moni151 01.02.05, 09:33 mam wielką prośbę,szukam specjalisty na terapię indywidualną (lęki,niepokoje,depresja,po stracie...)jeśli znasz kogoś takiego,napisz.nie wiem czy warto zacząć taką terapię,czy może to samo przejdzie...po latach..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuszka_bishi_buluu Re: DO RODZICÓW Z WARSZAWY I OKOLIC 01.02.05, 11:07 Moni, Koniecznie skontaktuj się z fundacją Rodzić po Ludzku-tam jest b.dobra grupa wsparcia dla osieroconych rodziców. Mają zapas chusteczek chigienicznych i nie przewracają oczami jak się zasmarkasz po pas. Szukasz terapii indywidualnej tam jest raczej grupowa-tylko taka grupa liczy dwie czasami trzy osoby czyli to nie jest tłum ludzi na krzesełkach. Jak koniecznie chcesz indywidualnie tam Ci polecą najlepszego specjalistę, ja mam kontakt z jednym psychologiem z dawnej grupy Nowa Dzielna-to jest taka psychologia procesu, mój mąż regularnie do niego chodzi już od paru lat-tak odstresować się po pracy. Po śmierci synka mieliśmy z tym psychologiem parę spotkań razem-to jest bardzo ciepły, mądry facet. Obawiam się tylko że teraz wyjeżdża do Birmy (sie powodzi...)na 2-3 tygodnie więc jak chcesz...Napisz do mnie na priv wyślę Ci do niego telefon jakbyś była zainteresowana. Ale bardziej doradzam Fundację -tam to zajmują się tylko i wyłącznie problemami rodziny Dorota mama Aniołka Marcinka Odpowiedz Link