martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:17 Czesik Nocniki! Tak sobie już od dobrych paru godzin buszuję i jest świetnie. Jedna myśl tylko nieco mnie rozprasza...Kurczę,nie mam pojęcia ile worków owsa trza dla koników przygotować...he he he. Pozdrowionka nocne i bardzo cieplutkie. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:20 Witam i ja n(m)ocnych zawodników:-))) Martek,nie kłopocz się z owsem:-)Napoję koniki,jak zwykle 98 oktanami:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:37 Bo konie teraz panie szanowny pijo a nie jedzo. Jak wszyscy w narodzie. Pozdrawiam Was! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 01:43 No,tak...Po trzech wypitych przez konie wiadrach wody można z całą pewnością uznać,że chciało im się pić a nie jeść... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:11 Hehhe:-))) Uwielbiam te nasze nocne pogaduchy z Wami:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:35 Ty,Pen,to rozumiem...Ale dlaczego ja też...? Ledwo już siedzę na krześle,nawet zapałki pod powiekami nie pomagają... Miłej nocki na necie,ale tak na prawdę to dobrze Wam,kochani radzę: galeria.rozrywka.net.pl/data/media/1/IMG81.JPG Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 02.02.05, 02:49 Piękne!!! Dobranoc dziewczyny. Dobrych, słodkich snów... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:29 No,ten brak dyscypliny zaczyna być niepokojący... Martku - nie będzie szarlotki...będzie ciacho makowo-serowe:-))) Fibo,czy Twój Piesol ugrzązł w jakiejś zaspie??? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:46 Oskrobujemy się właśnie z błota. Zaspy są płynne. Pies superszczęśliwy! Podłoga w przedpokoju przypomina drogę do wodopoju nosorożców. Żona się rano ucieszy... Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 03.02.05, 01:47 I na pewno zanim jeszcze opuści łoże...he he he. Cieszę się,że jesteś dziś z nami... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen! 03.02.05, 01:46 Nie ma sprawy,Pen.Uwielbiam!A poza tym to takie modne - 2 w 1.He he he. Pozdrowionka nocne.Może ktoś jeszcze poza Tobą je przyjmie dzisiaj...? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum - do Pen i Martek 03.02.05, 02:02 To oczywiście nie jest skierowane do Was, kochane koleżanki. Tak sobie tylko piszę: sa tacy ludzie, żarłoki, egoiści, samoluby, którzy wsuwają różne smakołyki SAMI! Naprawdę! Nie zaproszą, nie podzielą się nawet okruszkiem, mlaskają i tyją, a inni w kałuży śliny sobie stoją... No cóż, życie jest brutalne... Ale tylko nie bierzcie tego do siebie. Ja tak ogólnie, nie na temat. Smacznego życzę wszystkim, których to dotyczyć może. PS. Proszę, tylko nie myślcie, że to jakaś aluzja. Biedny i skrzywdzony Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 03.02.05, 02:23 Och,Ty niesprawiedliwości skrobiąca!!! Prześledź posty 201-300! I już nie użalaj się tak nad sobą! Tylko daj sobie szansę,Psie na ciasta! A sobota tuż,tuż...Chyba zdążysz...? Hi hi hi,ale poważnie.Naprawdę! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 03.02.05, 02:44 Z pustym brzuszkiem trudno śledzić posty. No, ale już tam, smacznego! Akuratek żaden wyjazd mi się nie kroi. Szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 04.02.05, 01:24 Dziś mniej czyszczenia i sprzątania bo przymroziło. Pozdrawiam i miłej nocki życzę. Oczywiście + futrzany. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.02.05, 01:35 Ja również się witam:-))) Powiem Wam coś jeszcze a propos koni...heheh. Nigdy mi się to nie zdarzyło... Dziś powoził mój małżowin - podjeżdżamy do końskiego wodo(benzo)poju...Adaś odblokował klapkę...po czym wkłada głowę przez okno i mówi:"Sylwuś,ostatnio Ty poiłaś...a gdzie jest korek???" Ja na to,po dłuższej chwili namysłu:"wiesz,Adasiu,jak byłam w Jasienicy,w wodo (benzo)poju Shell,to jak zwykle przy pojeniu- położyłam na spojlerze...i chyba tam został..." Kurczę - zgubiłam korek!!!Zupełnie,jak jakaś blondynka(nie uchybiając blondynkom:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 01:48 Biedny konik niezakorkowany, bo chodzą po nim przeciągi. Biedna Pen, bo będzie miała wydatki. W konikach fordowskich korki są na smyczy na szczęście. Dawniej jeździłem Citroenem- tam był luźny i swobodny. Leży gdzieś koło Orzysza. Wychodzi, że ja też blondyn. :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 01:54 Fibo:-))) Jak się cieszę,że nie ja jedna nie zatkałam konikom mordki:-))) Kupiliśmy teraz taki zastępczy,wciskany...ech,tamten był fajny,zakręcany... Ciekawe,ile kosztuje taki dokładnie dobrany do moich koników...? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 02:14 Ze względu na usytuowanie tylko- nie chodzi o zatykanie mordki, a o coś wręcz przeciwnego :-))). A jeśli o kosztach, to nie mam pojęcia. Wiem jednak, że zawsze boli. Tylko raz zostałem miło zaskoczony: kupowałem lusterko do C-15 (zbyt blisko przejechaliśmy obok siebie z pewnym panem) i zapłaciłem za nowe 23 zł! A byłem przygotowany na stówę, albo lepiej. Ale "taki dzień się zdarza raz..." Pozdrowionka Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen ze zrozumieniem 04.02.05, 02:37 Ależ Fibo:-))) Nie bądź taki fizjologiczny,hehehe:-))) Bo akurat tej drugiej części układu pokarmowego moich koników nie udało mi się jeszcze zgubić:-)))A wiem,że są tacy artyści,którzy gubią ją,bo im się na rdzy trzyma,li i jedynie:-))) C15 - to taki pick-up? Był czas,że powoziłam C25 - to taki trochę większy konik...w ogóle - lubię cytrynki:-))) Ściskam mocno,jak koń bez mała:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum- do Pen 04.02.05, 03:01 C-15 to najogólniej stara Visa z przodu + buda z tyłu. Bardzo użyteczny, mały i zwrotny, ładowność 760 kg (realna), ropol oszczędny i taki tuptuś i pracuś. Więcej niż 145 nie pojedzie, ale pewny jak muł. Miły, ale zmontowany w Polandzie po 5 latach i 200000 zaczynał żyć własnym życiem. A obciążałem go sporadycznie tylko. Więc skrzypi i rdzewieje u kogo innego... Niestety. I na szczęście. Pozdrawiam go przy okazji. A Ciebie nieustająco. Ciepłej kołderki życząc idę spać. :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum- do Pen 04.02.05, 03:27 Ojej! Nawet nie wiedziałam,że C15 to stara Visa:-))) Do Visy mam szczególny sentyment - to były moje pierwsze koniki:-)))Lat temu trochę:-))) A co do ropoli - jakoś nie mam serca...myślę po prostu,że na ropę to niech sobie Ursusy jeżdżą...Chociaż był czas,że powoziłam kangurem,który chłeptał ropę...ale pozbyłam się go bez żalu:-) Martek to chyba już szarlotę piecze... Nie zameldowała się...a tu już czas kończyć nocnikowanie... Fibo...ciągle myślę o mailu do Ciebie...mam słowa w głowie...i nie mogę ich ubrać w klawiaturę...ech... Za to ściskam,przytulam ciepło w tą chłodną noc:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 00:22 Ty Paskudo jedna!Tak się zawiodłam...Szarlotka Ci w głowie tylko...(to pewnie dlatego konik stracił firmowy koreczek...he he he),a o mnie to sobie przypomniałaś dopiero nad ranem...buuuuu Pozdrawiam serdecznie nocne marki i nocniki... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:17 I ja pozdrawiam bardzo ciepło, bo na dworze mróz. A o Tobie Marteczku pamiętamy nieustająco. Z korkiem czy bez korka jednakoś naszemu sercu bliska! :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:36 Witajcie,Nocnikowi Maniacy:-))) Martku - bądź pewna,że gdyby wtedy mi była szarlota w głowie,to bym nie zapomniała koników zakorkować...ale ja wtedy myślałam wyłącznie o tym,jaka jestem zmęczona i jaka trudna droga przede mną... I wcale sobie o Tobie nad ranem nie przypomniałam...nad ranem to wyartykułowałam:-)))A pamiętam cały czas - jak już zresztą Fibo napisał:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:48 Miło... Stawiam kawkę zatem www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01..swf Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 01:52 Ach!To nie złosliwość,kochani.Ja mam taki specyficzny humor czasami...I mam nadzieję,że nie podpadłam... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 02:00 O rany!!! Ale się uśmiałam!!!Wypiłam sobie cappuccino(????????)hehehehehe: -))))))))))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 02:40 A ja myślałem do tej pory, że to tylko krasnale szczą do mleka od czego ono kwaśnym się staje... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.02.05, 03:50 Hehehe,Fibo:-))) Jak widzisz - nie tylko krasnale:-) Dobrze,że Martek nam to uświadomiła...a tak swoją drogą - to nie ręczę za moją minę,kiedy będę na uczelni kupowała kawę w automacie:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 01:14 Dobry wieczór wszystkim! Czy u Was też tak zimno? No lato poprosimy, lato! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 02:35 U mnie to było nawet gorąco! Zwłaszcza,gdy koniki Pen nie miały sił wyciągnąć jej pod góreczkę... A podpytywałam o ilość owsa,który należałoby im zadać...he he he.Nie wiem,jak je zaczarowała,ale ostatecznie powiozły ją do domku...i jak tylko tam dotrze - zamelduje się. Pen,raz jeszcze dziękuję za spotkanko i proszę o jeszcze. Fibo,żałuj,że do nas nie dołączyłeś.Szarlota udała się wspaniale,a i seromak był przedni.Że o bananowcu nie wspomnę.Mniam,mniam. Pozdrawiam Was ciepełko nocniczki kochane. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:19 Łomatko:-)))) Jestem i ja:-))) Martku - było ślicznie,jestem pod wrażeniem:-))) I to ja dziękuję - to Ty gościłaś wybornie:-)A następny raz - u nas:-))) A co do moich koników - mówiłam Ci,że są niezawodne:-))) Szkoda tylko,że powiozły mnie gdzieś na autostradę...ech...ale już jestem... Zaraz Adasiowi dam ciacha - mniam:-))) Fibasie - następnym razem to chyba się skusisz?Warto,mówię Ci:-))) Martku - koniecznie uściskaj Asię:-)))Jaka ona śliczna! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:43 Skusić to ja już jestem skuszony od dawna. Tylko kawał świata... Jakbym miał teraz obżarty wracać? Noc cimna i zimna i 250 km jechania z brzuchem na kolanach? Bo mam nadzieję, że obżarte jesteście jak bąki! Życząc słodkich snów - ściskam ostrożnie Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 03:54 No,wiesz,Fibasku,ja napisałam inny scenariusz.Po prostu wracasz następnego dnia,josnego i cipłego-hi hi.I bez brzucha na kolanach (od ostatniego kęsa ciacha dietka ścisła).He he he. Pozdrowionka. Idę już ułożyć wygodnie w łóziu obżarty brzuszek,bąk-mar(t)ek... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 06.02.05, 04:51 Ja już też się kieruję w stronę łóżeczka:-))) Fibasku - słuchaj się Martek,a dobrze na tym wyjdziesz:-)Następne szarlotowanie już z Tobą...koniecznie! Martku,buziaczki dla Ciebie i Twoich - ale przede wszystkim Asi!!! Fibo - Ciebie tradycyjnie przytulam wirtualnie...bo z Martek już dane nam to było realnie...musisz koniecznie nadrobić zaległości! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 00:49 Hej!Przekazuję Wam dzisiaj forum na wyłączność.Idę spać,bo czeka mnie bardzo "chodzony" dzień,tu i tam...A tu jeszcze do tego taki tęgi mróz...!Trza się porządnie wygrzać... Pozdrawiam cieplutko-oj,jak bym chciała już tak wiosennie- i życzę miłego buszowania.A potem śnijcie bajkowo. Do jutra. Wyjątkowo nie nocny tym razem Martek. PS.Pen,dzięki...i vice versa. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 01:10 Kolorowych snów,Martku:-) A wszystkich pozostałych witam ciepło - i marki,i nocniki:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 07.02.05, 01:37 Ładne kwiatki! I ja mówię "dobry wieczór" i "dobranoc", bo jestem wymarznięty jak kostka lodu. Kto wymyślił spacery z psem zimą? I kto psom o tym powiedział? Pozdrawiam Wszystkich i idę sprawdzić czy mnie nie ma pod kołderką... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:16 Witojcie! Czyście pomarzły ze szczętem? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:19 Witam:-))) Ja nie zamarzłam...chociaż dziś (wczoraj) rano w Kraku było -20!!! Ech,jak ja nie lubię zimy:-((( Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:32 Łorany! I to jak,Fibusiu!! Byle do wiosny! Witam serdecznie.Mimo -15,a może właśnie dlatego,pozdrawiam Was baaaardzo gorąco! Pen,komentarz bez komenta...czy cdn.? he he he Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:38 Martku! Jejku,mów jaśniej! Niby nie zamarzłam,ale chyba szare komórki mam oszronione i nie pracują,jak powinny... P.S. Byłam na Darze,pokazałam Adasiowi fotki...też go Asia zaczarowała:-)))))))))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:49 Wow!Poważnie?No,to uważaj,moja kochana...TE kilkanaście lat szybko minie...he he he A tak poważnie:Sakada-mówi Ci to coś? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 01:57 Oczywiście,że mi mówi:-))) Zapukałaś? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:21 Owszem,nie licząc na nic poza odmową...Nie umiem czytać ze zrozumieniem...hi hi Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:31 Żartujesz??? Oj,jeśli tak - to ja tam zrobię porządek!Taki sakramencki porządek! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 02:43 Łojejku,Pen,chyba rzeczywiście cóś nieoszronionego jest Twoim udziałem,bo nie zrozumiałaś mnie...Nie rób żadnego porządku,bo faktycznie nie uchyli wrót...he he he. Wiem,że nic nie wiem...Na razie. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 03:05 Łomatko!!!!!!!! A ja już zdążyłam być nieprzyjemna,ajajajaj!!! Ups!!!Zaraz muszę odkręcać!!! Kurczę,to przez mróz... Idę już do łóżeczka...tylko aferę odkręcę:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.02.05, 03:22 Łokurcze,łodbiło Ci... Szeroko ziewając życzę Wam dobrej nocki. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 01:05 Witam Nocniki:-))) Martku,nie widzę Cię w pewnym miejscu... Fibasku,a Piesol odśnieżony? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 01:59 Kochana Pen! Jak mam siedzieć w "dablju si" (i dlaczego podglądasz?), skoro jestem tutaj?Hi hi hi. No,wiesz,jestem mamą inną niż wszystkie i właśnie przed chwilą dopiero uporałam się z wyjątkowym zadaniem... Witam wszystkich w wyjątkowo dobrym nastroju i życzę miłego surfowania po sieci. Właściwy człowiek na właściwym miejscu - to jest to! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:22 Tak więc idę już sobie,bo łóżeczko upomina się o mnie... Fibo najwyraźniej ma pracowitą noc...lepiej by Zenka zatrudnił - he he he. Miłej nocki. W sieci lub łóziu... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:20 Jestem, jestem ( z malinowym nosem!). Pies ostatnio wykazuje niesłychaną aktywność na spacerze, porusza się szybciutko jak ważka (sześćdziesięciopięciokilowa), po czym po powrocie pije wodę dwie minuty i usypia w trakcie padania na posłanko! A potem chrapie, gwiżdże, mlaska, przewala się z boku na bok- no jak stary chłop! Na razie jeszcze nie pali cygar i nie wychlewa mi whiseczki, ale ten moment chyba się zbliża. Pies obronny w mordę... Pozdrawiamy oba Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:23 Fibo:-))) Te cygara i whiskacze to mi się dość jednoznacznie kojarzą,hihi:-))) Czy Twój Piesol ma też odstające uszy??? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:26 Nie chciałabym być bezczelna,ale chyba masz sklerozę,Fibasku...<wink> O świstaniu zapomniałeś... Chyba,że to już teraz przywilej kogoś innego...he he he. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 02:47 Proszę mi psa nie obrażać! Uszy są przy główce klapciate i rzecznikiem też nie był. Jakby miał odstające, to mieszkałby w budzie i robił to co powinien- szczekałby do upojenia. Nie po to się w młodości z Zomolami ganiałem i bibułę drukowałem żeby mi teraz psa postponowano! I na liście pana W. też go nie ma. To uczciwy, porządny i lojalny pies opozycyjny! Nawet chrapiąc myśli o Ojczyźnie! Trochę zagniewany (w imieniu futrzaka) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 03:02 Hahahahahahahaha:-))) Fibasku,nic nie napiszę,bo leżę i kwiczę:-))) Przepięknie mi,nomen omen - odszczekałeś:-))) Ściskam zatem Opozycjonistów - Psa Właściwego i Właściciela Psa Właściwego:-) Z grzeczności nie wnikam też,czy Piesol,jako Opozycjonista - śpi i chrapie na tzw."etosie" ??? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.02.05, 03:13 Nie, na styropianie!!! Ale chyba wie, że mu ogon obrabiamy, bo jednym okiem łypie od czasu do czasu. Co prawda mętnym i odjechanym... Czujność rewolucyjna już się ulotniła, stare nawyki pozostały. Zęby stępione, ideały w spółkach skarbu państwa, ino styropian się ostał. :-)))) Pa, dobranoc. tym razem nostalgiczny Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:09 Fibasie - FALSTART:-))) Witam i ja Nocnych Buszowników:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:09 No,cześć.Fibo i "spółka". Pozdrowionka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 01:52 Widze , że już wszyscy poszli spać tak więc i ja oddalam się od komputera Adam. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:01 Adaśku!To tylko Twoje zdanie...ale skoro tak,to miłych snów. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:34 Hehe:-))) Bunio,błądzisz:-)))My tu nocnikujemy:-) Martek......Ty wiesz,co:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 02:53 No właśnie!!! Bunio, tu kwitnie życie podziemne... jedzą, piją, lulki palą... :-))) Idę przegonić koty spod kołdry i posapać do 7.30. Dobranoc Nocniczki! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.02.05, 03:13 To ja już też pójdę:-) Do jutra (dziś) - papapapa. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 01:54 ...czyżby tańce,hulanki,swawola?! Zamiast siedzieć tu wiernie? He he he. Fe,nieładnie tak zostawiać mnie samą w taką ciemną noc! Pozdrawiam ciepełko,Nocniki kochane. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:12 ...ledwie karczmy nie rozwalą ha,ha,hi,hi,hejże hola:-))) Ja siedzę.Wiernie...jak...no,Fibo będzie wiedział,jak wiernie:-) Odpowiedz Link
katrin255 Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:22 Rowniez pozdrawiam :) Nie moge spac ... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 11.02.05, 02:40 Katrin...szczególnie mocno,przyjaźnie i ciepło Cię przytulam... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 01:28 No,cóż.Czasem trza odespać solidnie zarwane buszowaniem nocki.Bo ileż takich jednym cięgiem może przetrwać starsza pani...?He he he. Ale nic by nie wyszło z tego,gdybym tu nie zajrzała,by choć powitać Was serdecznie i cieplutko pozdrowić...Po dwóch-trzech godzinach przewracania się z boku na bok,pełna wyrzutów pod swoim adresem,wdrapałabym się na swoje pięterko,odpaliłabym kompa na nowo i co?Przywitałabym Was,a jakże!Pozdrowiłabym Was,a jakże!I przepadłabym w sieci na amen,a jakże!A ja chcę spaaaaać! www.clublaugh.com/es-items/768.jpg Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:01 Martku,łomatko:-)))) Całe szczęście,że jesteś dużo ładniejsza od tej pani,co ją w sygnaturze wozisz... ;-))) Fibas pewnie z Piesolem w Łodzi na łodzi...taka odwilż... Bunio,śpisz?Pozdrówki:-) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 03:42 Ech,Bunio:-))) Musisz być bardziej zdyscyplinowany:-) My tu nocnikujemy,od ponad 400 postów już:-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 17:04 Witam Penelinko,wczoraj miałem troszke pracy od 5,00 byłem na nogach.Przyjmowałem małą Ole którą zawiozłem do CZD i załatwialiśmy badania.Wizyta w CZD udała się i dała dużą nadzieje w sprawie leczenia Oli.Wiesz to ja wczoraj wszedłem na czat i wisiałem bo przysnołem -nikogo nie było.Wyszedłem nad ranem -dziś będe z Wami to sobie pomeilujemy i usprawiedliwie się-Adam. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 12.02.05, 02:06 No, chciałem powiedzieć: dobranocuszki Martku, słodkich snów, nie rozkopuj kołderki, ale tam z monitora tylko rytmiczne sapanko dobiega... Więc pa dla posapywanka i dziarskie Hej dla Nocnictwa! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:03 Witam nocnictwo lekko zdziwiony użyciem listy w dzień! Wzdrygnąłem się jak wampir, brrr. :-)))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:24 Fibasie:-)))) Bunio się chyba dyscypliną przejął...i chciał nadgonić:-))) Witam wszystkich,miłego buszowania:-) Odpowiedz Link
ali_bey Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 01:23 Jakie pustki?;-)Gdzie?Tu?A skądże znowu;-)))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 02:28 I chciałem się też usprawiedliwić Złociutcy Nocnikowie, bo obowiązki ojcowskie przez najbliższe dwa tygodnie mnie kierują w Beskid Żywiecki. A tam internet niedostępny niestety... Więc sporadycznie tylko poczytam jak się uda, a głównie ryć będę stoki tyłkiem, obrywać śniegiem w oblicze, moczyć buty, suszyć skarpetki i ogólnie zażywać rozkoszy aktywnego wypoczynku. Po powrocie złożę stosowny meldunek Sciskam Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.02.05, 15:10 Obyś nie wyczerpał zapasów gipsu na 2005 rok w tamtejszych gipsiarniach.Ślizgaj się i uważaj na siebie i rodzinke.Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 00:44 www2.incredimail.com/images/order/valentine_gg_anim.gif Witam,pozdrawiam i ... spadam do wyra. Papatki. Odpowiedz Link
cynamonka1978 Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 01:55 Hej ja z "czytajacych" a w tej chwili do egzaminu sie uczących:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:35 Połamania pióra lub języka zatem:-))) Zmykam do łóżeczka, Bunio,przepraszam - miałam sporo pracy na kompie,nie mogłam czatować. Martek - Ty wiesz:-) Fibas - udanego wypoczynku,dobrej pogody (tej i tej ducha:-) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:40 Dziwne... Przed chwilą napisałam post,wysłałam a nie widzę go:-((( Czy ktoś go widzi??? Hmmm...może wątek już przeładowany??? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.02.05, 02:40 O,jest:-))) Jak to możliwe???A nie widziałam go przez 5 minut!!! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 15.02.05, 00:55 Witam i zmykam...jutro sporo spraw muszę załatwić. Miłego buszowania:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 26.02.05, 03:15 Witam serdecznie wskrzeszając niniejszym chylący się ku zapomnieniu nocny wątek Nocnych Marków i Nocników... Pozdrawiam cieplutko. PS.Nie wiecie czasem,co z wiosną?Tak bardzo już do niej wzdycham... Odpowiedz Link
igga-81 Re: Nocne marki na forum 26.02.05, 04:00 ja dziś też "markuje", jakaś straszna bezsenność mnie ogarnęła...:( Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 01.03.05, 02:58 Czas jakis mnie nie bylo i prosze - przekroczyliscie 500tke - czy byl szampan? Milej nocy zycze - jutro juz marzec wiec wiosna tuz tuz :) od7do3 Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 01.03.05, 20:53 Widze ,że jestem tu pierwszy dzisiaj wieczorem-witam w śnieżnym marcu. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:02 Oj, dyscyplina leży,leży jak kłoda:-))) Fibo,Martek - co z Wami??? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:06 Nie wiem, co z Fibaskiem, ale ja? Jestem,jestem!Jestem i pozdrawiam serdecznie,hmm,chyba Nocnych Marków już wcięło w wyrkach,zatem tylko Nocniki.Hi hi. Error!Przecież jakiś może się jednak przyplątać - Nocne Marki,Was też pozdrawiam. Miłego buszowania. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:35 A skądże znowu. Nocne Marki są do 1 w nocy, po - to Nocniki. He he he. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 02.03.05, 01:38 Heh:-) Ja już oddalam się powoli:-) Martek zajrzyj na luźne forum:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen 02.03.05, 02:18 A myślisz,że tego nie zrobiłam? • I jak tu nie dostać szału??? Obrzydliwe, bleeeee. • Mój mąż jest o Was zazdrosny. • Jak wyglądacie???? He he he. Miłych snów... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 01:07 Wszyscy poszli już spać więc i ja ide. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
1megan Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 02:01 witam chyba nie mogę zasnąć, taka cisza do okoła słychać tylko głośny dźwięk klawiatury pozdrawiam Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 04.03.05, 02:05 Dla mnie to też ciężka noc... Pozdrawiam,przytulam... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 12.03.05, 01:28 Zapomniany wątku - up! Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 12.03.05, 03:48 I ja ściskam wszystkich! Jak dobrze Cię mar(t)ku znowu tu zobaczyć. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 01:08 Fibo:-))) Widziałam Twój wątek... Ale jakoś "zręczniej" mi napisać tutaj do Ciebie tych kilka słów... Cóż rzec...Fibasku...wyjątkowo intensywnie,ciepło,z wielką dawką serdeczności - po prostu przytulam Cię wirtualnie... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 00:23 Mam pytanie ,gdzie wszyscy się podziewają -kiedyś było tu nas więcej. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 14.03.05, 01:08 Witajcie! Dobry wieczór! Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś! To my! A gdzie wcięło Pen? Uściski po długiej rozłące Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 00:24 Fibasku! Przytulam Cię. Tak bardzo, bardzo mocno... I pozdrawiam cieplutko. Ciebie, jak również inne marki i nocniki, które i tak pewnie nie zajrzą tu dzisiejszej nocy... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 03:06 Dobry wieczor. Jak sie masz, Bunio - chorobska przeszly? Ja mam ostatnio duzo pracy wiec i wieczory nie sa dla mnie. Pozdrawiam, od7do3 Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum - do Fibo 14.03.05, 18:27 Tu Bunio ,niestety choróbsko jakie była takie jest.Troszke się dziś zdenerwowałem bo byłem dziś w poradni kolana i zostałem zakwalifikowany do retroskopi kolana na 16/05/2005.Musze porobić wszystkie badania i poznencają się nad moimi kolanami.Lekarz powiedział ,że trzeba to wreszzcie zrobić bo ja z tym walcze już kilka lat.Pozdrawiam wszystkich Tataibunio-Adam. Odpowiedz Link
inna_mama Re: Nocne marki na forum 15.03.05, 03:10 jestem chora 3 tydzien nie moge spac i za czyms tesknie... nieokreslonym... przy okazji - jestem z wami myslami codziennie Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 01:28 Dobry wieczór mareczki! Nie witam się zbyt przytulnie, bo chory jestem okropnie! Wszystko wszystkim, ale żeby nos zamieniał się w kran proszę państwa? I to bez kurka? Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 01:34 Dopiero 1,34 czy ktoś tu jeszcze wpadnie. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 16.03.05, 02:04 Panowie - co Wy z tymi chorobami? Kto tu jest slaba plec? U mnie wciaz zima trzyma - pies zadowolony, my - humans - juz wypatrujemy wiosny. Niby powinna przyjsc za 6 dni ale kto ja tam wie. Kurujcie sie szybko, bo bedzie Wam zal kichac, prychac i chodzic z krzywymi kolanami jak sie juz pojawi :) od7do3 Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 17.03.05, 02:07 Nocne Marki i Nocniki gdzieście...? Może ktoś jednak odbierze dzisiejszej nocy moje serdeczne i cieplutkie pozdrowienia...? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 00:49 Pozdrawiam was serdecznie i cieplutko, bo dawno juz tego nie robiłam. Choć myślami jestem z Wami i przy Was każdego dnia... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 01:06 No jak mi miło Marteczku! Zawszeć to cieplej w tę mroźną wiosenną noc... Pozdrawiam jak nie wiem co! :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 30.03.05, 01:34 Taaaa... Pozdrawiają się, cukrują... A nocnikować nie ma komu - ZAWSZE tu zaglądam - nie piszę,bo parę razy było tak,że pisałam sama - jako ten palec!!! No. Może dyscyplina wróci? Odpowiedz Link