danusia1958 Re: Nocne marki na forum 12.01.07, 00:00 ....dzis ja witam i pozdrawiam... ...dlaczego noce przynosza wspomnienia i tesknote...? babcia Aniolka Natalki i 9 mcy Julki Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 13.01.07, 02:22 Hej, nocniczki i mareczki ;-) Ściskam Was ciepło i pozdrawiam ! Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.01.07, 01:12 Witam nocniki,czy dzisiaj ja jestem.Coś się mijamy chyba ?.Wejde na chwile na czat może ktoś wpadnie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.01.07, 04:08 Witam ,wpadłem raz jeszcze myśląc,że ktoś wpadnie.No z rana trzeba wstać na WOŚP pozdrawiam w ten śliczny ciemny poranek. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.01.07, 05:45 To jeszcze nie poranna kawa,ale nocne marki,pozdrawiam tych co dzisiaj będą na WIELKIEJ ORKIESTRZE ŚWIĄTECZNEJ POMOCY.Dzięki Jurkowi nasze dzieci miało dużo sprzętu medycznego w szpitalach. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danutaessen Re: Nocne marki na forum 15.01.07, 02:21 Serdecznie pozdrawiam jest 2:18 ide spac! Pomodle sie za Was i wszystkie Aniolki Danusia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 20.01.07, 01:13 Witam nocniki .A co tu tak cicho ?.Jedna z dziewczyn zrobiła czat tylko on nie jest wklejony.Jak chcecie moge podesłać link,pozdrawiam,a mój prywatny to adam.pietrak@wp.pl Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 21.01.07, 03:18 No i siedze dzisiaj w nocy sam przy kompie.Najciekawsze jest to,że dzisiaj spotkałem kolege byłego zawodnika WNP w jeździe figurowej na lodzieAleksande Fiodorow ,był pierwszym partnerem Andzeliki Kryłowej .Ostatnio widzieliśmy się w 1989 roku.Na dzień dzisiejszy jest on trenerem zawodników USA,no i jutro rano jak za dawnych lat ide o 6 rano na trening na Torwar,tak jak to było w Moskwie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bejoy Re: Nocne marki na forum 22.01.07, 20:13 Adaś, jak po treningu? W nocy to pewnie Ci nie potowarzyszę, bo cały dzisiejszy dzień przed kompem spędziłam i oczy mi siadają :( Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 22.01.07, 21:26 Witaj w nocy nie a teraz ,co ?-Adam TAK wogóle jest czat ,tylko moge podesłać linka . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 22.01.07, 23:36 Pozdrawiam nocnych ludkow.... babcia Aniolka Natalki i 9 mcy julki Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 23.01.07, 00:16 Hej, kochani ... :-) Chyba jednak zima będzie ... ściskam Was zatem ciepło :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 26.01.07, 22:06 Czyżby wszyscy wyjechali na zimowe wczasy takie pustki tu?.Pozdrawiam Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
anna735 Re: Nocne marki na forum 26.01.07, 23:17 Witajcie "nocne marki"Własnie usiadłam przegladam sobie tu i tam... Anna mama Karolci i Kajetana(obustronna mikrocja z atrezją) Odpowiedz Link
anna735 Re: Nocne marki na forum 26.01.07, 23:18 witajcie "nocne marki"Właśnie usiadłam do kompa i sledzę.... Anna Maria mama Karolci i Kajetana(obustronna mikrocja z atrezją) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 03.02.07, 01:45 Dawno mnie tu nie było.Ostatnio przeraża mnie informacja w mediach o szpitalu we Wrocławiu ,na temat szpitala na Bujwida.Właśnie tam dokonano przeszczepu mojemu synkowi i wszystko zepsuto o ile można to tak nazwać ,bo zakończyło sie to smiercą mego kochanego synka.Profesor Chybicka jak brakowało pieniędzy to bez ogródek mówiła nam i trzeba było szybko przelać im pieniądze.Wtedy byliśmy w w innej kasie chorych ,ale była zgoda na przeszczep w innej kasie,niż Mazowiecka .Serce boli jak rodzicy walczą o pieniądze na ratowanie życia swoich pociech.Nam nie udało sie bo wszepiono-podano z krwią bakterie cytomegalii.Życze miłej nocki wszystkim. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 26.01.07, 23:26 No i ja ponownie na forum. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 27.01.07, 00:31 Wpadłem jeszcze na chwilke ,ale tu nikogo Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 27.01.07, 00:56 nie jestes sam....pozdrawiam babcia Aniolka Natalki i 10 mcy Julki Odpowiedz Link
danutaessen Re: Nocne marki na forum 03.02.07, 01:52 Witam a moze juz Dzien Dobry,dzisiaj mialam znowu dlugi meczacy dzien a i wieczor nie byl lepszy.Dzieci znowu dzisiaj zle spia Adas znowu mial bezdechy pozatym od polowy Listopada kaszle.I na to tez nikt nie umie poradzic bo plucka i oskszela sa czyste.Asia ma katar i znowu zaczyna kaszlec.Choc 2tygodnie temu skonczyla brac antybiotyk.Znowu pewno przyniosla cos z przedszkola.A mnie boli juz kregoslup bo maly chce do mamy na rece.W takich chwilach gdy to wszystko mnie przerasta mysle o Was i Waszych Aniolkach.Dajecie mi duzo sily,nawet nie wiecie jak.Mysle sobie ze mimo mojego poznego macierzynstwa i tak mialam duzo szescia.Pozdrawiam cieplutko. Danusia. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.02.07, 00:08 Pozdrawiam wszystkie nocne marki. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danutaessen Re: Nocne marki na forum 04.02.07, 01:29 Czesc Adamie masz takie samo imie jak moj synus. Najpiekniejsze. Pozdrawiam Dnusia mama ASI i ADASIA Odpowiedz Link
misios74 Re: Nocne marki na forum 04.02.07, 22:51 Witam. Czy jest ktoś kto jeszcze nie śpi tak jak ja??? Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.02.07, 23:20 Ja siedze ,a co ????????. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
anna735 Re: Nocne marki na forum 04.02.07, 23:54 Hej Ja tez jeszcze siedze i pewnie troche posiedzę.Więc nie jestescie sami. Anna mama Kajetana(mikrocja z atrezią) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 15.04.07, 02:18 Witam Wszystkie nocne marki.Widze ,ze nikt tu raczej nie bywa ,pozdrawiam Adam tataibunio. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 03.05.07, 01:59 No ,dzisiaj to ja sobie posiedze w necie.Wczoraj moja kumpela znana nam jako JO204 Jola mama Sylwunii ,urodziła drugiego po Maciusiu Mateuszeka.Gratulacje dla Joli i Tomka i całuski,pozdrawiam Was przyjaciel rodziny Adam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 03.05.07, 11:14 gratulacje dla Joli i Tomka !!!!!! Pozdrawiam z wiosennym sloneczkiem Babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 21.06.07, 01:32 No i znowu siedze w nocy i przemyślam.Wczoraj były dziesiąte urodziny Bunia,smutek wspomnienia.No i sam jestem w domku,żonka odeszła.pozdrawiam wszystkich nocnych marków. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 04.07.07, 03:12 Dawno nie zaglądałem,a szkoda że samotnie tu siedze.Pozdrawiam Wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 30.07.07, 01:16 Ojej jak dawno nie wchodziłem tutaj.Teraz siedze i rozmyślam o czekającym mnie wyjeździe we wtorek nad morze ze znajomymi,którzy są mi jak najbliższa rodzina i dziękuje im bardzo.Pozdrawiam nocnych marków . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 07.08.07, 00:29 Kolejna noc kolejne wspomnienia ,żal po oszukaniu przez własną zone i mamę Bunia.Widocznie tak musiało być. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 28.08.07, 01:16 Kolejna noc nieprzespana.Siedze i wspominam Bunia mego aniołka kochanego.Teraz zostałem sam w domu bez żony,która okazało sie,że kocha tylko Warszawski meldunek i możliwość przejęcia mieszkania.No i tak zostałem sam,pozdrawiam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.09.07, 23:59 Kolejna chłodna ,ciemna noc spędzona w samotności.Ciężko jest samemu po stracie dziecka przebywać w pustym domu,pozdrawiam wszystkich Adam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 29.11.07, 00:48 No i jak kiedyś sam na nocnym forym.Może kiedys ktoś to wpadnie,zapraszam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 11.02.07, 22:36 Wpadłem dzisiaj na chwilke pokazać ,że jeszcze żyje.Pozdrawiam Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nocne marki na forum 24.04.07, 00:43 Dzis moja kolej na bezsenna noc......pozdrawiam milo w te wiosenna noc.... babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 06.05.07, 01:19 Kolejny dzień kolejna noc w samotności.Najpierw Bunio odszedł ,teraz zonka coś kombinowała od 2-3 lat i wymeldowałem ja z domowego hotelu skoro mówiła że nie kocha ,a ma swój świat swoich znajomych.Co dalej robić?> Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 07.05.07, 01:09 Usiadłem około 23.00 aby coś napisać ,ale teraz po 1.00 dopiero pisze.Siedze w tę spokojną chłodną nocke i myśle o pewnej osobie.Od trzech miesięcy jestem pozostawiony przez żone,a obca dziewczyna pomaga mi przetrwać tę samotność.Robi to bezinteresownie jest kochana,to tylko pryjaźń,mała dziękuje ,że jesteś . Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 30.07.07, 23:09 Oj nocniki ,jak to dobrze,że są przyjaciele w cieżkich chwilach i zaproszają do siebie do ośrodka wypoczynkowego.Mało jest takich wspaniałych ludzi za co im zwłaszcza jednej osóbce dziękuje. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.12.07, 01:27 Widze ,że tylko ja jeden jestem nocnym markiem z tak dłubim stazem.Pozdrawiam wszystkich tuż przed świętami tak ważnymi dla naszych aniołków. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 20.01.08, 23:56 Nocny marek na forum,zbliża siepierwszy rok jak zostałem sam w domu,najpierw bunio a teraz ..... .Niestety samotność doskwiera bardzo,pozdrawiam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 28.02.08, 23:49 Kolejna noc w samotności,wspomnienia wspomnienia i problemy.Po stracie Bunia życie stało się takie samotne.Zostałem sam bo zona zmieniła swoje uczucia ,siedze teraz wieczorami sam w domku i tęsknie za synkiem. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 03.06.08, 01:59 Dochodzi północ ,a ja siedzę i rozmyślam o całym swym życiu,czy ma jeszcze sens,w samotności żyć ?. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 05.06.08, 02:30 Witam o porannej porze .Właśnie wróciłem ze szpitala po punkcji kolana a jutro znowu do szpitala na artroskopie sobie załatwić,mam dość ,ale teraz wiem dlaczego mnie tak boli kolano.nudze co powiecie.Pozdrawiam nocą Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 28.07.08, 02:29 Kolejna noc,dobrze,że chłodna,w dzień tak upalnie a w nocy można złapać oddech ,zupełnie jak w 2002 roku. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
gaba1976 Re: Nocne marki na forum 02.03.08, 02:41 witam nocnych w tę marcową wietrzną nockę. Już 2.03. Mija 7 miesięcy od TEJ daty. Niby dalej a nadal tak... boleśnie. Chce mi się wiosny. W sercu też. Życzę Wam wiosny, nadziei i ulgi... Gabrysia - Mama Hani i Aniołka Milenki Odpowiedz Link
taylorhayes Re: Nocne marki na forum 16.04.08, 00:10 Dzisiaj pod wpływem relacji z obchodów rocznicy powstania w Gettcie myślałam o tym jakie to było straszne gdy zabijano dzieci podczas wojny. Myślałam jakie to musiało być straszne uczucie patrzeć jak umiera dziecko. I pomyślałam o Was. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 06.06.08, 00:55 Witam.kolejna noc przemyśłen,wspomnień o Agatce Mróz,to wielki cios dla wszystkich,wszystko przemija i ginie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 09.06.08, 02:27 Kolejna smutna nocka w samotnosci spędzona będzie.Weckend spendziłem na działce,chodziłem po lesie i oglądałem las,krzaczki jagógódek jaki śliczne będą owoce.Wspominałem jak Bunio objadał sie jagódkami.Pozdrawiam wszystkich nocnych marków Adam. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 12.06.08, 01:18 No i co nocniki ,bywacie tu jeszcze/. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danutaessen Re: Nocne marki na forum 13.06.08, 00:43 Zagladam tutaj czesto ale juz prawie nie pisze moj maly bezdechowy Adas jest juz prawie 2,5 letnim zdrowym chlopcem.Niestety koszmary i strachy tamtych nocy nadal mnie scigaja ,nocami budze sie czesto i patrze na mojego Adasia jak oddycha.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 13.06.08, 00:56 Witaj na nocnych markach.Tak to zrozumiałe ,ze teraz będziesz obserwować dziecko.Pozdrawiam Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 30.08.08, 00:54 Kolejna ciężka noc w samotności,zero snu,ciągłe wspomnienia jak Bunio był obok mnie. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 14.06.08, 01:34 Noc jak noc,kolejne przemyślenia w samotności. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
danutaessen Re: Nocne marki na forum 15.06.08, 01:55 Nie wiem jak dlugo beda mnie scigac te dramatyczne wspomnienia? Nawet nie wiem kiedy minie ten koszmarny strach o zycie dziecka... Adamie pozdrawiam.Mam nadzieje ze i Tobie sie kiedys ulozy. Odpowiedz Link
fiecia Re: Nocne marki na forum 17.06.08, 23:54 pozdrawiam was wszystkich.Wszystkich, którym ciężko co wieczór kłaść się spać, wiedząc, że rano nic się nie zmieni... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 16.06.08, 00:49 No i znowu ja sam siedzę przy kompie i czytam o naszych problemach wspólnych,miłej nocki zyczę. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 16.06.08, 01:55 Raz jeszcze wpadłem ,czy ktoś tu zajżał,miło że nie jestem sam choć wole być jedynym po stracie dziecka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 17.06.08, 01:04 Kolejna noc i 20/06 urodziny mego synka coraz bliżej ,potem będzie sie zbliżać dzień śmierci Bunia. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link