natkaszczerbatka 15.10.04, 22:39 Proponuje wchodzić na czat przez ten link www.polchat.pl/chat/?room=chore+dziecko+strata+dziecka to trochę odciąży stronę, może się będzie mniej blokować i będzie łatwiej na nią wejść. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daaisy1 Re: WEJSCIE NA CZAT - nie ze strony 15.10.04, 22:50 ok:)Natko:) pozdrawiam i życzę miłego weekendu! Edyta Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: WEJSCIE NA CZAT - nie ze strony 16.10.04, 13:28 Podnoszę do góry bo to jest ważne z punktu widzenia blokady strony. Przypuszczanm że dużo osób wchodzi na strone, tylko po to żeby wejść na czata. Na czata można wejść obchodząc strone, w ten sposób nasza strona będzie trochę odciążona. Odpowiedz Link
mama38 Re: WEJSCIE NA CZAT - nie ze strony 20.10.04, 08:35 no to i ja podniosę dla pamięci Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: WEJSCIE NA CZAT - nie ze strony 20.10.04, 23:27 i znowu się strona blokuje jakby co to na czat można wejść inaczej - w/g podanego linku. Odpowiedz Link
daaisy1 co się stało? 23.10.04, 14:23 ze ja nie mogę wejść na chata:( pozdrawiam i życzę udanego weekednu Edyta Odpowiedz Link
ali_bey Re: co się stało? 23.10.04, 14:35 Ja też nie , żadna metoda nie skutkuje.Mam nadzieję,że to chwilowe Odpowiedz Link
mama38 Re: co się stało? 23.10.04, 14:41 U mnie działa przez polchat bez problemu. Więc to nie wina polchatu. Może, restarcik komputera pomoże? Ania Odpowiedz Link
natkaszczerbatka ah! ten polczat ... 24.10.04, 11:15 Patrzę i widzę że ten Polczat to jakaś kicha. Juz od kilku dni nie mogę nawet wejść na stronę www.polchat.pl ... nie wiem ... póki się nie dochrapiemy własnego, może poszukam jeszcze gdzie indziej jakiś darmowych czatów ... Dam Wam znać. Odpowiedz Link