Dodaj do ulubionych

Dr Skirpan - Prokocim

30.06.05, 16:03
Mam dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia. Ma miec operacje u dr
Skirpana w Prokocimiu (Krakow). Czy macie jakies doswiadczenia z nim
zwiazane? Czy jest dobrym specjalista od maluchow, czy jest nerwowy, jakies
uwagi co do niego. Spotkalem sie z opinia, ze bieze, ale to nasza sluzba
zdrowia, wiec mnie to nie zdziwilo. Jak mozecie to napiszcie mi co o nim
sadzicie...
Dzieki
Kodii
Obserwuj wątek
    • arleta.kamilek Re: Dr Skirpan - Prokocim 30.06.05, 20:57
      Polecam Ci forum o rozszczepie wargi i podniebienia. Znajdziesz je wśród forum prywatnych. Tam napewno ktoś Ci coś napisze na temat tego lekarza.
      Mój synek jest po operacji rozszczepu podniebienia. Był operowany 21 kwietnia 2005r. w IMID w Warszawie. Obecnie ma 10 miesięcy.
      Pozdrawiam
      Arleta
    • kartoflanka Re: Dr Skirpan - Prokocim 30.06.05, 22:53
      Odradzam! Piotrus tez mial byc przez niego operowany, ale po wielu bojach
      zalatwilismy mu transport do Warszawy, ucieklismy Skirpanowi spod skalpela bo
      lekarz prowadzacy Piotrusia zalatwil termin operacji troche na wyrost. W
      prywatnej rozmowie jeden z lekarzy IMID-u powiedzial nam, ze jak sa konferencje
      na ktorych omawiaja nowe metody operowania Skirpan nigdy nie zadaje zadnych
      pytan, odbebnia konferencje a pozniej dalej operuje metoda: latac co sie da a
      pozniej sie zobaczy... Nie daj mu zoperowac dziecka. Najlepsza ekipa do tego
      typu operacji jest w IMID u prof Dutkiewicz.
      I rzeczywiscie idz na forum O rozszczepach tam Ci udziela informacji. Ale
      znaprawde, z daleka od tego faceta.
      • pmajkap Re: Dr Skirpan - Prokocim 01.07.05, 01:52
        tylko IMiDz, tylko u prof. Dutkiewicz i jej lekarzy, to prawdziwe anioły z
        cudownymi rękoma, widzą nie tylko rozszczep ale całe dziecko i rodzinę. Nic nie
        biorą, od podziękowań bronią się, to lekarze z powołania. Moja córeczka
        była "trudnym przypadkiem" ale nie zlękli się, zoperowli, pomogli i jeszcze
        przytuli. Przyjmują w każdy poniedziałek w poradni chirugicznej, wystarczy
        zwykłe skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Jeżeli zależy Ci na czasie
        dzwoń do pani profesor
        pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
        Majka
      • pmajkap Re: Dr Skirpan - Prokocim 01.07.05, 01:52
        tylko IMiDz, tylko u prof. Dutkiewicz i jej lekarzy, to prawdziwe anioły z
        cudownymi rękoma, widzą nie tylko rozszczep ale całe dziecko i rodzinę. Nic nie
        biorą, od podziękowań bronią się, to lekarze z powołania. Moja córeczka
        była "trudnym przypadkiem" ale nie zlękli się, zoperowli, pomogli i jeszcze
        przytuli. Przyjmują w każdy poniedziałek w poradni chirugicznej, wystarczy
        zwykłe skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Jeżeli zależy Ci na czasie
        dzwoń do pani profesor
        pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
        Majka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka