18buzka 09.06.07, 11:29 witam szukam rodzicow, majacych dzieci z tym zepsolem oraz wszelkich informacji o tej chorobie pozdrawiam 18buzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: zespół łamliwych kości 09.06.07, 11:46 witaj, jeśli chodzi o wrodzoną łamliwość kości, moze przydatne będę namiary z tego wątku: www.dlaczego.org.pl/forum/download_thread.php?site=nowe&bn=nowe_chore&thread=1168549554 pozdr. ewa Odpowiedz Link
gofer73 Re: zespół łamliwych kości 09.06.07, 20:24 skontaktuj się z tą mamą: nulka.blox.pl/html prowadzi ona forum internetowe dla dzieci z wrodzoną łamliwością kości Odpowiedz Link
anetakop Re: zespół łamliwych kości 20.07.07, 22:01 Hej! z tą chorobą zetknęłąm się 17 lat temu, kiedy urodził się mój brat, połamany w kilku miejscach, w jednym z najgorszych stadium. w tej chwili to prawie dorosły facet, jeździ na wózku i poza tym ma się wspaniale. Tylko my (najbliższa rodzina) wiemy jakie to życie z tą chorobą. w tej chwili jest na turnusie rehabilitacyjnym z moimi rodzicami i przyjaciółmi, których poznał dzięki takim turnusom. Moja Mama jest przewodniczącą Koła Dzieci z Wrodzoną Łamliwością Kości, organizuje turnusy, służy radą i pomocą. Jeżeli chcesz pogadać z nią, czy ze mną, podaję mój nr GG: 4822256 (podam Ci wtedy nr do mojej Mamy), pozatym Koło ma stronę: osteogeneza.pl. Wejdź tam i dowiesz się wielu ciekawych rzeczy. Zachęcam do zapisania się do koła, poznasz tam mnóstwo rodziców dzieci z tą chorobą, wspaniałe dzieci i młodzież, a także dorosłych, a także chorych rodziców mających chore dzieci lub chorych rodziców mających zdrowe dzieci!!! Służymy radą:) Odpowiedz Link