Dodaj do ulubionych

samopoczucie

06.06.04, 14:57
kurcze wiecie co zauwazylam ze czasem slysze cos od chudych kolezanek i sie
wkurzam na to co slysze a z drugiej strony wiem ze one tego nie mowia
zlosliwie i nie wiedza jak to co powiedzialy wplynie na moje samopoczucie!!!
o to przyklad siedze z kupela a ona do mnie "wiesz mam dwa rozstepy na pupie
moj chlopak mi ostatnio powiedzial" no to ja oczywiscie ja zbylam tekstem "no
tak tragedia teraz umzesz" ale powaznie to sobie zaczelam liczyc w mysalch
swoje rozstepy no i sie zalamalam a przeciez wiem ze to nie byl przytyk do
mnie !!!
Obserwuj wątek
    • smok-kati Re: samopoczucie 06.06.04, 15:35
      ja na szczęście czymś takim się nie przejmuję, tylko w myślach się śmieję z takich dziewczyn, bo skoro dwa rozstępy to dla niej problem to co ona w ciąży zrobi hihi:)) operację plastyczną, diastema myślę, że to z nudów takie teksty i problemy, człowiek zabiegany nie ma czasu na czepianie się krostek itp. hihi a nawet jeśli masz kilka rozstępów to co świat się zawali, nie, można trochę przytuszować i dalej się żyje. ja o moich nawet nie myślę i nie pamiętam że je mam a mam ich sporo bo białe po ciąży jak schudłam i czerwone jak tyłam w ciąży hihi, Mąż się śmieje że mam szlaczki na udach hihi:)) ale ja na poważnie zapominam że je mam :))
      • diastema Re: samopoczucie 06.06.04, 16:01
        a powiem ci szczerze ze ten problem to robi jej chlopak ona wazy 50kg i chciala
        przytyc jakies 5kg to jej zabronil!!! wiesz on tosobie chyba nie poradzi z ta
        jej ciaza i tak dalej...
        • anula36 Re: samopoczucie 06.06.04, 16:04
          oj to czeste teraz. zaczynam docenia wlasnego chlopa:) Mam walki i zwisy,
          rozstepy i cellulitisu tez troche,a on wciaz w zachwycie. A nawet jesli dobrze
          udaje chwala mu za to:)
          • smok-kati Re: samopoczucie 06.06.04, 16:30
            doceniaj ja też swojego doceniam że przy tym moim wyglądzie on biega za mną jak za jaką modelką hihi:)) czasami zastanawiam się czy mu nic nie dolega hihi:)) skoro tylu facetów jest na nie wobec naszych puszystych ciałek hihi:))
            • diastema Re: samopoczucie 06.06.04, 16:56
              hmmmm mnie sie poprostu zdaje ze oni nie dopuszczaja do mysli ze jak sobie
              wzieli taka modelke to kiedys ona zbrzydnie utyje itp wiecie kochaja je za
              wyglad a nie za to jakie sa ;(
            • anula36 Re: samopoczucie 06.06.04, 17:00
              no wlasnie-dlatego doceniam mimo wad;)Ciala i ducha:)
              • gosiasta Re: samopoczucie 06.06.04, 19:09
                Jeju jak takie wypowiedzi podnoszą na duchu:)) Tak aż mi sie na sercu ciepło
                zrobiło ze jeszcze są tacy faceci:)) Muszę sobie tez takiego upolować:))
                • soffica Re: samopoczucie 07.06.04, 08:17
                  Oj są, są. Ale wiecie co, mam taką kumpelę która jest bardzo szczupła i czasem
                  też narzeka, że przytyła itp. itd. - przy mnie. Ale ja jakoś nie odbieram tego
                  jako przytyk do mnie. Każda dziewczyna jest do swojej wagi przyzwyczajona i jak
                  tylko coś trochę robi się za ciasne to narzeka. Tylko że ją martwi 1-2 kg, a
                  mnie dopiero 5-10 :)
                  • diastema Re: samopoczucie 08.06.04, 10:48
                    no walsnie a juz najlepsze jak ta chuda istota w sesji schudla 9kg z nerwow a
                    wcale nie chciala potem ja cale wakacje tuczylysmy!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka