anula36 24.06.04, 20:39 Dostalam dzis katalog tej firmy-zamowilam na stronie internetowej,ceny dosc zdzierskie u nas w pOlsce tez tak drogo wtych sklepach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffica Re: katalog Ulla Popken 25.06.04, 19:41 A który dostałaś? Lato czy Lato/Jesień? Bo ja dzisiaj dostałam już drugi, ale tamten poprzedni był o wiele grunszy i fajniejszy. Do sklepu w końcu się nie wybrałam, ale przypuszczam, że taniej niż w katalogu pewnie nie jest Odpowiedz Link
anula36 Re: katalog Ulla Popken 25.06.04, 21:49 Lato. Kurcze wydaje mis ie ,ze jest bardzo drogo...tym bardziejze ciuchy raczej takie w wersji codziennej, ne super-eleganckiej. Odpowiedz Link
soffica Re: katalog Ulla Popken 27.06.04, 14:23 anula36 napisała: > Lato. > Kurcze wydaje mis ie ,ze jest bardzo drogo...tym bardziejze ciuchy raczej takie > > w wersji codziennej, ne super-eleganckiej. Nie wydaje Ci się. Jest koszmarnie drogo. Przy kursie Euro 4,8 ... Raczej w Ulli nie zaszaleję, ale podpatrzeć coś można :) Odpowiedz Link
anula36 Re: katalog Ulla Popken 27.06.04, 14:50 albo potem upolowac w lumpeksie:) Ostanio odkrylam ( ale refleks) ze czarna tuniczka ktorej uzywam po domu jako letniej sukienki jest wlasnie z uLLI pOken, kupiona za 10 zl w ciuchch wlasnie. Odpowiedz Link