kacha222 21.11.08, 09:01 witam znajoma ma siostrzeńca 7 miesięcy - guz mózgu w Polsce nie chcą operować. czy zna ktoś kontakt z zagranicy, gdzie znaleźć pomoc. odezwijcie się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka125only Re: Guz mózgu u dziecka 21.11.08, 10:22 A CZD w W-wie? 2 miesiące temu będąc w szpitalu z moją Oliwką na oddziale neurochirurgii poznałam dziewczynę,której córeczka też miała guza mózgu i miała operację.Ale to pewnie zależy jaki to guz i czy sobie poradzą.Postaram się coś od niej dowiedzieć,może ona coś będzie wiedzieć.Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
dasia_p Re: Guz mózgu u dziecka 23.11.08, 12:08 Wszystko zależy od położenia guza...czy jest w ogóle operacyjny?? Czy jest szansa pozytywne zakończenie opercji?? Co mówią lekarze...dlaczego nie chcą operowac?? Odpowiedz Link
kacha222 Re: Guz mózgu u dziecka 23.11.08, 19:41 niestety nie wiem wiele ..... wiem, że próbowali w Polsce, jak i gdzie też nie wiem. nie są to biedni ludzie. rozpaczają i może dlatego stracili wiarę czy sens. dzięki Odpowiedz Link
sruda Re: Guz mózgu u dziecka 24.11.08, 14:00 kolezanki corka byla operowana 2 razy w kraju. 3 operacji odmowili. zalatwili ja w belgii. ale dokladnie u kogo nie wiem. postaram sie dowiedziec ale nic nie obiecuje. Odpowiedz Link
toniunia Re: Guz mózgu u dziecka 02.02.09, 16:15 Mam nadzieje ze nie jes za pozno, ale mam namiary na neurochirurga dla mnie jest Bogiem bo uratowal moje dziecko, ale operuje tez doroslych helmut.bertalanffy@usz.ch. Widze, ze mocno udzielasz sie na forum, a wiec cie prosze, abys w miare mozliwosci rozpowszechnila informacje o tym czlowieku, ktory podejmuje sie operacji, ktore zdaniem wielu lekarzy nie sa mozliwe do przeprowadzenia. Pozdrawiam wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link