Dodaj do ulubionych

obrzęk mózgu

26.06.09, 08:32
córeczka znajomych miała wypadek, ma przebite płuco, obrzęk mózgu...lekarze nie dają dużych szans...każą czekać..
Jak długo może trwać obrzęk, czy znacie kogoś, kto wyszedł z takiego stanu..? chciałabym ich jakoś choć trochę pocieszyć, podtrzymać na duchu...
Obserwuj wątek
    • pallmal Re: obrzęk mózgu 28.06.09, 22:06
      kochana są dzieci które z tego wychodzą , jeżeli nie nastąpiła śmierć mózgu,może
      to trwać tydzień, miesiąc lub więcej, jeżeli są jeszcze jakieś odruchy to warto
      miec nadzieje, w moim przypadku sie nie udało tzn mojej córeńki, po pięciu
      dniach nastąpiła śierc móżgu serduszko przestało bić po 2 tyg, od śmierci
      mózgu,podobno wiara czyni cuda hmmm.., napisz co z malutką proszę...Ale
      chciałabym jeszcze dodać z tego co ja w swoim czasie czytałam na necie to jest
      naprawde wiele przypadków którym sie udaje,, nam pani doktor powiedziała że
      gdyby popękała jej czaska podczas wypadku to pewnie dzis by żyła....żal,ból
      • daere Re: obrzęk mózgu 28.06.09, 23:50
        Minął tydzień. Lekarze mówią, że stan jest beznadziejny...uraz był tak poważny, że brakuje fragmentu kości czaszki. Straszne jest to czekanie...
    • daere Re: obrzęk mózgu 29.06.09, 02:12
      Julia nie żyje...To był wypadek, jechała na rowerze, potrącił ją samochód...
      To jakiś koszmar...zły sen...
      • pallmal Re: obrzęk mózgu 29.06.09, 03:49
        Mnie się wydaje że moje życie to zły sen,ale ciężko śie obudzić, chciałabym
        dodać otuchy ale nie umiem, bólu po stracie dziecka nie da się opisać,moja
        córcia odeszła 12.05.2009 mając zaledwie 3,5 roku,nie wiem czy znalazłaś się tu
        przypadkiem czy jesteś mama po stracie,to chciałabym ci powiedzieć żebys
        wspierała swoich przyjacioł, choć oni nie beda chcieli twojej pomocy, choc beda
        wyrzucali cie drzwiami , właż oknem, badz z nimi chocbys miała stac w koncie i
        podac tylko chusteczke , urtujesz im zycie tak jak uratowano mnie,bardzo mi
        przykro Juleńko że ty też zostałaś "wybrana" światełko dla cieie kochana
        (*)(*)(*)(*) zapraszam również na forum :dlaczego" to też
        pomaga
        tule mocno rodziców juleńki
        • oliwija Re: obrzęk mózgu 29.06.09, 09:17
          (*)(*)(*) Dla Julki

podaj link do forum dlaczego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka