ashek 25.10.05, 00:54 chce pomóc swojemu przyjacielowi i stąd ten wątek. jeśli macie chwilkę to: www.pomocmarzence.prv.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashek Re: Marzenka 26.10.05, 02:50 ashek napisał: > chce pomóc swojemu przyjacielowi i stąd ten wątek. > jeśli macie chwilkę to: > www.pomocmarzence.prv.pl/ nie macie chwili.... sorry... Mażenka jeszcze żyje i może być szczęśliwa... ... Odpowiedz Link
odziomek1 Re: Marzenka 26.10.05, 23:20 śliczna dziewczynka, jak jej można pomóc, bo może przegapiłam, ale na stronce nie znalazłam żadnej informacji o formie pomocy jakiej oczekują rodzice, przepraszam... mama zuzi aniołka Odpowiedz Link
ashek Re: Marzenka 26.10.05, 23:42 najlepiej napisz maila do Tomka, jej brata, jest na stronie nie wiem czy oczekują pomocy finansowej, jakoś sobie radzą choć jest im ciężko w międzyczasie podziały się inne rzeczy - o tym w linku: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2985988.html co prawda profesor Malec obiecał zoperować Marzenkę w lutym, ale sytuacja trochę nerwowa. no i co z innymi dziećmi? dzięki za zainteresowanie pozdrawiam Odpowiedz Link
anfido Re: Marzenka 27.10.05, 12:27 Odpowiedziałam na Twój post zaraz jak się pojawił dzwoniąc do brata Marzenki. Przekazałam mu kontakt do osoby dorosłej, która ma taka samą wadę serca jak jego siostra. Kolejna sprawa to jeżeli mama Marzenki chciałaby uzyskać jakąś pomoc finansową niech zwróci sie do nas czyli do Funduszu na Rzecz Dzieci z Wadami Serca (www.sercedziecka.org.pl, fundusz@sercedziecka.org.pl). Prześlemy jej info na temat tego w jaki sposób udzielamy pomocy finansowej. Anna Tarkowska członek Rady Funduszu przedstawiciel Funduszu na Pomorze mama Filipka 11.02.02 i Adasia 15.11.03-wada serduszka - zwężnie i niedomykalność zastawki aortalnej - www.sercedziecka.org.pl/06-1-15-adas.htm Odpowiedz Link