Dodaj do ulubionych

łożysko i sekcja

03.06.05, 11:38
minęły już ponad 4 tygodnie od śmierci Piotrusia i nadal nie ma wyników
badań z sekcji i łożyska. Dziewczyny, czy to może tyle trwać? Zaczynam się
martwić, że gdzieś się zawieruszyły i nawet nie wiem jak ich szukać. Co
zadzwonie do szpitala, to mnie odsyłają za kilka dni, ale sami się dziwią, że
jeszcze nie ma wyników,
Obserwuj wątek
    • mcmcwc Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 12:42
      ja tez mam zle doswiadczenia z tego okresu i w pewnym momencie sama zaczelam
      wydzwoniac.po kolejnych instytucjach. to okropne jaki balagan panuje wszedzie,
      co telefon i co rozmowca to zmienial wersje, nie wiem czy warto sie tak narazac
      na kolejne stresy ale fakt jest taki ze to nam zalezy, zeby wyjasnic sprawe a
      nie instytucjom.
      nie wiem czy masz sile, 4 tyg to bardzo niewiele czasu, badz dla siebie dobra
      cieplo cie pozdrawiam
      zapalam swiatelko dla Piotrusia w moim sercu

mama 2 aniolkow
      • heath2 Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 14:12
        U mnie tak samo, nie przejmuj się.
        • sowa_m Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 14:30
          dziewczątka kochane trochę cierpliwości. po pierwsze, zależy, jak szczegółowa
          była sekcja, po drugie: ile takich było wykonywanych w tym czasie, bo przecież
          sekcji nie robi zazwyczaj szpital,tylko wysyła je do innego (mniejsze
          miejscowości mają zazwyczaj jeden szpital, w którym wykonuje się sekcje). w
          naszym przypadku wstępne wyniki mieliśmy co prawda po tygodniu, ale tylko ustnę
          (nie wiem też, czy nie były one przespieszone ze względu na nasze kontakty),
          niemniej jednak na pisemne wyniki wciąż czekamy, ordynator powiedział, ze
          wcześniej niż po trzech miesiącach na pewno ich nie będzie.
          wiem,że jest ciężko,ale pamietajcie,że nic się już, niestety, nie zmieni, a na
          razie musicie popracować nad sobą , by jako tako dojść do siebie. życzę siły i
          cierpliwości.
    • betty69 Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 15:20
      ja czekalam ponad miesiac na wyniki sekcji.

pozdr
      b.
    • anniia Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 16:01
      Ja chyab ponad miesiac, a na wyniki sekcji mozgu wiecej (ale nie powiem CI ile
      bo po prostu nie pamietam). Moj maz zdaje sie co trochę dzwonił na oddzial
      intensywnej terapii IMiD, na którrym umarla nasza coreczka, bo to tam trafily
      wyniki, i tam tez je odbieralismy. Nie niecierpliw się. Nam tlumaczono, że to
      trwa bo zalezy od ilosci sekcji i wycinku histopatologicznych ktore musza
      zbadac. W tym przypadku (histopatologii) pacjenci zyjacy maja oczywiscie
      pierwszenstwo.
      pozdrawiam
      • kasjach Re: łożysko i sekcja 03.06.05, 16:36
        dzięki Wam za odzew, wygląda na to, że trzeba sie uzbroić w cierpliwość, tyle
        że za 2 tyg. mam wizytę u gina, gdzie niby mam pokazać te wyniki, mam nadzieję,
        że będzie już co. Ciekawe po co przy wypisie proszą o zgłoszenie się po wyniki
        za 10 dni...
        pozdrawiam Was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka