magapi Re: 18.55...powiedzieli... 25.06.07, 18:50 ...Nadusiu,powiedzieli,że im przykro,że nic nie mogli zrobić...że Cię nie ma...ale jesteś i zawsze bedziesz nasza mała Wielka Nadziejo... Odpowiedz Link
madzia8310 Re: 18.55...powiedzieli... 25.06.07, 20:50 Mocno przytulam....tak bardzo mi przykro! Dla Ciebie malutka ślicznotko (*) (*) (*) Odpowiedz Link
madzia8310 Re: 18.55...powiedzieli... 26.06.07, 18:52 Myślę o Nadusi i o fasolce maleńkiej...jest mi bardzo przykro! Mam nadzieję.... i modlę się żeby zaświeciło słońce jeszcze w Pani życiu!!! Mocno przytulam myślami Magda mama Filipka TGA,PS Dla Aniołków (*********************) Odpowiedz Link
agablues post wronki... 27.06.07, 20:20 wronka30 napisała: > Nadusiu, Niebianska Ksiezniczko, zapalam dzisiaj dla Ciebie swieczuszke, taka > rozowa specjalnie dla dziewczynki :) A Tobie Malgosiu, zycze sily i > wytrwalosci. Pamietaj, ze dzieli was tylko czas. > Monika Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 28.06.07, 21:26 malutka.....maleństwo...dla was aniołeczki ciepłe światełka (*) (*) Niech zawsze dla was świeci słońce!!! Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 01.07.07, 20:40 Pamiętam o was maluszki...modlę się za waszą mamusię..żeby miała więcej siły...więcej nadziejii....oby wreszcie zaświeciło dla niej słońce...i już nigdy nie zgasło! Przesyłam wam cieplutkie światełka do nieba (***) (***) Magda mama Filipka TGA,PS Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 01.07.07, 22:44 ...dziękuję,dziekuję...za dobre słowa,wsparcie...obiecuję,że dam radę... Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 03.07.07, 14:43 Maleńka moja...pozwalasz mi na nibyzapomnienie...tak nazywam ten stan,gdy już nikt prócz mnie nie rozpozna tej niezapełnonej dziury w sercu...już nikt nie zgadnie jak tęsknię do Twego ciepła...z nieba ślesz mi Swe dobro, to ono kołysze mnie do snu, to ono dotyka mnie z pierwszymi promieniami słońca.Dzisiaj proszę Cię abyś czuwała nad nami już zawsze...Kocham Cię nieustannie... Mama P.s. Mam nadzieję,że Bóg akceptuje internet i te słowa słane do nieba i te prośby nieustanne...mam nadzieję,że to nie tylko smutne rozważania osieroconej kobiety...mam nadzieję...to wszystko Odpowiedz Link
pysia2406 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 03.07.07, 17:50 [*] dla Nadusi... niech w rekach Boga z najdzie ukojenie... Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 05.07.07, 16:22 Nadusiu...aniołeczku...(********) Zawsze będę o Tobie pamiętać! Maleństwo dla Ciebie (*****) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 10.07.07, 00:40 Nadusi(*)(*)(*) Aniolkowi (*)(*)(*) Malgosiu...myslami pozdrawiam... babcia Aniolka Natalki i Julki 15mcy natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 11.07.07, 23:13 maleńka...myślę o Tobie ANIOŁECZKU!!! Tak mi przykro...dziś taki smutny dzień...odeszła jeszcze jedna serduszkowa dziewczynka-Nikolka....mam nadzieję że wy Aniołeczki jesteście tam naprawde szczęśliwe...a my...Ci co na Ziemi pozostali...w końcu to zrozumiemy i łzy nie będą tak bardzo się lały po policzkach... Przytulam Cie mocno maleńka (****) dla Ciebie gorące i jasne światełka szczęścia..... Pani Małgosiu...przytulam z całych sił!!! Magda mama Filipka TGA,PS Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 16.07.07, 13:19 Malutka iskierko...aniołku śliczny! (********) Pamiętam.... Magda mama Filipa TGA,PS Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 21.07.07, 10:33 Anielska moja Nadusiu...pozwoliłam Ci odejść...zwinąć anielskie skrzydła...Bóg dodał mi sił...Tak pusto bez Ciebie w naszym domu...ale nie będę szukać już nowej nadziei... ...wszystko układa się inaczej,juz się przyzwyczaiłam...nie umiemy posklejać naszego ziemskiego zycia...Nadusiu,oddalamy się od siebie,ja i tata...czuję się samotnie i źle...przepraszam,że dodaje Ci zmartwień,anielska córeczko... Prosiłam Boga o uzdrowienie z tęsknoty...dostałam rozterki...niosę ten smutek... Mama Odpowiedz Link
madzia8310 Pani Małgosiu! 22.07.07, 17:03 Bardzo mi przykro kiedy czytam o pani problemach..:(( Wierzę jednak że jeszcze jakoś się ułoży...Nadusiu...pomóż rodzicom się zbliżyć do siebie...niech znowu zaświeci dla nich słońce!!! Życzę dużo siły!!! Dla Ciebie mała rybko...i dla maleństwa..(*) (*) (*) Pamiętam w modlitwie... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 26.07.07, 00:08 Nadusi (*)(*)(*) nie zapominam... babcia Aniolka Natalki i Julki 16 mcy Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 27.07.07, 09:59 Ślicznej małej Anielskiej dziewczynce...(*) (*) (*) malutkiemu aniołkowi...(*) (*) (*) Magda Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 03.08.07, 12:11 Pamiętam o Tobie malutki Aniołeczku...cały czas pamiętam...... (***) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 05.08.07, 22:12 Nadusiu ...pamietam(*)(*)(*) zawsze pamietam... babcia Aniolka Natalki i Julki 16 mcy natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
spozniona Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 23.08.07, 21:48 ...nie zapomniałam...sklejałam tylko moje życie na nowo...dziekuję Anielska Córeczko... Mama Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 02.09.07, 22:14 Dla Aniołka Nadusi...(*****) Serce mi pęka na myśl że Ciebie tu nie ma!! Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 03.09.07, 08:20 Nadusi(*)(*)(*) babcia Aniolka Natalki Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 08.09.07, 20:27 ...Kochanie...choć mnie nie było tutaj...jestem...zawsze przy Tobie,przy Was...kolejny raz sklejam swoje życie ze wspomnień, odgrzebuję uczucia zamglone w tęsknocie...potrafię śmiać się...potrafię żyć...bez Was na wyciągnięcie dłoni...uśmiecham się do Was...porządkując nagrobek...zapalając światełka...jesteście szczęśliwe...moje Anielskie Cudeńka...wiem to...to właśnie Wy czuwacie nad nami,nade mną...niespokojną wiecznie biegnącą...nad tatą, który pragnie nauczyć mnie kochać na nowo...nad siostrą...co przestała już natrętnie pytać o rodzeństwo...cóż mam robić? Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 13.09.07, 18:21 ...Kochana...pamiętam i wspominam...każdy gest...choć wciąż za mało... Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 14.09.07, 14:35 Pani MAłgosiu...jak dobrze widzieć te wpisy :) ...cały czas pamiętam o małej kruszynie...o pani... życze dużo uśmiechu i słonka w życiu...:) Mocno przytulam...hmm...bardzo mocno :)) Dla Nadusi...(*) (*) (*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 16.09.07, 00:51 Nadusi (*****)Aniolkowi(*****) Malgosiu...przytulam ... babcia Aniolka Natalki i Julki 17mcy natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 17.09.07, 13:52 ...Aniele mój...takie to trudne...żyć...ty nie masz tego problemu...jesteś wieczna...szczęśliwa...pobłogosław nam jeśli możesz, szepnij słówko Panu...choć okruszynę radości daj nam,ześlij...pokaż jak cieszyć się i żyć bez Ciebie...ale ze sobą...daj siłę zmagać się z trudnościami,daj anielski szept,oddech opieki...Kocham Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 29.09.07, 12:12 ...pozdrawiam Cię myślą ...pamięcią ciepłej piąstki...nie umiem marzyć...realnie...Kochamy Cię,kochamy Was...do wieczności Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 05.10.07, 00:37 Nadusi(*****)Aniołeczkowi(*****) zawsze w pamięci babcia Aniolka Natalki i Julki 18 mcy Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 22.10.07, 21:11 Nie zapomniałam...życie tylko coraz trudniejsze,dni zimne i smutne...czasem przeplatane usmiechem...do twej fotografi... Jak można tak zyć...pytałam...można...Pozdrawiam Wszystkie Was...pamiętające...choć nie umiem trwać tu tak jak Wy...przepraszam...dla Aniołków***....choć zawsze mówię...im już nic nie trzeba... Odpowiedz Link
wronka30 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 24.10.07, 10:54 Kochana Malgosiu, pamietam wspieram duchowo i zapalam swiatelko dla Nadusi, Anielskiej Ksiezniczki, swiatelko (*)(*)(*). Mam ogromna nadzieje, ze jeszcze kiedys odnajdziesz szczescie i spokoj. Trzymam mocno kciuki, Monika Odpowiedz Link
magapi Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 26.10.07, 23:59 Kiedy siedzę wieczorną porą...słowa układają się w niewypowiedziane wersy tęsknoty...nadzieja nie potrafi odnaleźć zdecydowanego kształtu,a marzenia rozpływają się w niepewności...Trwam tak każdego dnia,uśmiecham się do ludzi...wierzą,że jestem szczęsliwa,że to minęło...sama nieraz myślę "jak to się mogło stać...że była i jej nie ma...."czy jest większy ból?Ból niezacieralny...który pielęgnujemy z każdym spojrzeniem na wózki i dziecięce ciuszki na wystawach sklepowych?Kto nam dał to i jeszcze to machinalnie wypowiadane słowa bez odpowiedzi:....dlaczego? Córeńko...upleciona z mych pragnień...wspomnij me ramiona...wybacz strach i żal...wybacz,że nie umiem już marzyć... Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 29.10.07, 20:38 Małgosiu...pamiętam o Nadusi...często myślę o tej malutkiej dziewczynce,za szybą "naszego" pokoju...nie zapomnę... Pozdrawiam cieplutko, przytulam! Magda, mama Filipka TGA Odpowiedz Link
magapi Re: Do Magdy.... 30.10.07, 21:32 ...ja też pamiętam...wspominam...choć czas zaciera twarze na szpitalnych korytarzach...Myślę nawet,że ten wspólny ból i strach....tamtych dni...połączył w pewnym sensie nas i nasze rodziny...Wy wygraliście walkę...cieszy mnie każda dobra wiadomość o synku...pozdrawiam...pamiętam...dziękuję... Odpowiedz Link
madzia8310 Re: Do Magdy.... 01.11.07, 18:43 Tak w pewnym sensie napewno połączyło...często wspominam Nadusię.... Bardzo mi przykro ze tak się potoczyły wasze losy...:(( W tym szczególnym dniu zapalam aniołkom gorące i jaśniutkie światełko (***) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Pamięci Anielskiej Nadusi... 01.11.07, 18:31 Nadusiu(****) Maleństwo (****) Małgosiu...przytulam mocno....zawsze pamiętam... Odpowiedz Link
johana19 \*/\*/\*/ Pamiętam... 01.11.07, 21:02 Nadusiu - anielska dziewczynko, pamiętam... Odpowiedz Link
wronka30 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*) 01.11.07, 21:08 Dla Ciebie Nadusiu, Malenki Aniolku. Odpowiedz Link