.To wstyd. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.02.05, 09:26 Poranna kawka w domu i następna w pracy mój kardiolog mnie chyba zabije.Inni biorą narkotyki ,a ja wole i lubie kawkę.Pozdrawiam wszystkich . Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.02.05, 07:37 Witam i znowu jak zwykle kawka jedna potem druga.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 24.02.05, 09:12 No witam :) Ja dopiero teraz i biorę się za sprawdzanie poczty :) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.02.05, 09:21 Witam wszystkich ,zaczynam sprawdzać pocztę i drugą kawe.Życze wszystkim miłego piątku ,oraz nadchodzącego weckendu Adam. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 25.02.05, 10:34 Witam wszystkich. Już po pierwszej kawce. Bunio, czekam na odpowiedź :) Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 08.03.05, 14:16 Kawa, kawa, kawa :) Witam wczesnym popołudniem :) Bunio, też pijasz? Bo ja widzę, że ostatnio tylko my tu "kawujemy" :))))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 08.03.05, 22:59 Niestety choróbsko dopadło mnie.Kawke popijam w domku.Pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 09.03.05, 09:32 Oj, to dużo zdrówka życzę i mam nadzieję, że nie chorujesz "dzięki" mnie :))) -- Odpowiedz Link
calineczka71 Re: Poranna Kawa na forum 09.03.05, 07:02 Witam wszystkich z zaśnieżonego Rzeszowa. Życzę miłego dnia. Pozdrawiam Caluneczka Odpowiedz Link
calineczka71 Re: Poranna Kawa na forum 16.03.05, 06:37 Pozdrawiam wszystkich z pochmurnego podkarpacia. Calineczka Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum 16.03.05, 07:49 Witam z smutnego Krakowa, pije kawe i patrze w pochmurne niebo, ech cieżki dzień dziś mam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 17.03.05, 11:56 Już samopołudnie i druga kawka ,pogoda jak pod psem.Dzisiaj pojade na spotkanie Wielkanocne do WHD. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 17.03.05, 12:49 Dziś próba bezkawkowa, mimo iż nocka była dość "biegająca". Jak nie zasnę na stojąco, to będzie sukces. Pozdrawiam kawoszy :) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 17.03.05, 12:52 a co się stało że nie zaśniesz.pozdrawiam adam Odpowiedz Link
pullpecja Re: Poranna Kawa na forum 18.03.05, 10:52 Witam serdecznie, U mnie co prawda już dawno po porannej kawie (wstałam o 5.00), ale chętnie wypiję razem z Wami drugą. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 18.03.05, 12:03 Kolejny dzień odstawiania używki w postaci kawki :) Jakoś się trzymam i wsuwam batoniki. A co tam, mogę trochę przytyć :) A rzęsami się podpierałam po rozrywkowej nocy zafundowanej mi przez dziecko :) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 19.03.05, 10:12 Ja również po kawce , ale była pyszna. Odpowiedz Link