ela2225 Re: Poranna Kawa na forum 17.08.05, 08:48 Witajcie tak zaczynam drugi mojego urlopu.Pogoda się poprawia Pozdrawiam Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 17.08.05, 09:16 Witam z rana i już po kawce .Teraz zaczne studiować życie warszawy z ogłoszeniami o prace.W stolicy upalnie ,pozdrawiam. Odpowiedz Link
ela2225 Re: Poranna Kawa na forum 18.08.05, 09:04 Dziś trochę pózna ta kawa ale wciąż nie mogę odeśpać nocnych zmian w pracy. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 18.08.05, 09:26 Życzę wszystkim przynajmniej takiej pogody ducha jaka pogoda jest za oknem- ciepła i słoneczka Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 18.08.05, 10:08 Pogody za oknem i pogody ducha życze wszystkim. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
edycia11 Re: Poranna Kawa na forum 18.08.05, 10:18 Kawa juz dawno wypita:)Pozdrawiam wraz z idacym wyżem pogodowym:) edycia mama Jacusia Odpowiedz Link
ela2225 Re: Poranna Kawa na forum 19.08.05, 08:27 Dzięń dobry.Miłego dnia wszystkim. Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum o 6.00 20.08.05, 06:07 Witam wszystkich porannych kawoszy.Wczoraj wstałem o 5 rano bo jechałem do Krakowa na program ,dzisiaj o 6 bo jade odpocząc prtzez sobote,ale powrót w niedziele.Człowiek jest tak jakoś zaganiany ,chce zapełnić czas brakiem swego dziecka.W Krakowie miałem się spotkac i zostać moze na noc u znajomych z którymi byliśmy we Wrocławiu na przeszczepie swoich dzieci,niestety też z negatywnym rezultatem,ale wróciłem szybko do domu.Na jeden dzień dość przeżyc.Pozdrawiam kawoszy i inne napitki pijących,w szczególności mamy spodziewające się dzieci. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 22.08.05, 12:18 Witam wszystkich serdecznie! Zawsze na polepszenie nastroju czytam sobie książki Małgorzaty Musierowicz z serii Jeżycjada. I poruszyło mnie tam jedno zdanie" nie zawsze wystarczy wyciągnąć rękę czasami trzeba ją podać". Prawda, że fajnie. Życzę wszystkim znalezienia sobie książki na "polepszenie humoru". Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 23.08.05, 07:39 Witam na kawie z mleczkiem.Dzisiaj po 3 miesiacach zwolnienia znowu w pracy,będzie cięzko.Pozdrawiam wszystkich Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.08.05, 07:49 Tak kawka bo bez tego ani rusz.Witam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.08.05, 08:42 Tak bez kawy dzisiaj ani rusz,witam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamięc182htm Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 25.08.05, 09:18 "..człowiek jest wielki nie przez to co posiada, ale przez to kim jest. Nie przez to, co ma, ale przez to czym dzieli się z innymi"/Jan Paweł II/ podzielmy się dziś z innymi naszą radością, siłą, pogodą, wytrwałością... wznoszę toast kawą za nasze dzieci i ich wspaniałych rodziców Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 31.08.05, 07:47 Witam wszystkich,dzisiaj kawka z nerwami.Mam rozmowe z szzefem w sprawie mojej przyszłości.Pozdrawiam kawoszy i innych Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 06:50 Witam z rana na porannej kawce.Dzisiaj chyba dużo jej wypije.W pracy dostałem dużo nowych obowiązków z których musze sie wykazać.W stolicy cieplutko będzie.Pozdrawiam tych co piją poranną kawke i inne napitki. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
kaha1 Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 07:34 wznoszę toast moją kawą. Za kolejny trudny dzień.. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 07:43 i ja dołączam z moją kawusią Pozdrawiam wszystkich, dobrego dnia życzę, aga Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 08:00 a ja jakoś nie moge się dobudzić. Ostatnio męczy mnie moja bezsenność - chyba czas na kawę. Pozdrowienia wszystkim ślę i db dzionka. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 08:21 Jola, Ty to wysypiaj się na zapas ! Już niedługo zaczną się zarwane nocki :) A na bezsenność - najlepsze są robótki ręczne ;-) Czasami siedziałam do 3 nad ranem. Pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 08:03 No tak pierwszy września,dzieci do szkoły,a my za kawke. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 09:00 Aga, już chyba za późno na te robotóki ręczne. a jak chłopaka ubrać w koronki? No, chyba ze dziewczynce na prezent coś własnoręcznie zrobić. jak nie spię, to dużo sobie myślę jak to bedzie kiedyś i zaraz przychodzi sen. A gdyby mozna było wyspać sie na zapas......to byłoby całkiem nizełe. Mam nadz,ze ala daje Ci trochę pospać w nocy. Pozdrawaim. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 01.09.05, 11:04 Jola, dla faceta można wydziergać jakiś fajny sweterek z warkoczami, taki co to w sklepach kosztują tyle, co sweter dla dorosłego. Ala juz ładnie śpi, wczoraj tylko znowu miałyśmy jeżdżący dzień i padła ok 18, więc wstała o 3.44 i była zadowolona, gotowa do zabawy :) Dlatego ja juz przy drugiej kawie. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 02.09.05, 07:31 Poranna kawa i głęboki smutek .Bunio byłby już w drugiej klasie.Pozdrawiam wszystkich Adam. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 02.09.05, 08:22 Ech... Sporo naszych forumowych dzieciaków już byłoby w szkole... Trzymajcie się, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.09.05, 06:18 Oj przyda się ta kawka,już druga.Musiałem wstać o 5.00 już siedze w pracy ,a tu same problemy(ktoś porysował mi samochód w markecie). Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
edycia11 Re: Poranna Kawa na forum 05.09.05, 08:46 A u mnie dzis tylko mleko:))nie dlatego,że zabrakło kawy ale zaczęłam dietę bom coraz wieksza:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 06.09.05, 08:04 Poranna kawa,bez tej kawy wysokie ciśnienie.Miałem iść na urlop,a tu nic.Wszystko już sałatwione z wyjazdem.Trzeba się pożegnać z firmą i odebrać urlop jeszcze z zeszłego roku.Każdy myśli o sobie tylko,tak więc czas podjąć decyzje.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 06.09.05, 08:09 Cześć kawosze, pogodowo ładny dzień zapowiadają, a jakie u Was nastroje? Pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 06.09.05, 08:44 witaj Aguniu, ja jak zwykle z herbatką:) A nastroje- hm...jutro idziemy do szpitala, więc zniknę na około 10 dni ...i humorek może nie najlepszy...Ale Mateuszek dzielny, już pakuje zabawki. Podrawiam z cieplutkiego Szczecina Ania Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 06.09.05, 09:34 Cześć wszystkim Po drobnej banicji wracam do kawek porannych z Wami :))) Mam drobne urwanie głowy, bo wykopałam dziecię do żłobka ;-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 06.09.05, 08:19 Cześć Aga ,witam w klubie dobrej porannej kawy. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 07.09.05, 07:46 Z rana kawa oj tak bo zasypiam.Jeszcze do końca przyszłego tygodnia i urlopik,jak prezes podpisze.Nareszcie w góry.Pozdrawiam poranne ptaszki Adam. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 07.09.05, 07:52 Witajcie, znowu ma być ładnie, pełnia lata wręcz. Czy wiecie, ze jutro temu wątkowi stuknie rok ?? Ależ ten czas galopuje. Pozdrawiam znad filiżanki. Aga Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 07.09.05, 09:25 wznieśmy toast naszą kawą za zdrowie Mateusza, synka annaII, który dziś idzie do szpitala... miłego dnia Asia Odpowiedz Link
olamaja Re: Poranna Kawa na forum 08.09.05, 08:39 Witam wszystkich przy pierwszej herbatce w pracy. Piękny dzień się zapowiada. Najlepsze życzenia dla wszystkich pijących już od roku poranną kawę w tym wątku. Ola Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 08.09.05, 09:10 Kawa z rana jak ,,,, ,Bez kawki ani rusz w pracy.Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 09.09.05, 07:59 trza od kawki zacząć dzionek,a już druga idzie. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.09.05, 09:13 A co to, dzisiaj bez kawy? Witam Was wszystkich, dobergo dnia życzę, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 12.09.05, 10:44 Witam ja bez kawki bo mam holtera EKG .Tak więc na herbatce.Jest upalnie bo jakoś mi się ciepło robi,pozdrawiam. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 13.09.05, 07:55 Tak tak poranna kawa,bo bez tego ani rusz.Witam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ela2225 Re: Poranna Kawa na forum 13.09.05, 08:29 Ja dziś troszkę póżniej.Ale te nocne zmiany w pracy robią swoje. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 14.09.05, 08:07 Witam wszystkich,w Warszawie ciepły poranek.Ja szykuję się na urlopik,oby pogoda była w górach.W poniedziałek raniutko kierunek Zakopane.Pozdrawiam wszystkich pijących kawke i inne napitki. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 15.09.05, 07:04 Poranna kawa z rana jak ...... .Tak dzionek zaczynam od kawy,ale musze uważać bo ciśnienie mam złe.No i od jutra urlop,a w niedziele jade w góry.Będe odpoczywać w góralskiej chacie.Wiem ciśnienie wysokie ,a ja w góry jade mam nadzieje,że sobie dam rade.Pozdrowienia dla wszystkich od cepra Adama. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 22.09.05, 09:57 Adam w górach i nie ma kto nas przywitać poranną kawą. Może trochę nieporadnie, ale czy mogę zastąpić Adama przesłać Wam oprócz życzeń smacznej kawki i innych napitków to jeszcze kilka promyczków dobrych myśli?Asia Miłość powstaje nagle nie dając czasu na zastanowienie"/de Bruyere/ Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 29.09.05, 10:12 Witam ja, w zastępstwie :) Jesień juz mamy. Kolejna jesień.... Mam nadzieję, ze będzie lepsza, niż dwie ostatnie. Chyba założymy nowy wątek, z nowa kawą, bo trudno się otwiera i czyta takie długasne wątki. Jak myslicie? dobrego dnia, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 30.09.05, 08:12 Tak tak bez kawki ani rusz.W poniedziałek po urlopie powrót do pracy i regularne picie.Pozdrawiam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
olamaja Re: Poranna Kawa na forum 30.09.05, 08:49 A ja witam wielbicieli porannej herbatki. U mnie już druga - w pracy :). Pozdrawiam w ten szarawy poranek...raczej przedpołudnie :) Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 30.09.05, 09:08 nie ładnie zacząl się ten dzień- tyle młodych ludzi zginęło w wypadku. zapalmy im dziś światałko i pomyślmy o ich rodzicach. mam nadzieję, że limit złych wiadomości na dziś został wyczerpany. Odpowiedz Link