bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 04.10.05, 07:54 Witam przy porannej kawce.W stolicy chłodnawy poranek,ale ujdzie.Pozdrowienia dla wszystkich kawoszy,oraz dla młodej mamusi-Joli. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 04.10.05, 09:34 i ja się witam :) Słońce przebija się przez chmury, dobrego dnia życzę, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.10.05, 07:47 Witam na codziennej porannej kawie.W stolicy troszke chłodno,ale ujdzie.No to mamy o jednego maluszka więcej od kilku dnie mały Marcinek jest ze swoimi rodzicami.Pozdrawiam Jole z Tomkiem i ich potomstwem,oraz wszystkich na naszym forum. Odpowiedz Link
joamol Re: Poranna Kawa na forum 05.10.05, 08:35 Mnie została już tylko kawa wirtualna ze względu na ciśnienie, ale tutaj smakuje baaaardzo dobrze, towrzystwo miłe, ciepło i zawsze kiedy chcę :-) Buziaki Odpowiedz Link
gabi683 Re: Poranna Kawa na forum 05.10.05, 08:48 Witam serdecznie właśnie pije poranną kawke :) Zycze wszystkim miłego i spokojnego dnia:) Gabi Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 05.10.05, 10:04 nie ma to jak dobra kawa w dobrym towarzystwie! cieszę sie, że jesteście. przesyłam Wam jak najwiecej ciepłych myśli. pa Asia Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum - do Bunia 05.10.05, 10:28 bunio1 napisał: > > Witam na codziennej porannej kawie.W stolicy troszke chłodno,ale ujdzie.No to > mamy o jednego maluszka więcej od kilku dnie mały Marcinek jest ze swoimi > rodzicami.Pozdrawiam Jole z Tomkiem i ich potomstwem,oraz wszystkich na naszym > forum. ------ Cześć Adamie :-) Też na M, ale Maciuś (synek Joli i Tomka). pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 06.10.05, 07:01 Witam z rana i bez kawki ani rusz.Do pracy czas już jechać.Życze miłego i cieplutkiego dnia bo w nocy chłodno jakoś.Pozdrawiam Adam-tataibunio. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum 06.10.05, 07:11 Miłego dnia, kubkiem cieplej aromatycznej kawy, ciepelka i sloneczka, w Krakowie mgla. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 07.10.05, 08:04 Poranna kawka ,dalej praca i wieczorem na działeczke. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 10.10.05, 07:47 Przy takiej pogodzie bez kawki ani rusz.Pozdrawiam wszystkichw ten pierwszy dzień tygodnia. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
edycia11 Re: Poranna Kawa na forum 10.10.05, 08:02 Witajcie:) To pierwszy poranek od kilku tygodni kiedy nie gonię a spokojnie sprawdzam pocztę i popijam kawę. Miłego dnia i tygodnia bo od jutra znowu "biegam":)) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 11.10.05, 08:33 Witam przy kawce.Dzisiaj poranek chłodny,ale pózniej ma być cieplej.Chyba tylko ja pijam poranną kawke,jakoś tu pusto.Pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 11.10.05, 09:10 nie no skąd nie jesteś sam. my też jestesmy tylko jakieś takie milczące. cieplutkiej kawki z przepysznym czekoladowym batonikiem i nie tylko pozdrawiam słonecznie ze słonecznego choć zimnego Szczecina Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 18.10.05, 08:19 Witam kawoszy i pozostałe osoby.Ja od dzisiaj zaczynam pić herbatkę ,kardiolog zabronił pić kawki. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 19.10.05, 06:40 Witam,w stolicy prawie zero stopni,tak więc dzionek od kawki-herbatki porannej i do pracy.Życze miłego dzionka wszystkim. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum-Adamie... 19.10.05, 07:01 witam:) Widzę Adamie, że tak jak ja- musisz pić herbatkę...hmm to nie to samo, ale z czasem człowiek się przyzwyczai:) spokojnego dnia z zasnutego mgłami Szczecina ech znikam na prawie tydzień- już herbatka bez Was nie smakuje tak samo:( Ania Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum-Adamie... 19.10.05, 09:25 zaczęłam dzień od smutnej wiadomości o Michalinie... mam nadzieję, że pozostałe będą dużo lepsze. i tego właśnie wam życzę- samych dobrych wiadomości. PS. Aniu mgła nie jest smutna, jest niebywałym wręcz polem dla wyobrażni. wyobraż sobie, że.....zresztą sama wiesz co. Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.10.05, 08:25 Poraqnna kawa,czy herbata.W stolicy pochmurno,ale nawet ciepło.Miłego tygodnia pracy życzę. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 24.10.05, 08:33 Witajcie. Mamy nowego prezydenta. spokojnego dnia życzę Odpowiedz Link
anula2000 Re: Poranna Kawa na forum 24.10.05, 08:39 I ja się tu dziś wpisuję. Na ślasku brzydko i zimno. Patrze przez okno i widze... zdewastowane przed Antosia żaluzje, zasłonił fotelem - łobuziak. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.10.05, 10:02 Antoś ,a wygląda jak aniołek,taki spokojny,uroczy. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.10.05, 07:42 Witajcie już po pierwszej kawie bez kofeiny ,a teraz herbatka.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 25.10.05, 09:11 dołaczam się do miłych życzeń przy kawie i przesyłam ciepłe myśli Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 26.10.05, 07:56 Kawka bez kofeinowa no i jeszcze herbatka.Chciałbym naszym dziewczynom pogratulować odwagi wystąpienia w Expresie Reporterów.Pozdrawiam Wszystkich,brak mi słów.TataiBunio Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 08.11.05, 08:30 Zaczołem kawką bezkofeinową,a w pracy zwykłą.Dzień będzie chyba kiepski koleżanke coś ją ugryzło .Pozdrawiam wszystkich i życze miłrgo dzionka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 11.11.05, 07:32 Witam dzisiaj mamy święto i jestem w domku.Zaraz napije się kawki bez kofeiny,a tak wogóle to ide zaraz dalej spać ,bo to jest okazja odespania nieprzespanych nocy.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
ihaha6 Re: Poranna Kawa na forum 11.11.05, 07:56 Witaj bunio. Ja wstałam już niestety, wczoraj do nocy próbowałam zrozumieć, czemu znalazło się tyle kamieni zrzuconych na mój wątek. Dziś mam koszmarny ból głowy. I zreo odpowiedzi. Cóz, nikt nie mówił, że będzie łatwo. Jak mi wróci gg, odezwę się do Ciebie. Pozdrawiam . Forumowiczki, te bez nadziei na jedno głupie ? "przepraszam" też Agnieszka, Matka 3 Aniołów. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 16.11.05, 07:38 Poranna kawa,ale z witaminkami i innymi lekami.Pozdrawiam zdrowych i chorych tak jak ja. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 17.11.05, 06:43 Poranna kawa była o godzinie 3.00 potem pojechałem zająć kolejke w jakimś urzędzie,jak za dawnych czasów.Teraz ktoś mnie podmienił ,a ja w domku na kolejnej kawce bez kofeiny Odpowiedz Link
ihaha6 Re: Poranna Kawa na forum 17.11.05, 10:13 Nocne kolejki społeczne? Niesamowite, deja vu. Ja także z kawą, z mlekiem, bez leków. Spokojnego dnia życzę. A. Matka 3 Aniołów Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 21.11.05, 08:57 Witam po pierwszej kawie.W stolicy pada śnieg,a w firmie kiepska atmosfera.Trzeba chyba szybko zmienic prace.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
ihaha6 Re: Poranna Kawa na forum 21.11.05, 09:25 Witaj.Ja jeszcze z dostępem do sieci, zasnęłam o 5 , więc teraz kawa gigant...pozdrawiam i do kiedyś tam A. w podróży Odpowiedz Link
miola1 Re: Poranna Kawa na forum 21.11.05, 09:26 Witam i pozdrawiam, ja też po pierwszej kawce. Z pracą u mnie też podobnie.- niestety. Pozdrawiam serdecznie miola1 mama aniołka Ali Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.11.05, 06:54 Witam ja bym to troszke zmienił ,ten nasz temat na :Poranna Kawa ,czy Herbata.Tak ja jestem przed rugim zabiegiem teraz bezposrednio na sercu,coś się .... .Pozdrawiam w domku mam też kawke bez kofeinki ,a za oknem duży śnieg.Dobrze,że mam opony zimowe.No to napisałem to co chciałem trzymajcie się. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.11.05, 06:43 O nie raczej herbatka poranna.W stolicy chłodno i ponuro.Pozdrawiam kawoszy i herbaciarzy. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.11.05, 07:57 Kawka bez kofeinki.Tylko to mi to pozostało,no i herbatka.W stolcy sypie śnieg. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum,czy herbata?. 01.12.05, 07:54 Oj tak herbatka niestety.Chłodno i zaraz uciekam w Polske.Pozdrawiam wszystkich . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
sdr Re: Poranna Kawa na forum 01.12.05, 08:40 Zdecydowanie kawa i to podwójna ;-). Witam, u nas buro i niezbyt zimno, ale i tak nieprzyjemnie. Mimo to licze, ze to nie będzie zły dzień. Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Poranna Kawa na forum - do Dominiki 01.12.05, 08:41 ja też chyba zdecyduję się na drugą kawę. ps. i jak buciki, gdzie kupiłaś? pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 08.12.05, 09:42 Witam po dłuższej przerwie. Tęskno mi było za Wami :) U nas brzydko, pada, szaro, smutno. Nie lubię tej pory roku. Z gorącą kawą gorąco pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 10.12.05, 12:59 Przyłanczam się do porannej kawki,ale napije się herbatki o 13.00 bo serce w kiepskiej formie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 15.12.05, 07:01 Witam wszystkich w ten brzydki poranek przy porannej kawce. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 15.12.05, 08:11 Ciągle szaro i deszczowo w Warszawie. Pozdrawiam gorąco z filiżanką kawy. aga Odpowiedz Link
asieek Re: Poranna Kawa na forum 15.12.05, 09:19 Czy jeszcze ktoś pije kawkę? W Tomaszowie szaro, buro i mokro.... Moja córcia dziś rano powiedziała, żebym zrobiła coś żeby było słoneczko! I co ja biedny żuczek mam zrobić, aby nie zawieść swojego dziecka??? Odpowiedz Link