danusia1958 Re: Mój Aniołek Hania 29.07.08, 08:46 Hanusi (*) w pamiętaniu babcia Aniołka Natalki i 2 letniej Julki Odpowiedz Link
malinka1973 Re: Mój Aniołek Hania 29.07.08, 10:15 Po przeczytaniu twojego wątku, łzy płyną o moich policzkach, a jak zobaczyłam twoje kruszynki na zdjęciu - poprostu serce pęka, nie jestem w stanie ci opisać jak bardzo ci współczuję. Życzę Ci z całego serca i wierzę w to, że przyjdzie taki moment że znowu zobaczysz swoja Hanulkę Aniołeczka. Jestem myślami z Tobą i gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 29.07.08, 11:07 Nic nie cieszy... Czasami naprawde nie wiem po co dalej zyc, ze swiadomoscia, ze bylas a teraz juz Ciebie nie ma i nie bedzie z nami nigdy, chocbym do nieba na kolanach poszla prosic o Twoj powrot :| Za 3 tygodnie przeprowadzamy sie. Tak na to czekalam, a teraz najzwyczajniej w swiecie boje sie. Nie chce opuszczac tego miejsca, ktore zawsze bedzie mi o Tobie przypominalo, w ktorym widze cien wspomnienia Ciebie biegajacej z Marta i Kuba. Kocham Cie - moja niespelna 2 letnia Gwiazdeczko. Odpowiedz Link
joungflower Re: Mój Aniołek Hania 10.08.08, 20:42 Koniecznie musisz przeczytać książkę "Kruchość", ang. tytuł "Fragile", autorka Niki Shisler. Umarło jej jedno z blizniąt. Wspaniała książka, działa jak balsam,naprawdę cudownie pisze. Nie umiem wyrazić słowami,jak bardzo mi przykro,że spotkała Cię taka strata. Trzymaj się proszę dzielnie-dla siebie, dla rodziny -i dla Twojego Aniołka. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój Aniołek Hania 12.08.08, 09:28 W pamiętaniu (*)(*)(*) babcia Aniołka Natalki i 2 letniej Julki natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
elve Re: Mój Aniołek Hania 29.08.08, 23:53 Hanutku, ciągle nie mogę tego "przeżyć" Myślę o Tobie, maluszku... Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 31.08.08, 18:31 Mam wrazenie, ze z kazdym dniem jest coraz trudniej. Wszedzie widze blizniaczki i lzy same ciekna po policzkach. Przegladam ubrania z zeszlego roku i widze Hanie biegajaca w nich po domu.. Za trudne to wszystko cholera, za trudne.... Dla Ciebie moj najslodszy cukiereczku cala moja milosc, ktorej z nikim nie musisz juz dzielic..... Odpowiedz Link
pani_z_corka Re: (*)(*)(*)(*) 28.09.08, 00:17 Siedze i placze... Tak bardzo, bardzo Ci wspolczuje... Badz dzielna i silna, masz dla kogo zyc. A Twoj Aniolek jest przy Tobie, na pewno... [*] Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 29.09.08, 23:38 Żabciu dziś takie małe urodzinki... 2 lata i 3 miesiące byś miała. Zapisaliśmy Martę do przedszkola Kuby i czekamy na miejsce. Widziałam tam dwie 3 letnie bliźniaczki. Bolało... bardzo... Przypomniałam sobie, z jaką radością szłaś do żłobka, Marta zawsze płakała, a Ty biegłaś do dzieci, tańczyć i śpiewać. Iskierko moja. Tak bardzo mi Ciebie brakuje......................... Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 10.10.08, 14:46 Maleńka moja już pół roku. Najdłuższe pół roku w całym moim życiu. Pół roku żalu i tęsknoty :( Pół roku pytań 'dlaczego?'... Dlaczego Kochanie?????? Kocham Cię Słoneczko :* Odpowiedz Link
jelvet Re: Mój Aniołek Hania 10.10.08, 20:19 nigdy nie zrozumiem dlaczego.... Haniu tak bardzo nam wszystkim brak twojego usmiechu Twojej wesołosci tak bardzo brakuje jednej wisienki na gałązce [*] Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój Aniołek Hania 15.10.08, 22:13 Dla Aniołeczki Hani (***) w pamiętaniu do samego Nieba babcia Aniołka Natalki Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 01.11.08, 22:37 Córeczko... gdybym miała skrzydła poleciałabym do Ciebie i utuliła na dobranoc.... Kocham Cię Słoneczko.... Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 08.11.08, 22:52 Mamo smutno tu i pusto Drzewa inne rosną i ciszy nikt nie zna tu Mamo nie myśl że się skarżę Żal mi tylko marzeń z dziecięcych dni z moich dni Widzę znów nasz dom Ciebie mamo w nim Wspominam stary klon Ciemny i wysoki jak dym mamo w sercu Cie kołyszę List do Ciebie pisze Ciemny jak ta noc To nie prawda mamo Jutro wyśle ten list skończę go mamo tak jak miało być mamo śpij jeszcze noc dobrze śpij Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 10.11.08, 13:40 Minął kolejny miesiąc ;'( Kocham Cię Skarbie :* Odpowiedz Link
agakwiatek Re: Mój Aniołek Hania 12.11.08, 14:06 Haniu myślę o Tobie często często tu zaglądam tylko słów brak... Odpowiedz Link
grazyna73 Re: Mój Aniołek Hania 21.11.08, 00:09 Haniu każdego 10. kolejnego miesiąca i nie tylko myślę o Tobie...nie umiem pisać o uczuciach, nie zapomnę o Tobie i Twojej Mamie... Aga piękny wiersz, cmok Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 12.11.08, 22:40 Słonko moje zaopiekuj się Maleńkimi Kruszynkami, oprowadź po rajskich ogrodach ['] ['] ['] Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 19.11.08, 11:35 Magda dla Ciebie i Twoich kruszynek ['] ['] ['] Odpowiedz Link
ivo_atom Re: Mój Aniołek Hania 27.11.08, 19:51 Pamiętam, serducho mnie ściska............ Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 29.11.08, 22:53 Hanuś dziś mała "rocznica" urodzin. Ostatnio dużo myślałam, o Tobie. O tym jakie nasze życie mogłoby być, bez tych wszystkich "dlaczego" i "ale". Patrzę na Martę już tak inną niż w kwietniu. I tak chciałabym wiedzieć jaka Ty byś była. Taka moja słodka kluseczka. Kocham Cie Skarbie. Odpowiedz Link
agab51 Re: Mój Aniołek Hania 30.11.08, 08:57 Agnieszko, przytulam w tę małą rocznicę Dla Hani (*) Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 06.12.08, 22:17 Żabko mała - wszystkie lale świata dla Ciebie posyłam... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mój Aniołek Hania 07.12.08, 03:02 Dla Hani (*****)... babcia Aniołka Natalki i 2,5 letniej Julki Odpowiedz Link
agakwiatek Re: Mój Aniołek Hania 11.12.08, 16:03 8 miesięcy kluseczko ubierasz już choinkę? to będą smutne święta myszko myślę o Tobie Odpowiedz Link
grazyna73 Re: Mój Aniołek Hania 16.12.08, 22:27 Zapaliłam z dziećmi dla Ciebie, Haniu, swieczki na wiejskim cmentarzu....Jak Ci tam jest, Słoneczko ? Odpowiedz Link
sayeth Re: Mój Aniołek Hania 23.12.08, 22:26 Śmiech ze łzami pomieszany... Hanutku nigdy już, żadne święta nie będą tak, jakie być powinny - beztrosko radosne. Tak strasznie mi Ciebie brakuje. Chciałabym wybierać dla Ciebie całą górę prezentów i patrzeć później na Twoją radość. Mam nadzieję, że tam gdzie jesteś - jesteś szczęśliwa i bezpieczna i spokojnie czekasz na mnie. Kocham Cię córeczko, tęsknię i płaczę... Śpij Maleńka. Mama Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Mój Aniołek Hania 25.12.08, 10:13 Bardzo mi przykro:((( Dla Twojego pięknego Aniołka-Hani (*)(******)(*) Odpowiedz Link