Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

18.07.06, 20:26
Witam.Drogie mamy zwracam się do was z prośbą może wy mi pomożecie.Mój synek
jest chory(ma wadę wrodzoną)Teraz doszedł nowy problem,zawsze był niski teraz
przestał wogóle rosnąć ma 11 lat i 137cm lekarz rodzinny dał skierowanie do
endokrynologa ale tam się czeka pół roku.Chciałabym zrobić to wcześniej
prywatnie bo już tyle z nim przeszłam,ale nie wiem gdzie.Może któraś z mam ma
namiary na dobrego specjalistę ,jestem z dolnego śląska.Może być Wrocław lub
Jelenie góra ,albo Zielona Góra.Będę bardzo wdzięczna,pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • ewa250 Re: Proszę o pomoc 19.07.06, 08:49
      moj synek chodzi do Pani dr Zdzisławy Iwanickiej, przyjmuje na NFZ we Wrocławiu
      na ul. Dobrzyńskiej, tel do rejestracji:71/ 7889605 - troche trudno sie
      dodzwonic ale w koncu sie da, terminy z tego co wiem nie sa tragiczne (max 2
      miesiace oczekiwania na wizyte-tak bylo ostatnio. My co prawda nie mamy bardzo
      powaznych problemow, trafilismy do dr Iwanickiej przypadkiem, ale wiem ze Pani
      dr jest polecana przy powazniejszych schorzeniach. Przyjmuje tez prywatnie na
      Wrocławskich Krzykch, jak chcesz poszukam nr telefonu na prywatne wizyty. Teraz
      ma chyba urlop, ale do przychodni mozna zadzwonic i sie zarejestrowac.

Ewa
      • kocarek Re: Proszę o pomoc 19.07.06, 11:38
        Bardzo Ci dziękuję za informację, mogłabyś przy okazji poszukać namiarów żeby
        dostać się prywatnie bardzo zależy mi na czasie.Mam jeszcze jedno pytanie ,na
        czym polegają badania bo ja nie mam zielonego pojęcia.Podobno robi się
        prześwietlenie nadgarstka żeby określić wiek kostny czy coś innego?
        • ewa250 Re: Proszę o pomoc 19.07.06, 13:58
          prosze bardzo: 71/ 364 43 77, ul. Parafialna, nie pamietam numeru budynku ale
          zapytasz przy rejestracji, gabinet miesci sie na Krzykach w strone Brochowa, z
          tego co wiem rejestracja pracuje caly czas bo tam przyjmuje kilku lekarzy i
          rejestracja jest jedna dla wszystkich. Rok temu wizyta kosztowala 60 zl. Nie
          wiem jak bedzie wygladala sprawa badan u Twojego synka, pewnie co schorzenie to
          inne zalecenia. Moj Mlody przy krzywicy mial badania krwi : fosfataze
          alkaliczna, wapn, fosfor, proby watrobowe i dwa hormony (nie pamietam jakie),
          kosci pani dr nie badala bo z krzywymi kolanami chodzimy do ortopedy i to on
          robil rtg (zreszta to on nas wyslal do endokrynologa) i w tym wzgledzie
          wszystko jest juz ok, ale pod kontrola ortopedyczna Mlody nadal jest. Wiecej
          nie umiem powiedziec bo nie mam wiedzy poza posiadana przez Mlodego krzywica.
          Mam nadzieje ze szybko uda Wam sie dostac do lekarza.
          Pozdrawiam
          Ewa
          • kocarek Re: Proszę o pomoc 19.07.06, 21:21
            Dzięki serdeczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka