mamajaromira Re: Nocne marki na forum 13.09.05, 23:23 Heh, dziękuję Wam dziewczyny. To właśnie dzięki takim słowom, czasem z tej mojej czerni zaczyna nieśmiało prześwitywać zieleń. (Ewo, zaczynam być troszkę zazdrosna o mojego męża;), ale pozdrowiłam go oczywiście.) Jak widać po długich oczekiwaniach, pojawił się jakiś Nocniczek! Mam tylko nadzieję, że to nie ja odstraszam moimi postami:) FIBO1, WITOJ!!!! monika ach! i znów muszę przeprosić, za tak niemoralnie wczesną porę. Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Nocne marki na forum 13.09.05, 23:28 cześć Moniko :-) no dobrze, to już nie będę pozdrawiać męża, nie denerwuj się ;-) Po prostu jak sobie przypomnę umawianie się naszych panów, aż mi się wesoło robi na sercu (jaki ten świat mały). Trzymaj się, ewa Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Nocne marki na forum 13.09.05, 23:31 Moniko, wklejam posta, bo to do Ciebie (gdybyś przeoczyła): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=28825743&a=28969720 i chyba się pożegnam, bo oczy już baaardzo chcą spać. e. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 15.09.05, 00:46 Witam po dłuższej przerwie i zapraszam. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 20.09.05, 00:05 Nie wiem czemu tylko tu mam odwagę pisać, kiedy ogarnia mnie zwątpienie we wszystko. Dziś znów tak jest... Mam nadzieję, że nie odstraszę tym nikogo. Uściski dla Wszystkich bliskich mi nocnych Duszyczek:)) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 20.09.05, 00:11 Mamojaromira ... na pewno nie odstraszysz ... bądź spokojna o to. A jeśli potrzebujesz mojego wirtualnego wsparcia, przyjacielskiego uścisku - proszę - masz, z całej siły Cię podtrzymuję. Pozdrawiam Cię najcieplej jak umiem. P.S. Nocniki - dajecie popalić ! Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 20.09.05, 00:20 Czuję się mocno przytulona. Tak czasem niewiele potrzeba:))) Dziękuję. A Nocniki, no cóż zapuszczają się niemożliwie. Dajcie znaaaaać!!! Bo na prawdę poczuję się jakbym odstraszała;) Odpowiedz Link
penelina Re: Ech ... i czuję się zakłopotana ... 20.09.05, 00:59 bo przecież niepodobna przyjmować podziękowań za coś, co płynie wprost z serca, z kwintesencji człowieczeństwa ... Mamojaromira ! Czerp, ile udźwigniesz, ile potrzebujesz - mojego wirtualnego wsparcia i ciepłej myśli - ale mi za to nie dziękuj ! :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: MamoJaromira 20.09.05, 01:16 Nie, nie odstraszasz. Tylko tak trudno pojawić się ponownie w tak dawno nieodwiedzanym miejscu... Ja także przytulam Cię mocno :) I pozdrawiam cieplutko. Ciebie i resztę kochanych Nocników buszujących w tę chłodną noc... Odpowiedz Link
penelina Re: Halo, czy jest tu jakiś Nocniczek ??? 22.09.05, 01:04 Bo ja, jak zwykle - z uściskami do Was przybywam :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Halo, czy jest tu jakiś Nocniczek ??? 22.09.05, 01:41 Jasne, że jest... Taki jeden, co to pozdrawia cieplutko wszystkie inne Nocniki... Odpowiedz Link
penelina Re: No, proszę :-) 23.09.05, 01:38 Martek wczoraj podniosła rękawicę :-))) Cmok dla Ciebie i Księżniczki :-) Ciekawe, czy i dziś ktoś tu zajrzy z serdecznym pozdrowieniem ??? Ja, tradycyjnie już - ślę nocne uściski :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: No, proszę :-) 23.09.05, 02:18 Zawisłam tu z pół godziny temu, hi hi. Ale dopiero teraz mogę cieplutko Was pozdrowić. No dobra, serdecznie. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 29.09.05, 00:41 Nocniczki jesteście?? Jestem na zwolnieniu. Jedyna dobra rzecz, że nie muszę się kłaś wcześnie:))) Piszcie coś, bo już naprawdę pomyślę, że wprowadziłam smutną atmosferę w tym wątku. Prześledziła swego czasu posty i wyszło, że zawsze było tu bardzo przyjażnie wesoło. No niestety, dziś niczym wesołym nie mogę się z Wami podzielić, bo właśnie jest już czwaratek - dzień, w którym odszedł mój synek... i na dodatek dziś muszę uśpić kocinę, która była ze mną 12 lat na dobre i na złe... Piszcie bo potrzeba mi pozytywnej energi. Pozdrowionka dla wszystkich sówek monika Odpowiedz Link
penelina Re: Ojojoj ... 18.10.05, 01:16 Ależ nam się wątek zakurzył ... Phhh ... phhhh ... - no, zdmuchnęłam tą grubą warstwę ... Może ktoś jeszcze zajrzy i przyniesie Pronto i ściereczkę ? Uściski serdeczne :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Penuś! 18.10.05, 01:43 Zdolna bestia z Ciebie, hi hi. Ostatnio ściągasz mnie tu telepatycznie ;) Pozdrowionka dla wszystkich Nocników. Odpowiedz Link
penelina Re: Martku miły :-) 18.10.05, 01:48 A ściereczkę masz ? Może być ta, co to pomidory nią były przecierane :-))) Serdeczności. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Martku miły :-) 23.10.05, 00:55 W ramach odkurzania wątku melduję się ze ściereczką w ręku:)) A w radiu właśnie leci "do u remember..." Czy zajrzą tu jakieś Nocniczki? Odpowiedz Link
penelina Re: :-))) 23.10.05, 01:08 Zajrzą, zajrzą :-))) Mamojaromira - super, że przyniosłaś ściereczkę :-) A jeśli chodzi o radio - to zdecydowanie polecam Nostalgie , moje ukochane francuskie radyjko :-) W prawym, górnym rogu strony masz "odbiornik" z napisem "ecoutez la radio" - kliknij :-))) I miłego słuchania :-))) Serdeczności dla Nocniczków :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: :-))) 23.10.05, 01:25 Penku, dzięki. Właśnie włączyłam:-))) I tak jak podejrzewałam odeszły mi wszelkie chęci do spania. Tylko co na to mój mąż;-) Odpowiedz Link
penelina Re: :-))) 25.10.05, 01:31 Mamojaromira :-) Bardzo się cieszę, że troszkę radości Ci sprawiłam :-) Nocniczki - co jest ? Mało tych rąk do odkurzania wątku ... Odpowiedz Link
martek40 Re: :-))) 25.10.05, 01:49 Ech... Ja dziś odkurzam, ale wspomnienia... Za kilka godzin i ja pożegnam Michalinkę... A za 2 tygodnie pójdę na cmentarz kosocicki zapalić świeczki trochę mojemu Mikołajkowi... To już rok minie bez tego wspaniałego faceta... Ech... Ryczeć mi się chce... Nieprawda! Ryczę. Po prostu. Mimo to jednak pozdrawiam Was cieplutko... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Na koniec pazdziernika 01.11.05, 01:04 Naszukalam sie tego starego watku - juz nie pisujecie nocami? A tu wieczor taki specjalny - ulice wokol mnie pelne dzieciakow poprzebieranych w potwory, duchy, wiedzmy - strasza zeby dostac slodycze. Lubie Halloween - dzieci sie ciesza, maskarada, swiat w innym wymiarze. Wole poprzebierane potwory w wieku od 0 do 10 lat niz te, ktore sie snia lub krzywdza na codzien bez zadnego przebrania. Pozdrawiam nocne marki, od7do3 Odpowiedz Link
martek40 Re: Na koniec pazdziernika 01.11.05, 02:05 Taaak... Wieczór specjalny i noc wyjątkowa, bo poprzedzająca smutny dzień... To pierwszy taki bez trochę mojego Mikołajka... Pozdrawiam dziś wszystkich tak cieplutko, przytulaczkowo... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 01.11.05, 21:28 Witam w ten ciężki ,smutny wieczór poświęcony naszym aniołkom.Dzisiaj był piękny dzień w Warszawie ,słonko było cały dzień.Napewno nasze aniołki cieszyły się ,że je odwiedziliśmy .Pzdrawiam wszystkich ........ . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 05.11.05, 00:37 Czy ktoś jeszcze zagląda do tego wątku? Tak mi brakuje nocnych bratnich duszy... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum-samotni w necie 05.11.05, 12:24 Choć juz dzionek ,postanowiłem napisać w szczególności do mamajaromira-Moniczko dzisiaj napewno ja dzisiaj posiedze w necie.Możemy debatowac do rana.Jak chcesz to zadzwoń , do miłego. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 06.11.05, 02:00 Ciemno wszędzie głucho wszędzie,kto tu wejdzie ,kto tu wejdzie.Moze powrócą te dawne czasy gdy był tu tłoczek. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
penelina Re: Heh ;-) 19.11.05, 02:46 Echhhh ... znów odkurzanie ... ma ktoś ściereczkę i Pronto ? Bo ja dziś mam tylko dobre chęci ... Uściski, Kochani :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.11.05, 00:11 Witam nocne marki ,może ktoś wpadnie,ja jeszcze chwike posiedze. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 22.11.05, 01:03 Cześć, Adaśku :-) Pozdrawiam Cię nocnie :-) I resztę też, jeśli tu zajrzy ... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 03.03.06, 00:40 Jak za dawnych czasów wpadłem w nocy by poczytać i polikac.Może ktoś wpadnie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 03.03.06, 01:03 No to hej wszystkim :-) Nocny uścisk dla Was :-)* Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.11.05, 01:16 No gdzie Ty jesteś Penelinko???????????????. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 22.11.05, 01:22 Tak... A o mnie zapomnieliście... Ale pozdrawiam. Najcieplej, jak tylko potrafię... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 22.11.05, 02:58 Adaśku :-) Jak piszę, że jestem i pozdrawiam - to znaczy, że forumuję sobie :-) Martku - no wiesz ;-) ? Kto zapomniał ? Ja ? O, wypraszam sobie ! I specjalny, nocny, ciepły uścisk ślę :-) Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 26.11.05, 04:32 Czy ktoś jeszcze o tej porze tu bywa?? Ja znów spać nie mogę... znów rozrywa moje serce tęsknota... wiem,że na to nie ma lekarstwa, ale czasem marzę żeby to nie było moje zycie... Przepraszam Cię Aniołku, ale już nie mam siły... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 27.11.05, 00:48 No tak widze,że to tylko ja tu jestem,może ktoś wpadnie. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 30.11.05, 01:49 Szczególne uściski nocne dla Martka ... :-) Dla reszty Nocniczków - śnieżne pozdrowienia - jak śpiewa Kayah - "śnieg zasypał dzisiaj wszystkie drogi, niewinnością, białym płaszczem" [...] :-))) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 05.12.05, 03:53 Dobry wieczor spod sniegu - jest tak pieknie gdy spadnie snieg. Zjechalam do domu na swieta i napatrzec sie nie moge. Dobrze, ze sa cztery pory roku. Im bardziej pada snieg tym bardziej sypie snieg jak bialy puch z poduszki. I bardziej pada snieg tym bardziej sypie snieg i marzna mi paluszki - jakby zamruczal na pewno Kubus Puchatek :) Dobrej nocy pod sniegowymi kolderkami, od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Oooo :-) Od 7do3 :-))) Witaj :-) 08.12.05, 02:20 Ściskam Was, Kochane marki :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 11.12.05, 02:23 Widziałem,że ktoś wczoraj o tej godzinie był tu ,a dzisiaj pusto.Zapraszam nocnych marków do zaglądania. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 13.12.05, 03:43 I znow sie mijamy :) Slucham polskich koled i udaje sama przed soba, ze sie az tak nimi nie wzruszam - znacie to pewnie - "syndrom silnego czlowieka" ;) Lulajze Jezuniu... i zaraz kap, kap, kap - jak mowila Nel -"oczy sie spocily" :) Spijcie dobrze na miekkich poduszkach, od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Iiiiiiiiiiiiiii ? 25.12.05, 01:40 Jest tu ktoś ? Ściskam Was - tych, dla kórych to był ważny i piękny dzień ( wieczór ), tych, dla których nie ... a szczególnie tych - dla których to był TRUDNY czas ... Wirtualna moc ode mnie niech płynie do Was ! :-) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Niedziela po poludniu 25.12.05, 20:54 W Polsce juz chyba "Cicha noc, swieta noc.." - u mnie - deszczowe popoludnie - krople na szybie, topiacy sie snieg i ogolna ponurosc rozjasniania swiatelkami choinek widocznych zza szyb cudzych domow udekorowanych lampkami i kokardkami. Zamiast na nartach biegowych, szalelismy na rowerach po parku cale przedpoludnie. Pusto, mokro, nostalgicznie - przyjemnie :) Za chwile idziemy do znajomych na obfity obiad swiateczny z indykiem i reszta dobr okolicznosciowych. Brak mi sniegu ale poza tym jest dobrze - cisza, spokoj, lagodnosc bliskich, odpoczynek od pracy i cudzego bolu. Dobrze, ze sa swieta :) Milosci wszystkim zycze - ona naprawde wszystko rozumie, wybacza i tlumaczy. od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Pierwsza w nowym roku :-) ... 02.01.06, 02:03 ...ślę Wam nocne uściski :-) Szczególnie dla Martka ... Odpowiedz Link
martek40 Re: Druga! ;)... 02.01.06, 02:09 Och, dziękuję ślicznie, Pen... Jak Ty to robisz, że lezę za Tobą, jak ćma do światła, hę? Odwzajemniam, oczywiście :) I ściskam, i pozdrawiam wszystkie Nocniki noworocznie, dołączając życzenia wszystkiego najlepszego. Marta(bardzo ostatnio zajęta) PS. Fibasku, a Ty gdzieżeś? Dawno szarlotki nie piekłam ;) Odpowiedz Link
penelina Re: Druga! ;)... 02.01.06, 03:07 > Jak Ty to robisz [...] :-) Taki ze mnie nocny czarownik, Martku ;-) Nocniczki kochane ( Mamojaromira ! ) ; dla Was - śnieżnobiałe, acz gorące przy tym - nocne buziaki :-)* Iiii ... dobrego roku ... cokolwiek się w tych słowach kryje ... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Wtorek wieczor 04.01.06, 03:11 I juz 3 dni nowego roku za nami - szybko, co? :) Czytam rozne watki i posty ale nie mam smialosci na nie odpowiadac, bo bym musiala krzyczec, tupac ze zlosci i pouczac czego na tym forum robic nie nalezy - Aga nie pozwala :) Wiecie, tyle zla i krzywdy wszedzie a my wciaz sie uzalamy nad soba - czemuz nie umiemy tej energii wykorzystac jakos bardziej pozytywnie? Moze chociaz sny beda piekne - dobrej nocy Nocnikom i Dziennikom zycze, od7do3 Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 10.01.06, 00:29 No i wpadłem na chilke ,aby poklikać ,może ktoś wpadnie. Odpowiedz Link
penelina Re: Halo ... :-) 18.01.06, 03:17 Jest tu ktoś ? Nocniczek zbłąkany ??? Czy w sieć sobie klikam ... ? Uściski, Kochani :-) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Halo ... :-) 19.01.06, 01:13 Pa, Nocniki - zegnam sie do kwietnia - Afryka i jej bezdenne problemy czekaja... Odezwe sie znow jakas kwietniowa noca. Trzymajcie sie cieplo zima, byle do wiosny! od7do3 Odpowiedz Link
inezka6 Re: Halo ... :-) 22.01.06, 00:57 Halo halo... jakiś nocniczek się na dziś znajdzie? U mnie impreza imieninowa, ale mam chwilkę i chciałam się podzielić w tą bardzo zimną noc odrobinką ciepła. Pozdrawiam, Inezka inezzka.blog.onet.pl/ www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link
inezka6 Re: Halo ... :-) 22.01.06, 23:23 I znowu nikogo nie ma... inezzka.blog.onet.pl/ www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link
anetuchap Re: Halo ... :-) 22.01.06, 23:36 Ja jestem. Możemy się podzielić ciepełkiem. Odpowiedz Link
anetuchap Re: Halo ... :-) 22.01.06, 23:41 Ja jestem. Możemy podzielić się ciepełkiem. Tobie to potrzebne, bo wymarzłaś w weekend. Odpowiedz Link
anetuchap Re: Halo ... :-) 22.01.06, 23:42 O, dwa razy mi się wysłało. Chyba po to, żeby podkreślić, że jestem. Odpowiedz Link
mamcia1001 Re: Halo ... :-) 23.01.06, 01:11 Widzę że nie jestem sama o tej porze. Cieszę się Odpowiedz Link
penelina Re: Halo ... :-) 23.01.06, 02:15 Ja też jestem ... I jak zwykle - nocnie pozdrawiam :-))) P.S. Dla nowych Nocniczków - ten wątek już jest tak przeładowany, że post po wysłaniu - wyświetla się dopiero po dłuższej chwili ... ale jest :-) Odpowiedz Link
mamcia1001 Re: Halo ... :-) 23.01.06, 02:24 Ja też jeszcze jestem i chyba długo będę bo mąż ma nockę a ja nie lubię być sama w nocy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
inezka6 Re: Halo ... :-) 23.01.06, 21:23 Jeszcze nie noc, tylko wieczór, ale już pozdrawiam serdecznie znad kubka gorącej herbaty. inezzka.blog.onet.pl/ www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Nocne marki na forum 04.02.06, 00:48 Po jakim czasie od śmierci swojego dziecka się śpi ? Bo ja mam wrażenie że już nigdy nie usnę normalnie pozdrawiam nocnych marków aga Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 11.02.06, 02:14 mam jedno marzenie - niech to wyszystko okaże się tylko koszmarnym snem... przepraszam za klimat, ale właśnie w nocy przychodzą do mnie takie myśli, nawet po roku żałoby, co ja na to poradzę... Nocniki odezwijcie się! potrzebuję nocnego wsparcia. Odpowiedz Link
nobilia2 Re: Nocne marki na forum 03.03.06, 08:34 Jest piątek 3 marca , mam za sobą kolejna nieprzespaną noc! jest mi trudno będę dzisiaj wieczorem Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 09.03.06, 01:10 Moze ktos wpadnie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.03.06, 02:32 Witam może ktoś wpadnie!. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 21.03.06, 00:10 Co jakiś czas wpadam ,może ktoś tu czeka aby poklikac.Grupa wsparcia rodziców przy warszawskim hospicjum dzieciecym w żalobie ma także swoją strone internetową.Pozdrawiam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.04.06, 00:22 Witam wszystkie nocne marki.Czy ktoś tu jeszcze bywa?.Ja wpadam dzisiaj bo ciężko mi spać,niedługo ide do szpitala i zastanawiam sie jak to sie zakończy.Myśle,że niedługo przed świętami wróce.Pozdrawiam Was Adam tataibunio. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.04.06, 00:46 O, Adaśku ! To ja Ci życzę duuuuużo zdrowia ! Oby pobyt w szpitalu okazał się tylko drobnym epizodem, z którym szybciutko się uporasz ! :-) Nocniki - dla Was uściski - wiosenne już ! :-))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.04.06, 00:04 Zapraszam ,może ktoś wpadnie dzisiejszej nocy. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 22.04.06, 01:36 Witaj, Adaśku :-) Jak się miewasz, jak zdrówko ? Ściskam Cię serdecznie; nocniczki pozdrawiam wiosennie ! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 22.04.06, 01:45 Pozdrówka i buziaczyska Nocniki stare i nowe ;). Czy wiecie może, co dzieje się z Fibaskiem? Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.04.06, 02:37 Czy tu jeszcze ktoś w nocy bywa,zapraszam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 23.07.06, 01:45 Ojejej, jak tu pusto od dawna. Pozdrawiam cieplutko w tę pierwszą od dawna chłodną noc. Odpowiedz Link
inezka6 Re: Nocne marki na forum 24.07.06, 00:16 Pozdrawiam Was w tę bezsenną noc po ciężkim dniu, na dodatek spędzonym w pracy. inezzka.blog.onet.pl/ www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.07.06, 01:13 Pozdrawiam i ja...cieplutko... Weterani nocniczkowi, gdzie jesteście...? Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 26.09.06, 00:05 Tak tak to ja ,teraz częściej będe chyba wpadać,poprostu co ma robić rodzic jak brak mi jest mego jedynego dziecka,Buniu kocham Ciebie i sam wiesz czego pragne,ale ........ . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
magapi Re: Nocne marki na forum 26.09.06, 15:34 Zgłaszam się...na razie o normalnej porze...ale juz niedługo nocna porą dołacze do Was na pewno. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 29.09.06, 23:46 ...........nie tylko ja nie spie....tylko nie wiem czy mam sie z tego cieszyc??? Odpowiedz Link
agalew Re: Nocne marki na forum 30.09.06, 00:11 też nie mogę zasnąć.....myslę,wspominam.... Odpowiedz Link
magapi Re: Nocne marki na forum 30.09.06, 08:52 Wczoraj byłam przy komputerze,ale nie miałam siły pisać...nie ten dzień...oddałam sie rozmyślaniom i właściwie nic z nich nie wynika...tęsknota moja jak ocean... Odpowiedz Link
inezka6 Re: Nocne marki na forum 30.09.06, 23:42 Pozdrawiam nocnie znad drinka. No i z okazji Dnia Chłopaka wszystkiego dobrego panom życzę. www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm inezzka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
delfina7 Re: Nocne marki na forum 30.09.06, 23:48 I ja jestem nocny marek i popijam piwko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aomega Re: Nocne marki na forum 01.10.06, 00:37 coś spać dzisiaj nie mogę.. pozdrawiam nocne marki ze śląska.. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 01.10.06, 01:05 i ja pozdrawiam was w te kolejna noc.... Odpowiedz Link
magapi Re: Nocne marki na forum 02.10.06, 05:52 Dziś w nocy modlitwa pozwoliła mi zasnąć...dlatego nie było mnie tutaj...pozdrawiam na kolejny dzień... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 02.10.06, 23:58 .......kolejna noc...mysli nieuczesane...niby nie sama...pozdrawiam Odpowiedz Link
magapi Re: Nocne marki na forum 03.10.06, 22:55 ..na razie jestem...czuwam...ale niebawem idę spać,rano do pracy...pozdrawiam,ściskam i w ogóle...chciałabym dać Wam gwiazdkę z nieba... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 04.10.06, 00:31 ........Mijamy sie Malgosiu...ja jeszcze tu jestem...ja i blask monitora...sle pozdrowienia... Odpowiedz Link
inezka6 Re: Nocne marki na forum 06.10.06, 23:29 Zamiast relaksu miałam koszmarny dzień, ale teraz cudny księżyc w pełni nie pozwala myśleć o spaniu. Pozdrawiam. www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Nocne marki na forum 07.10.06, 02:10 strasznie dawno tu nie byłam, no będzie jakieś pół roku... czas tak szybko płynie, a ja stoję w miejscu... jestem głupia bo wciąż mam nadzieję, że obudzę się z tego koszmaru. ech, jak zwykle w nocy przychodza czarne myśli... pozdrawiam wszystkie nocniki znad kieliszka winka Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 09.10.06, 01:07 ....Jesli nie spicie....pozdrawiam milo...i zycze milego dnia Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.10.06, 23:36 Trochę wcześniej, niż zwykle ... ... niemniej - ciepło ( na te pierwsze jesienne chłody ) pozdrawiam każdego, kto tu dziś wejdzie ... Odpowiedz Link
iorek Re: Nocne marki na forum 14.10.06, 23:59 i ja dzisiaj tu jestem o tak późnej porze... Odpowiedz Link
inezka6 Dzień Dziecka Utraconego 15.10.06, 22:22 Pewnie wielu nas dziś nie zaśnie... W oknie płoną świece, a łzy wciąż palą policzki. www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec192.htm Odpowiedz Link