Dodaj do ulubionych

OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZMIARY.

17.09.08, 19:21
Otwieram boutique z ciuchami w rozm.42 -52 .Proszę
podpowiedzcie ,czego oczekujecie ? Sama doskonale znam problem i
wiem ,że mogę pomóc.Muszę tylko poznać oczekiwania innych...
Obserwuj wątek
    • serafe Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 18.09.08, 08:39
      Generalnie - ciuszków ładnych, a nie tylko zakrywających. Wciętych w talii,
      odcinanych pod biustem - naprawdę nie każda puszysta chce się zamotać w długi
      prosty wór. I niezakładania z góry, że większy rozmiar to automatycznie większy
      wzrost, a więc coś także dla niziutkich puszystych, a tych jest niemało :) I co
      z tego, jak ciuszek ładny, skoro na dzień dobry musiałabym go skracać o 15 cm?
      • ice_ice Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 22.09.08, 13:49
        Nie wiem, jakoś wciąż nie mogę się przekonać do ubrań odcinanych pod biustem,
        moim zdaniem wszelkie tego typu tuniki powodują, że wyglądam jak ciężarna,
        zamiast tuszować to co mam do ukrycia, kupiłam 3 takie ubrania w różnych stylach
        i nie noszę żadnego. Moim zdaniem ubranie odcinane pod biustem NIE WYSZCZUPLAJĄ
        i nie widziałam jeszcze ani jednej puszystej - naprawdę puszystej! - osoby,
        której by to pasowało. W tunikach nawet szczupłe dziewczyny wglądają jak w ciąży...

Do koleżanek dołączyłabym sugestię z ciekawymi płaszczykami do kolan.
        • zawszemagdusia8888 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 24.05.09, 21:49
          witam, zapraszam na moje aukcje na allegro - magdusia8888 - wyprzedaję całą
          szafę w rozmiarze 56, piszcie do mnie :)
          • iwantapril Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 05.02.14, 14:14
            Cześć!
            Zapraszam na moją stronę www.iwantapril.pl
            Jestem projektantką, projektuję dla wszystkich :) w większości oversize. Wszystkie modele mają możliwość dopasowania do większych lub mniejszych wymiarów, wystarczy napisać :) dopiero zaczynam, moja oferta cały czas się poszerza. Zapraszam serdecznie!
            Kasia,
            I WANT APRIL
        • pusiaaa84 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 22.06.09, 01:36
          ice_ice napisała:

> Nie wiem, jakoś wciąż nie mogę się przekonać do ubrań odcinanych
          pod biustem,
          > moim zdaniem wszelkie tego typu tuniki powodują, że wyglądam jak
          ciężarna,
          > zamiast tuszować to co mam do ukrycia, kupiłam 3 takie ubrania w
          różnych stylac
          > h
          > i nie noszę żadnego. Moim zdaniem ubranie odcinane pod biustem NIE
          WYSZCZUPLAJĄ
          > i nie widziałam jeszcze ani jednej puszystej - naprawdę
          puszystej! - osoby,
          > której by to pasowało. W tunikach nawet szczupłe dziewczyny
          wglądają jak w ciąż
          > y...
          >

Nie zgadzam się. Sama noszę często bluzki odcięte pod biustem.
          Uważam, że bardzo wyszczuplają. Wyglądam o wiele lepiej.
          • salonmodyxxl Re: ZAPRASZAM DO SALONU MODY XXXL 14.11.10, 22:44
            Witam,

zapraszam do Salonu Mody XXXL (www.salonmodyxxl.pl)

W ofercie odzież dla każdej kobiety w rozmiarze xxxl, bo proponujemy wyroby od 44 do 64, a na specjalne zamówienia również i większe rozmiary.

W naszym salonie znajdzie coś dla siebie każda Pani i dziewczyna, ponieważ wśród naszych propozycji można znaleźć zarówno garsonki jak i legginsy, czy spodnie jeans "rurki".

Proszę zajrzeć i przekonać się.

Mile widziane komentarze.

Pozdrawiamy

Salon Mody XXL
            • visantpl Re: ZAPRASZAM DO SALONU MODY XXXL 10.09.13, 10:06
              Witam!
              Skoro wszyscy się reklamują, to ja osobiście polecam sklep visant.pl/, którym są fajne ubrania w dużych rozmiarach (tylko sprawdźcie przed zakupem rozmiarówkę, bo numery są czasem zaniżone albo zawyżone :), a przy okazji można kupić chemię z Niemiec i Anglii oraz jakąś zabawkę edukacyjną dla malca.
              Z resztą sprawdźcie sami :)
              visant.pl/c/4/damska-odziez.html
              Pozdrawiam!
    • twoj_aniol_stroz Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 18.09.08, 21:46
      To ja jeszcze dodam do poprzedniczki, że oprócz ubrań dopasowanych,
      a nie worków, dobrze, żeby te ubrania były w ciekawych kolorach, a
      nie wyłącznie szaro-burych. Brakuje też na rynku ładnej bielizny,
      pończoch w większych rozmiarach. Zajrzy na Lobby Biuściastych, tam
      będziesz miała informacje na temat staników, których rozmiarówka
      miski nie kończy się na D.To bardzo ważne, żeby stanik był dobrze
      dobrany, bo wówczas ubrania też dużo lepiej leżą.
      Generalnie krój też jest ważny, to powinny być dekoldy w serek,
      głębokie, cięcia ze skosu, rózne kamizelki, sweterki dłuższe,
      przecinające sylwetkę wzdłuż, właśnie odcinane pod biustem,
      eksponujące biust a tuszujące skarby odłożone w okolicy talii i
      bioder :)
      A w ogóle to w jakim mieście ten sklep ma być?
      • aga1506 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 20.09.08, 22:29
        nie wiem co jeszcze dopisać. Jest sporo Młodych puszystych do 35rż wiec mogłoby być modnie, dobrze skrojone i kolorowe. Nie nawidzę sklepu H&M bo tam są właśnie same worki wiec czekam na otwarcie i może stronkę w internecie ;)
    • aleksandraforte Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 21.09.08, 10:54
      Bardzo dziękuję za wskazówki. Okazuje się ,że moje obawy wynikające
      z lubowania sie w "eleganckiej ekstrawagancji" są zbędne .Kolory i
      jeszcze raz kolory mają rządzić w moim boutique. Szarość i czerń
      będzie tylko eleganckim dodatkiem! Czekam jeszcze na podpowiedzi ,w
      ten sposób mogę realizowac swoje marzenie . Na przekór obowiązującym
      kanonom NIE MUSISZ BYĆ DOSKONAŁA, BĄDZ WYJĄTKOWA !!!!!!!!!!
    • aleksandraforte Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 21.09.08, 10:58
      Aaa ,jeszcze dodam ,że boutique otwieram 1 października w Bydgoszczy.
      I pomyślę o sprzedaży internetowej.
      • aga1506 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 21.09.08, 12:22
        pomyśl, pomyśl nad sprzedażą internetową a jeszcze jak będą dostępne ceny to napewno będę klientką bo do Bydgoszczy z okolic Katowic to trochę daleko :(
      • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 21.09.08, 16:08
        O w "mojej" Bydgoszczy ;))
        Cieszę się bardzo. Daj znać co, gdzie, jak, a na pewno się pojawię ;))
        • monteblack Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 22.09.08, 16:43
          Pomysl o paniach z grubymi udami i duza pupa.Ja jestem wlasnie taka
          osoba i kupic dobre spodnie graniczy z wygrana w totolotka.Jak
          wchodza mi na pupe i uda to w pasie sa za duze o jakies 10-15 cm.
          Pozdrawiam i zycze powodzenia!
          • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 23.09.08, 19:09
            Mi właśnie chyba na starość d*upa się rozrosła.
            Kupiłam wczoraj spodnie, które w pasie są za duże o jakieś 8-10cm, a w biodrach
            i udach leżą jak powinny...
            Cóż spodnie drogie, a tu jeszcze przeróbki mnie czekają :(
            • serafe Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 27.09.08, 08:24
              Ja mam od zawsze problem z doopą ;( Nawet ważąc najmniej miałam ją zawsze 30 cm
              większą od pasa. I kup tu spodnie, człowieku.
        • aleksandraforte Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 23.09.08, 21:15
          CHODKIEWICZA 2A ,ZAPRASZAM OD PONIEDZIAŁKU
          • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 26.09.08, 22:52
            Ha! Wiem gdzie ;) Ostatnio jak tamtędy przechodziłam to się zastanawiałam co tam
            będzie, a tu proszę ;)) Jaki świat mały...
            Tylko punkt taki troszkę chyba odległy od tego ścisłego centrum :|
            Jednak to nie zmienia faktu, że wpadnę na pewno ;))
            • fallen86 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 24.05.09, 22:36
              nostress.ka21 napisała:

> Jaki świat mały...
              > Tylko punkt taki troszkę chyba odległy od tego ścisłego centrum :|
              > Jednak to nie zmienia faktu, że wpadnę na pewno ;))

Byłaś? :D
              • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 30.05.09, 16:00
                Nie byłam, ale właśnie mi przypomniałeś. W poniedziałek wpadnę ;)
                • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 30.05.09, 16:01
                  Oczywiście, jeśli jeszcze istnieje :|
                  • fallen86 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 30.05.09, 19:56
                    nostress.ka21 napisała:

> Oczywiście, jeśli jeszcze istnieje :|

Hehehe, szybko :P
                    • nostress.ka21 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 31.05.09, 10:13
                      Haha bardzo szybko, jakoś mi nie po drodze było. A w sumie w poniedziałek będę
                      tamtędy przechodzić, więc looknę :P
                      • maximoda Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 08.08.09, 19:44
                        A ja zapraszam wszystkich do nowo otwartego suuuper sklepu dla Pan
                        Puszystych!!!Kazda znajdzie cos dla siebie. Mamy fajne kolorowe
                        ciuszki od rozmiaru 42 do 60:))))))))))Kupiec Poznanski I pietro
                        MAXI MODA na przeciwko Buduaru. Zapraszam:)))))
    • dorkax Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 15.03.10, 21:31
      Hej! Jeżeli nosisz rozmiar 40+ proszę o wypełnienie tej ankiety.

Ankieta jest anonimowa,nie musisz podawać żadnych danych.

Wypełniajac ankietę wspierasz moją edukację

spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dEhvRlB6ckJxYlkwUnBxTFZWLXEyX0E6MA

Dziekuje :)
    • kachna7775 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 22.09.13, 18:41
      zapraszam do zakupów w naszym sklepie, oferujemy kurtki i płaszcze w roz 44-58 fajne, nie workowate fasony i kolory! allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15480748
      Sprzedajemy również hurtowo do sklepów. Pozdrawiam serdecznie :)
      • puszystaona30 Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 21.01.14, 14:13
        Polecam nowy sklep dla puszystych BYLOLA www.bylola.pl. Kupiłam tam kilka fajnych rzeczy w przystępnych cenach. Mają aktualne kolekcje Zizzi/ZAY/VETO/STUDIO/CARMAKOMA i inne w rozmiarach chyba od 44 do 60. Ceny niższe nawet o 70 % od cen na metce. Można tam znaleźć sukienki dla puszystych, bluzki XXL, spodnie i dużo innej odzieży w dużych rozmiarach. Widziałam, że sprzedają też na allegro.

Ahhaa i odnośnie portalu dla krągłych Pań bez względu na wiek i rozmiar polecam pierwszy w Polsce serwis o tej tematyce www.xl-pozytywnie.pl. Jest tam wiele ciekawych artykułów i forum użytkowników.
        • ellmode Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 04.02.14, 11:29
          zapraszam: ellmode.pl/
          Strona skierowana jest nie tylko dla osób noszących większy rozmiar, ale dla każdej z nas, która chce przestać siebie oceniać i zacząć doceniać siebie. Ellmode to projekt kreowania wizerunku, dla każdej z nas, która ma z tym trudności, na co dzień, a w szczególności, gdy nosisz większy rozmiar. Oprócz porad stylistycznych znajdziesz tu artykuły o urodzie, wizażu, modzie, psychice, żywieniu. Jednym słowem, wszystko, to, co każdej kobiecie towarzyszy w życiu codziennym.
          Każda z nas zasługuje na to, by codziennie czuć się wyjątkowo.
    • fanspp Re: OTWIERAM BOUTIQUE DLA PAŃ NOSZĄCYCH DUŻE ROZM 22.05.14, 22:28
      Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size +

informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB

www.facebook.com/events/230467927148511/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka