Dodaj do ulubionych

Zabawne...

28.07.05, 22:15
Pierwszy raz weszłam dziś na to forum i poczytałam kilka wątków. Zauważyłam,
że przeważają bardzo pozytywne osoby. Macie super podejscie do zycia. Ja tez
delikatnie mowiac nie naleze do najszczuplejszych i w bardzo wielu pogladach
zgadzam sie z Wami. Ale niestety laczy nas oprocz puszystosci jedna przykra
rzecz. Mianowicie - poczytajcie i zauwazcie, ze albo sa porady jak schudnac,
doswiadczenia i obrona ludzi puszystych, ale tak naprawde to wiekszosc wlasnie
nie chce byc puszysta, dlatego powstalo forum (ja oczywiscie tez sie
odchudzam) Jaki paradoks chcemy sie pozbyc czegos co nas laczy :))))
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Zabawne... 29.07.05, 08:20
      nie do konca to forum powstalo w celu zbiorowego odchudzania, od tego sa inne
      fora ( Odchudzanie- dietowanie, czy XXXL-M) my tu po prostu tworztymy grupke
      ludzi ktorzy chudsi czy grubsi i tak sie lubia i nie odchudzaja za wszelka cene
      tylko np dla zdrowia czy poprawy samopoczucia ale nie dla mody.
      A przy okazji wymienimy doswiadczenia gdzie kupic ladne i duze ciuchy, duzy
      biustonosz i jak uprawiac seks zeby chudego chlopa nei rozgniesc na miazge;)
    • ula.z.ula Re: Zabawne... 29.07.05, 08:50
      ujmę to tak: akceptujemy swoją nadwagę ale się nią nie zachwycamy i w miarę
      chęci i możliwości staramy się z nią walczyć
      i nawet jeśli nam się to uda coś nas będzie łączyć: wspólne doświadczenia w
      walce z nadwagą i zrozumienie dla tych którym się dla różnych przyczyn nadwagi
      nie udało zrzucić
      i to nas odróżnia od jojów koniów i innych www.gośków
      pozdrawiam
      • sanszajn84 Re: Zabawne... 02.08.05, 16:17
        Ula... ale pojechałas teraz :) Pozdrawiam :)
    • nik7 Re: Zabawne... 02.08.05, 19:01
      Powoli wdrazam sie w tematyke tego forum. Na poczatku jak czytalam to myslalalm,
      ze mnie szlak jasny trafi przez wypowiedzi zyczliwych. Juz pomijam obrazliwe i
      hamskie odzywki, ale glupota wypowiedzi. Juz nie chce znizac sie do poziomu i
      rowniez wyzywac. Eh szkoda gadac...I dopiero zrozumialam, po wypowiedziach
      stalej obsady forum, ze nie ma sie czym przejmowac. Jedyna osoba, ktorej musze
      przyznac ze byla godna dyskusji to byl kon. Juz nie pamietam dokladnie co pisal,
      ale widac ze koles nie jest taki prymitywny jak reszta. Ja za rok wychodze za
      maz za najcudowniejszego mezczyzne na swiecie, jednak nie umiem sie pogodzic z
      tym jak wygladam. Kazdego dnie patrzac w lusterko czuje odraze i dopoki nie
      schudne - wiem, ze to sie nie zmieni. Ale nigdy w zyciu nie potepialam ludzi za
      ich wage. Za niedbalstwo owszem
      Co do popularnych opinii na forum - rzeczywiscie znam duzo osob grubych od
      ktorych smierdzi, ale jest to efekt zaniedbania. Przeciez jesli ktos sie
      bardziej poci to po prostu powinien sie czesciej kapac (bez wzgledu na mase).
      Ale widzialam, tyle chudych osob ktore wygladaly koszmarnie i tandetnie. Wiec
      moim zdaniem to jak kazdy sie z nas prezentuje zalezy od samopoczucia,
      samoakceptacji a przede wszystkim od stopnia w jakim o siebie dbamy. Pozdrawiam
      wszystkich i tych okrąglutkich i tych chudziutkich :)
      • black-she Re: Zabawne... 23.09.05, 14:24
        Dokładnie...ludzie czy to chudsi czy z ciałkiem muszą dbac o siebie w równym
        stopniu. Miałam nauczycielkie w szkole kosmetycznej i powiem wam ze była sobie
        bardzo okrągła ale była kobietą tak zadbaną, wypielęgnowaną, zawsze dobrze
        uczesaną i ubraną że to ile ważyła nie miało najmniejszego znaczenia bo każdy
        chciał brać przykład z tego co dla siebie robiła i robi nadal. Pozdro słońca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka