Dodaj do ulubionych

JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM?

• margaretek Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 12.11.04, 23:10
      Na poczatku września, w jednej z notek blogowych u madziulca był zamieszczony
      link... od tego czasu jestem
      • yen74 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 12.11.04, 23:32
        A ja znałam edziecko już wcześniej z gazety dziecko. Ale jeszcze nie miałam
        stałego podłączenia do netu. W maju/czerwcu trafiłam na forum "w oczekiwaniu",
        tam byłam do porodu...dziewczyny z tego forum zaprosiły mnie tutaj...
    • anna.d Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 00:00
      Gazeta wyborcza, "Duży Format". Po przeczytaniu postanowiłam wejść i napisać.
      dziękuję!!!!!!!!!!!
      • pysiam2 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 12:01
        z Gazety Wyborczej-Wysokie Obcasy artykuł "Gdy umiera dziecko", wprawdzie
        dopisane było ..pl, ale w google znalazłam jako pierwszy link
        pozdrawiam
        dziękuję,że jesteście
    • czaroffnica24 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 12:03
      Całkowity przypadek. Pracuję w sklepie zabawkowym i często przychodzą ludzie
      mówiąć, bo w gazecie "jakiejś tam" były takie fajne klocki, albo polecają takie
      kolorowe puzzle (i bądź tu mądry o co chodzi?). Często przychodzą i proszą o
      wybranie czegoś dla dwulatka, dla miesięcznego, czy pięciolatka. Więc czasem
      wchodziłam na eDziecko przeglądać zabawki. Chciałam wejść na forum i dowiedzieć
      się, co mamy kupują dla swoich maluszków. Fora prywatne -> chore dziecko,
      strata dziecka - przykuło moją uwagę, weszłam i ... zostałam.
    • ewamonika1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 12:06
      ja dotarłam do forum e-dziecko, tam trafiłam na Twoje pytanie o rodziców
      chorych dzieci. Tutaj jestem od początku.

ewa
    • co-jest-grane Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 12:35
      Z linku zamieszczonego na pl.soc.dzieci.
      Bardzo pomagacie.
      Dziękuję,Aga
    • calineczka71 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 13:45
      Ja zupełnie przypadkowo. Szukałam czegoś na forum regionalnym, ale przy okazji
      zobaczyłąm że są też inne.
      Calineczka
    • manaus1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 15:00
      Przez gazetowe forum niepłodność. Tam chyba był link "podczepiony". Jestem
      czytającą.
    • mojaoliwia Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 15:41
      Jakoś tak mi adres wpadł w oczy chyba w GW bez czytania zadnego artykułu.
      Wklepałem w przeglądarkę i tak już zostało.
    • aska_f Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 15:56
      Od samego początku po cichutku wspieram. Bywałam na edziecku, tam pierwszy raz
      płakałam czytając pożegnanie Melki z Natalijką. A potem obserwowałam starania
      Agi o założenie tego forum.
      Jak zaszłam drugi raz w ciążę myślałam że powinnam przestać tu bywać na jakiś
      czas, ale nie mogę - ciepła atmosfera tego miejsca mnie przykuła :)

Pozdrawiam,
      Aśka
      • e_madziq Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 15.11.04, 10:02
        aska_f napisała:

> Od samego początku po cichutku wspieram. Bywałam na edziecku, tam pierwszy
        raz
        > płakałam czytając pożegnanie Melki z Natalijką. A potem obserwowałam starania
        > Agi o założenie tego forum.

Dokładnie tak samo.........

Pozdrawiam cieplutko, Magda
    • marcel25 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 16:25
      Witam,
      Trafiłam tutaj po artykule w Dziecku. To jest pierwsze forum na jakim byłam, w
      ogóle nie jestem z komputerem "na ty" wielu rzeczy nie rozumiem (co to znaczy
      napisać do kogoś na priva czy podłączyć linki) w dodatku nie mam komputera w
      domu na codzień. Ale jeśli tylko mogę to zaraz tu wchodzę, bo ludzie cudowni
      atmosfera choć smutna to bardzo ciepła i bardzo wyjątkowa. Agnieszko, wiem, że
      wiele dobrych i pochwalnych słów padło tutaj na Twój temat ale ja bym chciała
      dodać jeszcze jedno. Tworząć to forum pomogłaś tylu ludziom, że niejeden
      psycholog czy terapeuta by ci pozazdrościł.
      Pozdrawiam,
      M.
    • agnes761 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 16:38
      Przeczytałam artykuł w Dużym Formacie, jestem pielęgniarkaą, parcuję z dziećmi
      chorymi na różnego rodzaju nowotwory. W pracy stykam się z rodzicami tych
      dzieci i często nie wiem jak mam się zachować, gdy już wiadomo, że dziecko
      umiera, jakich użyć słów, a może nic nie mówić...Myślę, że na tym forum znajdę
      odpowiedzi na swoje pytania, może będę mogła pomóc?
    • temeryszek Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 17:40
      Przeczytałam artykuł w "Wysokich Obcaszch". Zajrzałam po kilku dniach. To forum
      sprawia, że chce mi się wyjść z domu i usiąść w kafejce. Mijają trzy miesiące
      od śmierci Ulci, a czuję się tak bardzo sama. Dobrze, że tu jesteście. Mama Uli
      • grzalka Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 21:12
        Ja jestem czytająca- jestem tu prawie codziennie. Nie piszę, bo uważam, że nie
        mam prawa, ale często myślę o Was i Waszych dzieciach. A czytałam juz posty Agi
        na edziecku, a to forum praktycznie od początku.
    • nunu Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 21:49
      Nie wiem czy pytanie mnie dotyczy, bo ja tu trafilam jak wszystkie posty
      miescily sie na 'jednej stronie', a nawet na polowie... Chyba aniao wspomniala w
      jakims swoim poscie o tym forum, nie pamietam czy to bylo gdzies na gazecie, czy
      na dziecko-info.
    • magdalena321 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 13.11.04, 23:27
      zorbiłam to dla jednej osoby na której mi zależy i która mi o tym powiedziała a
      może rzeczywiście mogę pomóc...
    • akasz12 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 02:46
      Ja należę do tych wspierających i czytających "podglądaczy",chociaż na forum
      udzielam się mało. Trafiłam tu dzięki artykułowi w "Polityce" w połowie
      września. Weszłam na stronę internetową i znalazłam to, co mogłoby pomóc 4 lata
      wcześniej mojej kuzynce, której zmarł 3-miesięczny syn. Nikt nie umiał jej
      pomóc, bo nikt z rodziny nie rozumiał rozmiaru tragedii, która ją spotkała.
      Myślę, że poprzez gazety ogólnopolskie docieracie do bardzo wielu
      potrzebujących, szczególnie po publikacjach w Wysokich Obcasach i Dużym
      Formacie GW. Dziwi mnie jednak to, że gazety typowo dziecięce unikają tematu.
      Ja akurat czytam "Twoje dziecko" od dobrych 4 lat i nie przypominam sobie, aby
      temat śmierci dzieci, ich chorób czy poronień był poruszany. Powiecie, że to
      trudny temat, ale ja uważam, że takie tematy także powinny być poruszane, ale
      to już temat do przemyśleń dla redaktorów naczelnych tych gazet. Pozdrawiam i
      mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tą wypowiedzią. Ola
    • lud_mila Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 10:02
      Będąc w ciąży chciałam zobaczyć jakie są ciążowo-dzieciowe fora prywatne a w
      spisie edziecko Wasze forum figuruje na pierwszym miejscu... Zajrzałam i od
      tego czasu zaglądam bardzo często po cichutku Was wspierając i Was myśląc.
    • kara16 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 10:04
      Witam
      Po przeczytaniu artykulu w Duzym Formacie w Wyborczej. Cichutko
      wspierajaca.Karolina
    • holendry Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 11:54
      Ja trafiłam tu przypadkiem (a może nie przypadkiem...), kiedy usłyszałam od
      lekarki że podejrzewa u mojego maluszka wodogłowie. Wtedy jak oszalała
      wpisywałam w wyszukiwarkach to hasło i ... trafiłam do Was. Teraz jestem
      wspierającym duchem (okazało się że diagnoza była błędna - czy to nie rodzaj
      cudu?).
      Ula
    • fibo1 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 15:43
      Duży Format Gazety Wyborczej. Bardzo się cieszę, że jesteście.
    • agab51 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 17:36

to było miesiąc po zdiagnozowaniu ewci. gdy tylko wyszłam ze szpitala to zaczęłam szukać w internecie info o chorobie mojego dziecka. a że od zawsze wchodziłam na forum edziecko to natknęłam się na post agi, w jej sygnaturce były namiary na to forum. i tak trafiłam tutaj. i tu zostałam.
      dodam tylko, ze często zdarza mi się wchodzić na różne ciekawe stronki właśnie dzięki linkom w sygnaturkach:-)
      pozdrawiam.
      aga
      • l.e.a Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 18:03
        trafilam dzięki sygnaturce Agi

pozdrawiam ciepło -lea
    • monikamm Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 18:55
      Ja trafiłam przez inne forum na zupełnie innej stronie. To było już po śmierci
      syka....
    • troojka Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 14.11.04, 19:21
      W maju tego roku moja Przyjaciółka na ok. dwa tygodnie przed terminem urodziła martwą córeczkę. Dzieli nas ponad 300km i nie wiedziałam, jak jej pomóc. Wasze Forum wsykoczyło mi w wyszukiwarce, kiedy szukałam informacji dla siebie, co robić w takiej sytuacji. W tym samym czasie na Forum o to samo pytała dziewczyna w identycznej sytuacji jak ja, której przyjaciółka równiez straciła dziecko i radami, jakiej jej udzieliłyście, wsparłyście również mnie.
      Zaglądam tu codziennie, poznałam Was, nie piszę, bo mam trójke małych, zdrowych dzieci (4,5 roku, 2,5 roku i 7 miesięcy) i tylko wyobrazić sobie moge Wasze tragedie i smutki...
      Czytając artykuł w Dziecku czy Dużym Formacie czułam sie, jakbym czytała o dobrych znajomych...
      Oststni tydzień moja Przyjaciółka była u mnie.
      Pokazałam jej to Forum, poczytała i jeśli teraz to czyta, to serdecznie Cię B. pozdrawiam!
      cieszę się, że jest takie miejsce pełne mądrych i wrazliwych istot, smucę, że w takich okolicznościach...
      trzymajcie się dziewczyny ( i chłopaki też...)..
      Gosia z Wawy
      • pesteczka5 Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 15.11.04, 00:15
        Jestem od początku, z edziecka
        Głównie czytam.
        Myślę codziennie.
    • gi-za Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 15.11.04, 11:19
      Zupelnie przypadkiem, szukalam czegos na temat stymulatorow serca, znalazlam
      chore dziecko...I ciesze sie ze tu trafilam:)Pozdrawiam cieplutko...
    • 607.706m Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 15.11.04, 14:00
      Tak strasznie długo poszukiwałam osób, które mnie zrozumieją, które przszły
      przez to co ja.

Odnalazłam Was przez kompletny przypadek. Korzystałam w pracy z informacji
      zawartych na jednej ze stron gazety.
      W wolnej chwili sprawdziłam kiedyś co się mieści na jej głównej stronie i tak
      szperając dotarłam do Forum, na Szczęście.
    • abalaw Re: JAK TRAFILIŚCIE NA FORUM? 15.11.04, 14:01
      Trafiłam tu po tragedii jaka spotkała ewa5005. Płakałam czytając o niej na
      dziecko-info, ktos podrzucił link do tego forum i zaczęłam czytać. A zostałam
      dlatego, że Iga to moje ulubione imię dla dziewczynki. teraz jestem w 7 m-cu,
      będzie dziewczynka. Nie piszę nic, czytam Was i modlę się za Wasze Aniołki i
      dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka