Dodaj do ulubionych

Nocne marki na forum

• martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:17
      Czesik Nocniki! Tak sobie już od dobrych paru godzin buszuję i jest świetnie.
      Jedna myśl tylko nieco mnie rozprasza...Kurczę,nie mam pojęcia ile worków owsa
      trza dla koników przygotować...he he he.
      Pozdrowionka nocne i bardzo cieplutkie.
      • penelina Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:20
        Witam i ja n(m)ocnych zawodników:-)))

Martek,nie kłopocz się z owsem:-)Napoję koniki,jak zwykle 98 oktanami:-)))
        • fibo1 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:37
          Bo konie teraz panie szanowny pijo a nie jedzo. Jak wszyscy w narodzie.
          Pozdrawiam Was!
          • martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:43
            No,tak...Po trzech wypitych przez konie wiadrach wody można z całą pewnością
            uznać,że chciało im się pić a nie jeść...
            • penelina Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:11
              Hehhe:-)))

Uwielbiam te nasze nocne pogaduchy z Wami:-)))
              • martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:35
                Ty,Pen,to rozumiem...Ale dlaczego ja też...?
                Ledwo już siedzę na krześle,nawet zapałki pod powiekami nie pomagają...
                Miłej nocki na necie,ale tak na prawdę to dobrze Wam,kochani radzę:

galeria.rozrywka.net.pl/data/media/1/IMG81.JPG
                • fibo1 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:49
                  Piękne!!! Dobranoc dziewczyny. Dobrych, słodkich snów...
                  • penelina Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:29
                    No,ten brak dyscypliny zaczyna być niepokojący...

Martku - nie będzie szarlotki...będzie ciacho makowo-serowe:-)))

Fibo,czy Twój Piesol ugrzązł w jakiejś zaspie???
                    • fibo1 Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:46
                      Oskrobujemy się właśnie z błota. Zaspy są płynne. Pies superszczęśliwy! Podłoga
                      w przedpokoju przypomina drogę do wodopoju nosorożców. Żona się rano ucieszy...
                      Pozdrawiam ciepło!
                      • martek40 Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:47
                        I na pewno zanim jeszcze opuści łoże...he he he.
                        Cieszę się,że jesteś dziś z nami...
                    • martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen! 03.02.05, 01:46
                      Nie ma sprawy,Pen.Uwielbiam!A poza tym to takie modne - 2 w 1.He he he.
                      Pozdrowionka nocne.Może ktoś jeszcze poza Tobą je przyjmie dzisiaj...?
                      • fibo1 Re: Nocne marki na forum - do Pen i Martek 03.02.05, 02:02
                        To oczywiście nie jest skierowane do Was, kochane koleżanki. Tak sobie tylko
                        piszę: sa tacy ludzie, żarłoki, egoiści, samoluby, którzy wsuwają różne
                        smakołyki SAMI! Naprawdę! Nie zaproszą, nie podzielą się nawet okruszkiem,
                        mlaskają i tyją, a inni w kałuży śliny sobie stoją... No cóż, życie jest
                        brutalne... Ale tylko nie bierzcie tego do siebie. Ja tak ogólnie, nie na temat.
                        Smacznego życzę wszystkim, których to dotyczyć może.
                        PS. Proszę, tylko nie myślcie, że to jakaś aluzja.
                        Biedny i skrzywdzony
                        • martek40 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 03.02.05, 02:23
                          Och,Ty niesprawiedliwości skrobiąca!!! Prześledź posty 201-300! I już nie
                          użalaj się tak nad sobą! Tylko daj sobie szansę,Psie na ciasta! A sobota
                          tuż,tuż...Chyba zdążysz...? Hi hi hi,ale poważnie.Naprawdę!
                          • fibo1 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 03.02.05, 02:44
                            Z pustym brzuszkiem trudno śledzić posty. No, ale już tam, smacznego! Akuratek
                            żaden wyjazd mi się nie kroi. Szkoda.
                            Pozdrawiam
                            • fibo1 Re: Nocne marki na forum 04.02.05, 01:24
                              Dziś mniej czyszczenia i sprzątania bo przymroziło. Pozdrawiam i miłej nocki
                              życzę. Oczywiście + futrzany.
                              • penelina Re: Nocne marki na forum 04.02.05, 01:35
                                Ja również się witam:-)))

Powiem Wam coś jeszcze a propos koni...heheh.

Nigdy mi się to nie zdarzyło...

Dziś powoził mój małżowin - podjeżdżamy do końskiego wodo(benzo)poju...Adaś
                                odblokował klapkę...po czym wkłada głowę przez okno i mówi:"Sylwuś,ostatnio Ty
                                poiłaś...a gdzie jest korek???"

Ja na to,po dłuższej chwili namysłu:"wiesz,Adasiu,jak byłam w Jasienicy,w wodo
                                (benzo)poju Shell,to jak zwykle przy pojeniu- położyłam na spojlerze...i chyba
                                tam został..."

Kurczę - zgubiłam korek!!!Zupełnie,jak jakaś blondynka(nie uchybiając
                                blondynkom:-)
                                • fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 01:48
                                  Biedny konik niezakorkowany, bo chodzą po nim przeciągi. Biedna Pen, bo będzie
                                  miała wydatki.
                                  W konikach fordowskich korki są na smyczy na szczęście. Dawniej jeździłem
                                  Citroenem- tam był luźny i swobodny. Leży gdzieś koło Orzysza. Wychodzi, że ja
                                  też blondyn.
                                  :-)))
                                  • penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 01:54
                                    Fibo:-)))

Jak się cieszę,że nie ja jedna nie zatkałam konikom mordki:-)))

Kupiliśmy teraz taki zastępczy,wciskany...ech,tamten był fajny,zakręcany...
                                    Ciekawe,ile kosztuje taki dokładnie dobrany do moich koników...?
                                    • fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 02:14
                                      Ze względu na usytuowanie tylko- nie chodzi o zatykanie mordki, a o coś wręcz
                                      przeciwnego :-))). A jeśli o kosztach, to nie mam pojęcia. Wiem jednak, że
                                      zawsze boli. Tylko raz zostałem miło zaskoczony: kupowałem lusterko do C-15
                                      (zbyt blisko przejechaliśmy obok siebie z pewnym panem) i zapłaciłem za nowe 23
                                      zł! A byłem przygotowany na stówę, albo lepiej. Ale "taki dzień się zdarza raz..."
                                      Pozdrowionka
                                      • penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 02:37
                                        Ależ Fibo:-)))

Nie bądź taki fizjologiczny,hehehe:-)))
                                        Bo akurat tej drugiej części układu pokarmowego moich koników nie udało mi się
                                        jeszcze zgubić:-)))A wiem,że są tacy artyści,którzy gubią ją,bo im się na rdzy
                                        trzyma,li i jedynie:-)))

C15 - to taki pick-up?
                                        Był czas,że powoziłam C25 - to taki trochę większy konik...w ogóle - lubię
                                        cytrynki:-)))

Ściskam mocno,jak koń bez mała:-)
                                        • fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen 04.02.05, 03:01
                                          C-15 to najogólniej stara Visa z przodu + buda z tyłu. Bardzo użyteczny, mały i
                                          zwrotny, ładowność 760 kg (realna), ropol oszczędny i taki tuptuś i pracuś.
                                          Więcej niż 145 nie pojedzie, ale pewny jak muł. Miły, ale zmontowany w Polandzie
                                          po 5 latach i 200000 zaczynał żyć własnym życiem. A obciążałem go sporadycznie
                                          tylko. Więc skrzypi i rdzewieje u kogo innego... Niestety. I na szczęście.
                                          Pozdrawiam go przy okazji.
                                          A Ciebie nieustająco.
                                          Ciepłej kołderki życząc idę spać. :-)))
                                          • penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen 04.02.05, 03:27
                                            Ojej!
                                            Nawet nie wiedziałam,że C15 to stara Visa:-)))
                                            Do Visy mam szczególny sentyment - to były moje pierwsze koniki:-)))Lat temu
                                            trochę:-)))
                                            A co do ropoli - jakoś nie mam serca...myślę po prostu,że na ropę to niech
                                            sobie Ursusy jeżdżą...Chociaż był czas,że powoziłam kangurem,który chłeptał
                                            ropę...ale pozbyłam się go bez żalu:-)

Martek to chyba już szarlotę piecze...
                                            Nie zameldowała się...a tu już czas kończyć nocnikowanie...

Fibo...ciągle myślę o mailu do Ciebie...mam słowa w głowie...i nie mogę ich
                                            ubrać w klawiaturę...ech...

Za to ściskam,przytulam ciepło w tą chłodną noc:-)
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 00:22
      Ty Paskudo jedna!Tak się zawiodłam...Szarlotka Ci w głowie tylko...(to pewnie
      dlatego konik stracił firmowy koreczek...he he he),a o mnie to
      sobie przypomniałaś dopiero nad ranem...buuuuu
      Pozdrawiam serdecznie nocne marki i nocniki...
      • fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:17
        I ja pozdrawiam bardzo ciepło, bo na dworze mróz. A o Tobie Marteczku pamiętamy
        nieustająco. Z korkiem czy bez korka jednakoś naszemu sercu bliska! :-)))
      • penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:36
        Witajcie,Nocnikowi Maniacy:-)))

Martku - bądź pewna,że gdyby wtedy mi była szarlota w głowie,to bym nie
        zapomniała koników zakorkować...ale ja wtedy myślałam wyłącznie o tym,jaka
        jestem zmęczona i jaka trudna droga przede mną...
        I wcale sobie o Tobie nad ranem nie przypomniałam...nad ranem to
        wyartykułowałam:-)))A pamiętam cały czas - jak już zresztą Fibo napisał:-)
        • martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:48
          Miło...
          Stawiam kawkę zatem
          www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01..swf
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:52
      Ach!To nie złosliwość,kochani.Ja mam taki specyficzny humor czasami...I mam
      nadzieję,że nie podpadłam...
      • penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 02:00
        O rany!!!

Ale się uśmiałam!!!Wypiłam sobie cappuccino(????????)hehehehehe: -)))))))))))
      • fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 02:40
        A ja myślałem do tej pory, że to tylko krasnale szczą do mleka od czego ono
        kwaśnym się staje...
        • penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 03:50
          Hehehe,Fibo:-)))

Jak widzisz - nie tylko krasnale:-)

Dobrze,że Martek nam to uświadomiła...a tak swoją drogą - to nie ręczę za moją
          minę,kiedy będę na uczelni kupowała kawę w automacie:-)))
    • fibo1 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 01:14
      Dobry wieczór wszystkim! Czy u Was też tak zimno? No lato poprosimy, lato!
      • inna_mama Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 01:20
        jestem, tez zimno u mnie
        • irazone Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 01:28
          ja jestem,ale jakoś ciepło
          • martek40 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 02:35
            U mnie to było nawet gorąco! Zwłaszcza,gdy koniki Pen nie miały sił wyciągnąć
            jej pod góreczkę... A podpytywałam o ilość owsa,który należałoby im zadać...he
            he he.Nie wiem,jak je zaczarowała,ale ostatecznie powiozły ją do domku...i jak
            tylko tam dotrze - zamelduje się.
            Pen,raz jeszcze dziękuję za spotkanko i proszę o jeszcze.
            Fibo,żałuj,że do nas nie dołączyłeś.Szarlota udała się wspaniale,a i seromak
            był przedni.Że o bananowcu nie wspomnę.Mniam,mniam.
            Pozdrawiam Was ciepełko nocniczki kochane.
            • penelina Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:19
              Łomatko:-))))

Jestem i ja:-)))

Martku - było ślicznie,jestem pod wrażeniem:-)))
              I to ja dziękuję - to Ty gościłaś wybornie:-)A następny raz - u nas:-)))

A co do moich koników - mówiłam Ci,że są niezawodne:-)))
              Szkoda tylko,że powiozły mnie gdzieś na autostradę...ech...ale już jestem...
              Zaraz Adasiowi dam ciacha - mniam:-)))

Fibasie - następnym razem to chyba się skusisz?Warto,mówię Ci:-)))

Martku - koniecznie uściskaj Asię:-)))Jaka ona śliczna!
              • fibo1 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:43
                Skusić to ja już jestem skuszony od dawna. Tylko kawał świata... Jakbym miał
                teraz obżarty wracać? Noc cimna i zimna i 250 km jechania z brzuchem na
                kolanach? Bo mam nadzieję, że obżarte jesteście jak bąki! Życząc słodkich snów -
                ściskam ostrożnie
                • martek40 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:54
                  No,wiesz,Fibasku,ja napisałam inny scenariusz.Po prostu wracasz następnego
                  dnia,josnego i cipłego-hi hi.I bez brzucha na kolanach (od ostatniego kęsa
                  ciacha dietka ścisła).He he he.
                  Pozdrowionka. Idę już ułożyć wygodnie w łóziu obżarty brzuszek,bąk-mar(t)ek...
                  • penelina Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 04:51
                    Ja już też się kieruję w stronę łóżeczka:-)))

Fibasku - słuchaj się Martek,a dobrze na tym wyjdziesz:-)Następne szarlotowanie
                    już z Tobą...koniecznie!

Martku,buziaczki dla Ciebie i Twoich - ale przede wszystkim Asi!!!
                    Fibo - Ciebie tradycyjnie przytulam wirtualnie...bo z Martek już dane nam to
                    było realnie...musisz koniecznie nadrobić zaległości!
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 00:49
      Hej!Przekazuję Wam dzisiaj forum na wyłączność.Idę spać,bo czeka mnie
      bardzo "chodzony" dzień,tu i tam...A tu jeszcze do tego taki tęgi mróz...!Trza
      się porządnie wygrzać...
      Pozdrawiam cieplutko-oj,jak bym chciała już tak wiosennie- i życzę miłego
      buszowania.A potem śnijcie bajkowo.
      Do jutra.
      Wyjątkowo nie nocny tym razem Martek.
      PS.Pen,dzięki...i vice versa.
      • penelina Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 01:10
        Kolorowych snów,Martku:-)

A wszystkich pozostałych witam ciepło - i marki,i nocniki:-)))
        • fibo1 Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 01:37
          Ładne kwiatki! I ja mówię "dobry wieczór" i "dobranoc", bo jestem wymarznięty
          jak kostka lodu. Kto wymyślił spacery z psem zimą? I kto psom o tym powiedział?
          Pozdrawiam Wszystkich i idę sprawdzić czy mnie nie ma pod kołderką...
          • fibo1 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:16
            Witojcie! Czyście pomarzły ze szczętem?
            • penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:19
              Witam:-)))

Ja nie zamarzłam...chociaż dziś (wczoraj) rano w Kraku było -20!!!
              Ech,jak ja nie lubię zimy:-(((
              • martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:32
                Łorany! I to jak,Fibusiu!! Byle do wiosny!
                Witam serdecznie.Mimo -15,a może właśnie dlatego,pozdrawiam Was baaaardzo
                gorąco!
                Pen,komentarz bez komenta...czy cdn.? he he he
                • penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:38
                  Martku!

Jejku,mów jaśniej!
                  Niby nie zamarzłam,ale chyba szare komórki mam oszronione i nie pracują,jak
                  powinny...

P.S.
                  Byłam na Darze,pokazałam Adasiowi fotki...też go Asia zaczarowała:-))))))))))
                  • martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:49
                    Wow!Poważnie?No,to uważaj,moja kochana...TE kilkanaście lat szybko minie...he
                    he he
                    A tak poważnie:Sakada-mówi Ci to coś?
                    • penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:57
                      Oczywiście,że mi mówi:-)))

Zapukałaś?
                      • martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:21
                        Owszem,nie licząc na nic poza odmową...Nie umiem czytać ze zrozumieniem...hi hi
                        • penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:31
                          Żartujesz???

Oj,jeśli tak - to ja tam zrobię porządek!Taki sakramencki porządek!
                          • martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:43
                            Łojejku,Pen,chyba rzeczywiście cóś nieoszronionego jest Twoim udziałem,bo nie
                            zrozumiałaś mnie...Nie rób żadnego porządku,bo faktycznie nie uchyli wrót...he
                            he he.
                            Wiem,że nic nie wiem...Na razie.
                            • penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 03:05
                              Łomatko!!!!!!!!

A ja już zdążyłam być nieprzyjemna,ajajajaj!!!
                              Ups!!!Zaraz muszę odkręcać!!!

Kurczę,to przez mróz...

Idę już do łóżeczka...tylko aferę odkręcę:-)
                              • martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 03:22
                                Łokurcze,łodbiło Ci...
                                Szeroko ziewając życzę Wam dobrej nocki.
                                • penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 01:05
                                  Witam Nocniki:-)))

Martku,nie widzę Cię w pewnym miejscu...

Fibasku,a Piesol odśnieżony?
                                  • martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 01:59
                                    Kochana Pen! Jak mam siedzieć w "dablju si" (i dlaczego podglądasz?),
                                    skoro jestem tutaj?Hi hi hi.
                                    No,wiesz,jestem mamą inną niż wszystkie i właśnie przed chwilą dopiero uporałam
                                    się z wyjątkowym zadaniem...

Witam wszystkich w wyjątkowo dobrym nastroju i życzę miłego surfowania po sieci.
                                    Właściwy człowiek na właściwym miejscu - to jest to!
                                    • penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:01
                                      Wiem,że się uporałaś:-)
                                      • martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:22
                                        Tak więc idę już sobie,bo łóżeczko upomina się o mnie...
                                        Fibo najwyraźniej ma pracowitą noc...lepiej by Zenka zatrudnił - he he he.
                                        Miłej nocki. W sieci lub łóziu...
    • fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:20
      Jestem, jestem ( z malinowym nosem!). Pies ostatnio wykazuje niesłychaną
      aktywność na spacerze, porusza się szybciutko jak ważka
      (sześćdziesięciopięciokilowa), po czym po powrocie pije wodę dwie minuty i
      usypia w trakcie padania na posłanko! A potem chrapie, gwiżdże, mlaska, przewala
      się z boku na bok- no jak stary chłop! Na razie jeszcze nie pali cygar i nie
      wychlewa mi whiseczki, ale ten moment chyba się zbliża. Pies obronny w mordę...
      Pozdrawiamy oba
      • penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:23

Te cygara i whiskacze to mi się dość jednoznacznie kojarzą,hihi:-)))
        Czy Twój Piesol ma też odstające uszy???
      • martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:26
        Nie chciałabym być bezczelna,ale chyba masz sklerozę,Fibasku...<wink>
        O świstaniu zapomniałeś...
        Chyba,że to już teraz przywilej kogoś innego...he he he.
        • fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:47
          Proszę mi psa nie obrażać! Uszy są przy główce klapciate i rzecznikiem też nie
          był. Jakby miał odstające, to mieszkałby w budzie i robił to co powinien-
          szczekałby do upojenia. Nie po to się w młodości z Zomolami ganiałem i bibułę
          drukowałem żeby mi teraz psa postponowano! I na liście pana W. też go nie ma. To
          uczciwy, porządny i lojalny pies opozycyjny! Nawet chrapiąc myśli o Ojczyźnie!
          Trochę zagniewany (w imieniu futrzaka)
          • penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 03:02
            Hahahahahahahaha:-)))

Fibasku,nic nie napiszę,bo leżę i kwiczę:-)))

Przepięknie mi,nomen omen - odszczekałeś:-)))

Ściskam zatem Opozycjonistów - Psa Właściwego i Właściciela Psa Właściwego:-)
            Z grzeczności nie wnikam też,czy Piesol,jako Opozycjonista -
            śpi i chrapie na tzw."etosie" ???
            • fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 03:13
              Nie, na styropianie!!! Ale chyba wie, że mu ogon obrabiamy, bo jednym okiem
              łypie od czasu do czasu. Co prawda mętnym i odjechanym... Czujność rewolucyjna
              już się ulotniła, stare nawyki pozostały. Zęby stępione, ideały w spółkach
              skarbu państwa, ino styropian się ostał. :-))))
              Pa, dobranoc.
              tym razem nostalgiczny
              • fibo1 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 00:58
                :-))) Czołem Nocniki!
                • penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:09
                  Fibasie - FALSTART:-)))

Witam i ja Nocnych Buszowników:-)
                • martek40 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:09
                  No,cześć.Fibo i "spółka".
                  Pozdrowionka.
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:52
      Widze , że już wszyscy poszli spać tak więc i ja oddalam się od komputera Adam.
      • martek40 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:01
        Adaśku!To tylko Twoje zdanie...ale skoro tak,to miłych snów.
        • penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:34
          Hehe:-)))

Bunio,błądzisz:-)))My tu nocnikujemy:-)

Martek......Ty wiesz,co:-)
          • fibo1 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:53
            No właśnie!!! Bunio, tu kwitnie życie podziemne...
            jedzą, piją, lulki palą...
            :-)))
            Idę przegonić koty spod kołdry i posapać do 7.30. Dobranoc Nocniczki!
            • penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 03:13
              To ja już też pójdę:-)

Do jutra (dziś)
              - papapapa.
              • martek40 Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 01:54
                ...czyżby tańce,hulanki,swawola?! Zamiast siedzieć tu wiernie? He he he.
                Fe,nieładnie tak zostawiać mnie samą w taką ciemną noc!
                Pozdrawiam ciepełko,Nocniki kochane.
                • penelina Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:12
                  ...ledwie karczmy nie rozwalą
                  ha,ha,hi,hi,hejże hola:-)))

Ja siedzę.Wiernie...jak...no,Fibo będzie wiedział,jak wiernie:-)
    • katrin255 Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:22
      Rowniez pozdrawiam :)

Nie moge spac ...
      • penelina Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:40
        Katrin...szczególnie mocno,przyjaźnie i ciepło Cię przytulam...

• bunio1 Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 06:37
      Penelina pozdrowienia od Tataibunio
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 01:28
      No,cóż.Czasem trza odespać solidnie zarwane buszowaniem nocki.Bo ileż takich
      jednym cięgiem może przetrwać starsza pani...?He he he.
      Ale nic by nie wyszło z tego,gdybym tu nie zajrzała,by choć powitać Was
      serdecznie i cieplutko pozdrowić...Po dwóch-trzech godzinach przewracania się z
      boku na bok,pełna wyrzutów pod swoim adresem,wdrapałabym się na swoje
      pięterko,odpaliłabym kompa na nowo i co?Przywitałabym Was,a jakże!Pozdrowiłabym
      Was,a jakże!I przepadłabym w sieci na amen,a jakże!A ja chcę spaaaaać!

www.clublaugh.com/es-items/768.jpg
      • penelina Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:01
        Martku,łomatko:-))))

Całe szczęście,że jesteś dużo ładniejsza od tej pani,co ją w sygnaturze
        wozisz... ;-)))

Fibas pewnie z Piesolem w Łodzi na łodzi...taka odwilż...

Bunio,śpisz?Pozdrówki:-)
        • bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:18
          Bunio siedzi i szuka Was-pozdrowionka
          • penelina Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 03:42
            Ech,Bunio:-)))

Musisz być bardziej zdyscyplinowany:-)

My tu nocnikujemy,od ponad 400 postów już:-)
            • bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 17:04
              Witam Penelinko,wczoraj miałem troszke pracy od 5,00 byłem na
              nogach.Przyjmowałem małą Ole którą zawiozłem do CZD i załatwialiśmy
              badania.Wizyta w CZD udała się i dała dużą nadzieje w sprawie leczenia
              Oli.Wiesz to ja wczoraj wszedłem na czat i wisiałem bo przysnołem -nikogo nie
              było.Wyszedłem nad ranem -dziś będe z Wami to sobie pomeilujemy i
              usprawiedliwie się-Adam.
      • fibo1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:06
        No, chciałem powiedzieć: dobranocuszki Martku, słodkich snów, nie rozkopuj
        kołderki, ale tam z monitora tylko rytmiczne sapanko dobiega...
        Więc pa dla posapywanka i dziarskie Hej dla Nocnictwa!
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:17

Jestem a tu takie pustki

• fibo1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:03
      Witam nocnictwo lekko zdziwiony użyciem listy w dzień! Wzdrygnąłem się jak
      wampir, brrr.
      :-))))
      • penelina Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:24
        Fibasie:-))))

Bunio się chyba dyscypliną przejął...i chciał nadgonić:-)))

Witam wszystkich,miłego buszowania:-)
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:08
      A tu znowu pustki.Pozdrawiam Adam

• ali_bey Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:23
        Jakie pustki?;-)Gdzie?Tu?A skądże znowu;-))))
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 02:06
      Jestem i ja Adam
    • fibo1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 02:28
      I chciałem się też usprawiedliwić Złociutcy Nocnikowie, bo obowiązki ojcowskie
      przez najbliższe dwa tygodnie mnie kierują w Beskid Żywiecki. A tam internet
      niedostępny niestety... Więc sporadycznie tylko poczytam jak się uda, a głównie
      ryć będę stoki tyłkiem, obrywać śniegiem w oblicze, moczyć buty, suszyć
      skarpetki i ogólnie zażywać rozkoszy aktywnego wypoczynku.
      Po powrocie złożę stosowny meldunek
      Sciskam
      • bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 15:10
        Obyś nie wyczerpał zapasów gipsu na 2005 rok w tamtejszych gipsiarniach.Ślizgaj
        się i uważaj na siebie i rodzinke.Pozdrawiam Adam
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 00:44
      www2.incredimail.com/images/order/valentine_gg_anim.gif
      Witam,pozdrawiam i ... spadam do wyra.
      Papatki.
      • cynamonka1978 Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 01:55
        Hej ja z "czytajacych" a w tej chwili do egzaminu sie uczących:)
        Pozdrawiam:)
        • penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:35
          Połamania pióra lub języka zatem:-)))

Zmykam do łóżeczka,

Bunio,przepraszam - miałam sporo pracy na kompie,nie mogłam czatować.
          Martek - Ty wiesz:-)
          Fibas - udanego wypoczynku,dobrej pogody (tej i tej ducha:-)
        • penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:40
          Dziwne...

Przed chwilą napisałam post,wysłałam a nie widzę go:-(((
          Czy ktoś go widzi???

Hmmm...może wątek już przeładowany???
          • penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:40
            O,jest:-)))

Jak to możliwe???A nie widziałam go przez 5 minut!!!
            • penelina Re: Nocne marki na forum 15.02.05, 00:55
              Witam i zmykam...jutro sporo spraw muszę załatwić.

Miłego buszowania:-)))
              • martek40 Re: Nocne marki na forum 26.02.05, 03:15
                Witam serdecznie wskrzeszając niniejszym chylący się ku zapomnieniu nocny wątek
                Nocnych Marków i Nocników...
                Pozdrawiam cieplutko.
                PS.Nie wiecie czasem,co z wiosną?Tak bardzo już do niej wzdycham...
                • igga-81 Re: Nocne marki na forum 26.02.05, 04:00
                  ja dziś też "markuje", jakaś straszna bezsenność mnie ogarnęła...:(
                  • odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 01.03.05, 02:58
                    Czas jakis mnie nie bylo i prosze - przekroczyliscie 500tke - czy byl szampan?
                    Milej nocy zycze - jutro juz marzec wiec wiosna tuz tuz :)
                    od7do3
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 01.03.05, 20:53
      Widze ,że jestem tu pierwszy dzisiaj wieczorem-witam w śnieżnym marcu.

Adam tata Bunia-Roberta
      • penelina Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:02
        Oj,

dyscyplina leży,leży jak kłoda:-)))

Fibo,Martek - co z Wami???
        • martek40 Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:06
          Nie wiem, co z Fibaskiem, ale ja? Jestem,jestem!Jestem i pozdrawiam
          serdecznie,hmm,chyba Nocnych Marków już wcięło w wyrkach,zatem tylko Nocniki.Hi
          hi.
          Error!Przecież jakiś może się jednak przyplątać - Nocne Marki,Was też
          pozdrawiam.
          Miłego buszowania.
          • ainer1 Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:11
            czyzbym byla nocnym markiem?
            • martek40 Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:35
              A skądże znowu. Nocne Marki są do 1 w nocy, po - to Nocniki. He he he.
              Pozdrowionka.
              • penelina Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:38
                Heh:-)

Ja już oddalam się powoli:-)

Martek zajrzyj na luźne forum:-)))
                • martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen 02.03.05, 02:18
                  A myślisz,że tego nie zrobiłam?

• I jak tu nie dostać szału??? Obrzydliwe, bleeeee.
                  • Mój mąż jest o Was zazdrosny.
                  • Jak wyglądacie????
                  He he he.
                  Miłych snów...

• bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 01:07
      Wszyscy poszli już spać więc i ja ide.
      Adam tata Bunia-Roberta
    • 1megan Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 02:01
      witam chyba nie mogę zasnąć, taka cisza do okoła słychać tylko głośny dźwięk
      klawiatury pozdrawiam
      • martek40 Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 02:05

Dla mnie to też ciężka noc...
        Pozdrawiam,przytulam...
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 12.03.05, 01:28
      Zapomniany wątku - up!
      Pozdrawiam serdecznie...
      • fibo1 Re: Nocne marki na forum 12.03.05, 03:48
        I ja ściskam wszystkich! Jak dobrze Cię mar(t)ku znowu tu zobaczyć.
        • penelina Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 01:08

Widziałam Twój wątek...

Ale jakoś "zręczniej" mi napisać tutaj do Ciebie tych kilka słów...
          Cóż rzec...Fibasku...wyjątkowo intensywnie,ciepło,z wielką dawką serdeczności -
          po prostu przytulam Cię wirtualnie...
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 00:23
      Mam pytanie ,gdzie wszyscy się podziewają -kiedyś było tu nas więcej.

• fibo1 Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 01:08
        Witajcie! Dobry wieczór!
        Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś! To my!
        A gdzie wcięło Pen?
        Uściski po długiej rozłące
    • martek40 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 00:24
      Fibasku!
      Przytulam Cię.
      Tak bardzo, bardzo mocno...
      I pozdrawiam cieplutko.
      Ciebie, jak również inne marki i nocniki,
      które i tak pewnie nie zajrzą tu dzisiejszej nocy...
      • bunio1 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 00:38

A właśnie , że zajżą.
        • odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 03:06
          Dobry wieczor. Jak sie masz, Bunio - chorobska przeszly? Ja mam ostatnio duzo
          pracy wiec i wieczory nie sa dla mnie.
          Pozdrawiam, od7do3
          • bunio1 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 18:27
            Tu Bunio ,niestety choróbsko jakie była takie jest.Troszke się dziś
            zdenerwowałem bo byłem dziś w poradni kolana i zostałem zakwalifikowany do
            retroskopi kolana na 16/05/2005.Musze porobić wszystkie badania i poznencają
            się nad moimi kolanami.Lekarz powiedział ,że trzeba to wreszzcie zrobić bo ja
            z tym walcze już kilka lat.Pozdrawiam wszystkich Tataibunio-Adam.

• inna_mama Re: Nocne marki na forum 15.03.05, 03:10
              jestem
              chora 3 tydzien
              nie moge spac i za czyms tesknie... nieokreslonym...
              przy okazji - jestem z wami myslami codziennie
              • fibo1 Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 01:28
                Dobry wieczór mareczki!
                Nie witam się zbyt przytulnie, bo chory jestem okropnie! Wszystko wszystkim, ale
                żeby nos zamieniał się w kran proszę państwa? I to bez kurka?
    • bunio1 Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 01:34
      Dopiero 1,34 czy ktoś tu jeszcze wpadnie.
      Adam tata Bunia-Roberta
      • odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 02:04
        Panowie - co Wy z tymi chorobami? Kto tu jest slaba plec? U mnie wciaz zima
        trzyma - pies zadowolony, my - humans - juz wypatrujemy wiosny. Niby powinna
        przyjsc za 6 dni ale kto ja tam wie. Kurujcie sie szybko, bo bedzie Wam zal
        kichac, prychac i chodzic z krzywymi kolanami jak sie juz pojawi :)
        od7do3
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 17.03.05, 02:07
      Nocne Marki i Nocniki gdzieście...?
      Może ktoś jednak odbierze dzisiejszej nocy
      moje serdeczne i cieplutkie pozdrowienia...?
    • martek40 Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 00:49
      Pozdrawiam was serdecznie i cieplutko,
      bo dawno juz tego nie robiłam.
      Choć myślami jestem z Wami i przy Was
      każdego dnia...
      • fibo1 Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 01:06
        No jak mi miło Marteczku! Zawszeć to cieplej w tę mroźną wiosenną noc...
        Pozdrawiam jak nie wiem co! :-)))
        • penelina Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 01:34
          Taaaa...

Pozdrawiają się, cukrują...

A nocnikować nie ma komu - ZAWSZE tu zaglądam - nie piszę,bo parę razy było
          tak,że pisałam sama - jako ten palec!!!

No.
          Może dyscyplina wróci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka