krysiulka 25.07.05, 16:03 No własnie... jak spędzacie wakacje? Pisząc? czytając? Pływając? Ja już nie mogę wysiedzieć nad swoją pracą, więc za kilka dni będę po przeciwległej stronie Polski :) A Wy, młodzi doktorzy i doktoranci? Pozdrówka Krysia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: Wakacje! 25.07.05, 16:47 wakacje... ja już tęsknię za swoimi uczniami... ;) Odpowiedz Link
euraszek Re: Wakacje! 25.07.05, 19:15 wakacje....łatwo powiedzieć... ja od miesiąca jestem uziemniona przez nowe matury i egzaminy wstępne, więc na wakacje jade na 10 dni na spływ kajakowy, ale dopiero w sierpniu...a teraz? teraz jest gorzej niż podczas roku akademickiego, bo wracając do domu nie mam nawet siły sięgnac po gazete, więc nie mówie o doktoracie....lezy biedny w kącie i wzdycha do mnie tęsknie:))) Odpowiedz Link
mikiel79 Re: Wakacje! 27.07.05, 12:32 miałem to samo ale jak na razie skonczyłem z rekrutacja w lipcu, a na wakacje nie mam zadnych planów.Nic w tym roku akademickim nie napisałem wiec nie zasłużyłem na wakacje... planuje zmusić się do pisania i tyle... chyba ze mnie ktos gdzies zaprosi lub wyciagnie za uszy... pozdrawiam Odpowiedz Link
kok.o Re: Wakacje! 28.07.05, 12:45 no to jestesmy w identycznej sytuacji :) ja w ten sam sposob spedziłam początek wakacji no i reszta upłynie na pisaniu, jak tylko zmusze sie do tego...rany,a to łatwe nie jest;-) zwłaszcza przy tych upałach, roztapiam sie... pozdrowionka :) Odpowiedz Link
krasnoludek_zadyszek Re: Wakacje! 29.07.05, 19:29 A ja wrócona z Paryża, z chłodu Biblioteki Narodowej, gdziem czytała i kserowała... Ale pracy fizycznie od tego nie przybyło, w domu mam remont, dopiero co skonczyłam wszystko odkurzać i padłam na ryjek, nijak się do cięzkiej pracy naukowej nie nadaję. Od wtorku będę w Poznaniu uczyć licealistów i studentów mówić po łacinie, potem może tydzień postaram się popisać, potem Wrocław jak dobrze pójdzie, a potem już będzie konieć sierpnia i do szkółki bez następnego rozdziału pracy pewnie, ale co tam, jakoś jestem dziś w nastroju, że wszystko się uda i skończę na czas. _______________________ Multo praestat dedolare sine amore quam amare, si non possis dedolare. Odpowiedz Link
suwmiara Re: Wakacje! 28.07.05, 10:56 Żegnam się z moimi przyjaciółmi, z którymi byliśmy na studiach doktoranckich. Jakiś okres mojego życia zmyka się. Jeden druh z pokoju jedzie na roczny staż. Drugi z bliski kolega wraca do swojego kraju i pewnie już się nie zobaczymy. Mamy jeszcze tydzień. Siedzę i chlipię. Coś się kończy, a coś się zaczyna. Teraz będę musiała być dorosła także i zawodowo :) Odpowiedz Link
elektron1 Re: Wakacje! 02.08.05, 20:55 Forumowi pocieszyciele chyba rozjechali się na wakacje. Nie martw się Suwmiarko! Z przyjaciółmi na pewno będziesz podtrzymywać kontakty. A życie podobno zaczyna się dopiero po doktoracie. Odpowiedz Link
coalla Re: Wakacje! 28.07.05, 12:25 a ja pozdrawiam wszystkich serdecznie z Rabki :) trochę odpoczywam, ale laptop wzięłam ze sobą i stos popierzysk też, i po troszku próbuję wykańczać artykuł (mania jakaś czy co?! ;) Odpowiedz Link
kat-on Wakacje ????!!!! Jak dla kogo:-(( 31.07.05, 11:27 A ja siedzę i piszę doktorat...Słońce w Wawie roztapia asfalt, a ja siedzę i piszę...burza w Wawie rozniosła pół miasta, a ja siedzę i piszę...woda w Wiśle już prawie wyschła, a ja siedzę i piszę...i po jaką cholerę ja to piszę ?? Odpowiedz Link