lonas1 Kocham Cię Synku 18.09.06, 08:38 chcę Ci to mówić codziennie, rano, wieczorem, na dobranoc... przepraszam za wszystko...dzisiaj 4 miesiące, tak strasznie długo Cię nie widziałam... (*)(*)(*) Twoja mama Odpowiedz Link
bei Mamo Pawełka 20.09.06, 12:51 Bardzo współczuję. Nie potrafię ogarnąc nawet w myślach cierpienia- jakie Cię dręczy.Pogoda i ból pamięci- jakże dobrej i jakże tkliwej. Trzymam kciuki całym sercem- bys miałą siłę znosić ten ból i żyć. Przytulam. Przytulam i płaczę.. Odpowiedz Link
aurita Re: Mamo Pawełka 21.09.06, 23:48 Ilonko kochana, nie umiem nic powiedziec... Placze z Toba , tak bardzo chcialabym Ci pomoc, powiedziec ze to nieprawda...To nie powinno sie stac. Monika Odpowiedz Link
magapi Re: Kocham Cię Synku 22.09.06, 08:00 Nie umiem pomóc Twojemu cirpieniu,ale mogę się dołaczyć.Ja nie zdązyłam zobaczyć jak dorasta moje dziecko...i znowu nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje,że odchodzą dzieci nastoletnie,przed którymi swiat sie otwierał.Światełko dla Pawełka * * * Odpowiedz Link
kukuuu Re: Kocham Cię Synku 06.10.06, 14:52 Pani jest wspaniala mama, Pawelek napewno czuwa nad pania, (*****) Odpowiedz Link
lonas1 Synku.... 06.10.06, 10:52 tak strasznie mi źle bez Ciebie, przepraszam Cię, że tak dzisiaj płaczę, tak potwornie tęsknię... Dziękuję Ci za sen przedwczoraj, obiecałam że będę się trzymać, ale nie umiem, przepraszam Kocham Cię Pawciu mama Odpowiedz Link
magapi Re: Synku.... 06.10.06, 17:10 Przytulam i łaczę sie w naszym przedziwnym bólu po stracie...dla Pawełka * * * Odpowiedz Link
lonas1 5 miesięcy............ 18.10.06, 14:10 Kocham Cię Synku, dzisiaj mija 5 miesięcy, kocham Cię tak samo jak wtedy kiedy się urodziłeś, kiedy byłeś w przedszkolu, w szkołach, na podwórku i na rowerze… tak samo jak wtedy kiedy byłeś uśmiechnięty i trochę naburmuszony, bo mówiłam żebyś w końcu odrobił lekcje… tak samo jak tego dnia… kiedy czekałam na Ciebie…. Tak bardzo Cię kocham i jeszcze bardziej tęsknię, ale wiem, że jesteś, po prostu wiem…… mama Jan Twardowski O stale obecnych Mówiła że naprawdę można kochać umarłych bo właśnie oni są uparcie obecni nie zasypiają mają okrągły czas więc się nie spieszą spokojni ponieważ niczego nie wykończyli nawet gdyby się paliło nie zrywają się na równe nogi nie połykają tak jak my przerażonego sensu nie udają ani lepszych ani gorszych nie wydajemy o nich tysiąca sądów zawsze ci sami jak olcha do końca zielona znają nawet prywatny adres Pana Boga nie deklamują miłości ale pomagają znaleźć zagubione przedmioty nie starzeją się odmłodzeni przez śmierć nie straszą pustka pełną erudycji nie łączą świętości z apetytem bliżsi niż wtedy kiedy odjeżdżali na chwilkę przechodzą obok z niepostrzeżonym ciałem ocalili znacznie więcej niż duszę Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 18.10.06, 15:43 ...Dla Pawla...(*****)....Ilonko pozdrawiam i przytulam.... Odpowiedz Link
magdam26 o co się złościł...? 24.10.06, 11:55 >Tak bardzo Cię kocham Synku, ale > TY wiesz o tym prawda? Tyle razy Ci to mówiłam, ty się złościłeś, ale ja > teraz nie żałuję że zdążyłam Ci to powiedzieć tyle razy... Kocham Cię< O co złościł się twój syn? o to że mówiłaś mu ze go kochasz??? Wiele dałabym za to żeby moja mama powiedziała mi, że mnie kocha. Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 02.11.06, 14:27 Dla Pawla(**************) babcia Aniolka Natalki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 19.11.06, 15:50 Minelo pol roku ... Ilonko pamietam... Przesylam duzo cieplych mysli... Dla Pawla(******) babcia Aniolka Natalki i 7mcy Julki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Ilonko!!...odezwij sie 22.11.06, 21:32 Ilonko...tak dawno cie nie bylo ....milczysz ...nie odzywasz sie... moze jestes chora...wiem , ze masz internet w pracy...moze masz urlop... odezwij sie prosze... pozdrawiam cieplutko... www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
lonas1 Mikołajki...... 06.12.06, 08:20 mam dla Ciebie prezent, zawsze był rano pod poduszką, a Ty mówiłeś: "Co znowu ten w czapce krążył?" Kocham Cię, okropnie tęsknię, dzisiaj u Ciebie będę jak codzień prawie Wiem że jesteś koło mnie każdego dnia, tak bardzo chciałabym już pójść do Ciebie Kocham Cię Pawciu mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mikołajki...... 06.12.06, 12:01 Dla Pawla (*****) www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
holcmanka2 Re: Mikołajki...... 06.12.06, 23:59 Dla wszystkich tych co odeszli [*][*][*][*][*][*][*][*][*]... Odpowiedz Link
lonas1 KOCHAM CIĘ SYNKU!!! 20.12.06, 15:42 Tęsknię już nie proszę wróć ale weź mnie... (*)(*)(*)(*)(*) mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 21.12.06, 11:17 dla Pawelka (*****) Ilonko posylam duzo cieplych mysli przytulam babcia Aniolka Natalki i 8 mcy Julki Odpowiedz Link
lonas1 Dzisiaj Twoje 16 urodziny Syneczku... 15.01.07, 10:15 tak bardzo Cię kochamy Synku!! nie złożę Ci życzeń, nie przytulę, ale kocham, tęsknię i czekam kiedy się spotkamy, wiem że jesteś koło mnie, zapalę dziś 16 świeczek pewnie wiatr je zdmuchnie za Ciebie, a może jednak Ty? Kocham Cię Słonko moje najdroższe (*)(*)(*) mama Odpowiedz Link
elmaa1 Re: Dzisiaj Twoje 16 urodziny Syneczku... 15.01.07, 12:54 Dla Twojego syneczka(****************). Babcia Aniołka(***). "Nasza droga nie jest wyściełana miękką trawą, jest górską ścieżką pokrytą kamieniami. Lecz idzie w górę w stronę słońca" Odpowiedz Link
aurita Re: Dzisiaj Twoje 16 urodziny Syneczku... 16.01.07, 11:24 [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] Dla Pawelka Pamietam Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 15.01.07, 14:19 Dla Pawelka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Pawelku , jesli slonce swieci , ogrzej promieniami , niech Twa Mama poczuje cieplo Twojej milosci... Ilonko jestem i przytulam... babcia Aniolka Natalki i 9 mcy Julki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 27.01.07, 10:07 Dla Ciebie Pawle (*****) w ten bialy piekny dzien babcia Aniolka Natalki i 10 mcy Julki Odpowiedz Link
bczapska1 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 18.01.07, 09:03 Ilonko , Kochana , pamiętam , jestem całym sercem z Tobą Dla Pawełka (*)(*)(*)(*) , dużo światełek tak żeby droga do Twojego serca była świetlistym traktem ,żeby widział go z daleka . Pozdrawiam i mocno przytulam Odpowiedz Link
bczapska1 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 18.02.07, 09:19 Dla Pawełka (*)(*)(*)(*) Ilonko jestem z Tobą, pozdrawiam i przytulam Odpowiedz Link
aurita Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 23.02.07, 19:39 [*] swiatelko dla Pawelka w te mrozne dni. Odpowiedz Link
aurita Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 02.05.07, 23:10 [*] Pawelku PS. Masz wspaniala Mame Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 03.05.07, 00:01 W majowe dni dla Pawla(*****) Ilonko pozdrawiam ... Niedlugo rocznica...jestem myslami przy Tobie Danusia babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 09.05.07, 09:06 Z pamiecia dla Pawelka(*****) www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
lonas1 Synku... niedługo rok.... 09.05.07, 14:55 kiedyś rok to było strasznie strasznie długo, ten tak jakoś szybko mija, każdy dzień jest taki sam, ciągle Cię widzę, słyszę i jednak chyba ciągle czekam... Nie wiem jak będzie za kilka dni, wspomnienia wracają kilkakrotnie silniej, częściej płaczę znowu, wiem że jest Ci na pewno dobrze, ale te dni są okropne, boję sie ich bardziej niż świąt... Ktoś powiedział że musi przejść okrągły rok, żeby minęły wszystkie święta, urodziny, imieniny, że wszystko co pierwsze jest najgorsze, ale zbliża się drugi dzień matki, Twoje drugie imieniny i wcale nie jest lepiej Kocham Cię Syneczku (*)(*)(*) Odpowiedz Link
lonas1 Daj nam siłę ... 10.05.07, 23:35 bo mamy jej coraz mniej, dzisiaj kryzys, nie wyobrażam sobie najbliższych dni. Dzisiaj postawili ci pomniczek, kamień - na słońcu był ciepły, teraz zimny jak lód. Myślałam że poczuję ulgę, troche pewnie tak... co mogę dla Ciebie zrobić Syneczku? Kochamy (*)(*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 11.05.07, 08:44 Bede przy Tobie Ilonko... przytulam www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
lonas1 Dziękuję Danusiu... 11.05.07, 10:12 za Twoje ciepło i pamięć, za to że jesteś Przytulam mocno Odpowiedz Link
lonas1 O 16:05 minie rok jak odszedłeś Najdroższy Synku 18.05.07, 13:49 Myślałam że nie mam już łez, a jednak... Kocham i tęsknię, tęsknię i kocham... już na zawsze Tak strasznie źle bez Ciebie Syneczku (*)(*)(*) mama Odpowiedz Link
elioli Re: O 16:05 minie rok jak odszedłeś Najdroższy Sy 18.05.07, 13:59 (*)(*)(*) Dla Pawla w rocznice, ktorej nie powinno byc... Pani zycze duzo sily. Odpowiedz Link
ghost701 Re: O 16:05 minie rok jak odszedłeś Najdroższy Sy 22.05.07, 09:11 \*/\*/\*/\*/\*/ DLA PAWEŁKA brak mi słów bo wiem co czujesz ... jesteśmy okaleczonymi sierotami, które już nigdy nie zaznają spokoju na tym świecie jednak to tylko kwestia czasu i znów będziemy razem z naszymi chłopakami Bartek tata Grzesia (+15.04.06) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 18.05.07, 15:08 Ilonko dzis nie mowie nic...tylko mocno przytulam myslami i modlitwa... Pawelku...jesli mozesz splyn we snie do Matenki... Przytul...dotknij...daj slad malenki... babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
ulkar Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 22.05.07, 09:33 Ilonko ... On nie wróci... ale my się z naszymi sunami spotkamy ... każdego dnia jesteśmy bliżej Nich... Kiedy skończy się nasza misja tu na ziemi ... bedziemy z nimi i będzie to najszczęsliwsza chwila ... Mama Tomka ( dzisiaj już maturzysty .. gdyby Bóg nie powołał go do siebie ... Tylko dlaczego? ) Odpowiedz Link
mraw Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 22.05.07, 13:09 Droga lonas1... nienawidzę maja... 4 lata temu zginął tragicznie mój Leszek, miał 14 lat 5 miesięcy i 9 dni... dziś byłby po maturze... 4 najdłuższe, najgorsze lata czekania czekania czekania wciąż czekam, już wiem, że On nie wróci, więc czekam na moją droge do Niego. Bardzo mi się dłuży, to moje życie - w przeciwieństwie do Jego - takie długie... ściska mi sie serce, gdy czytam o Waszych stratach pewnie, jak i ja, czekacie na to spotkanie z naszymi chłopcami... oby tylko sie na pewno zdarzyło i oby nas sie tak nie bolało czekanie... przytulam Was wszystkie mraw Odpowiedz Link
lonas1 Dzień Dziecka... 01.06.07, 08:48 ...jak go przeżyć? Mam prezent dla Ciebie Syneczku... KOCHAM CIĘ mój najsłodszy aniołku... i tak bardzo tęsknię, zresztą wiesz (*)(*)(*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Dzień Dziecka... 01.06.07, 10:22 Pawelku...jestes wspanialym mlodym chlopcem... ale zawsze pozostaniesz dla Matki dzieckiem... dla Ciebie(*)(*)(*)(*)(*) Ilonko, przytulam myslami... babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki Odpowiedz Link
abkasia Re: Dzień Dziecka... 04.06.07, 16:52 Ilonko...jetses najlepsza mamusia na swiecie...i twoj synek gdziekolwiek jest bardzo Cie kocha..i nie chce zebys juz plakala. przytulam Cie, mam nadz ze czas zlagodzi choc odrobine twoj bol... (*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
anida63 Re: Dzień Dziecka... 08.06.07, 21:10 <*><*><*> Dla ciebie Pawelku moze spotkasz mojego Lukasza to usciskaj go prosze ode mnie... Odpowiedz Link
angel-76 Re: Mój synek Pawełek miał 15 lat i 4 miesiące 13.06.07, 00:42 tak mi smutno, boze ja wiem, ze to boli i wiem ,ze trudno sie oyrzasnac. 28 marca tego roku moj synek lezal w stanie krytycznym na noszach, lekzrze cudotworcy uratowali go, teraz ma rurke w szyji i czeka go wiele operacji, caly czas widze jak lezy na tych noszach i zaklejonymi oczami, oplona glowa, rurka w ustach, po 3 miesiacahc w szpitalu jaestesmy w domu an chwile, nie moge sie otrzasnac a twoj list jest taki smutny, noze wierze, ze dojdziesz do siebie i wierz, ze synek do ciebie przyjdzie. Odpowiedz Link