bogna74 18.12.06, 20:00 Witam.Moja znajoma ma 6 mc coreczka u ktorej podejrzewaja lekarze wlasnie ten zespol-prosze moze ktos cocna ten temam moze podrzuci mi jakies linki .Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: Zespol Turnera 18.12.06, 21:57 witaj, zajrzyj tu: www.dlaczego.org.pl/pomocchtur.htm e. ps. niestety, dwa z pięciu linków są nieaktywne, ale mam nadzieję, że pozostałe będą pomocne. Odpowiedz Link
w.placek Re: Zespol Turnera 19.12.06, 01:04 Witam!!! Proszę o pytania bezpośrednio na mój mail gazetowy... Odpowiedz Link
ajlii Re: Zespol Turnera 23.12.06, 12:12 Na wydziale psychologii Uniwersytetu Warszawskiego wykłada kobieta, która zajmuje się tym tematem. Dużo opowiadała nam na zajęciach, przede wszystkim o tym że zespół Turnera to nie wyrok i możliwe jest całkowicie normalne życie. Jak wróce do domu, sprawdzę w indeksie jej nazwisko. Odpowiedz Link
magdapoz Re: Zespol Turnera 20.02.07, 15:55 Wiam moja ciocia ma ten zespol, skonczyla wlasnie 64 lata, jest w pelni sprawn a psycho ruchowo, jedynie jest nizsza od innych i teraz pojawiaja sie problemy z sercem. glowa do gory, Magda Odpowiedz Link