25.07.05, 16:03

No własnie... jak spędzacie wakacje?
Pisząc? czytając? Pływając?
Ja już nie mogę wysiedzieć nad swoją pracą, więc za kilka dni będę po
przeciwległej stronie Polski :)
A Wy, młodzi doktorzy i doktoranci?
Pozdrówka

Krysia
Obserwuj wątek
    • rilian Re: Wakacje! 25.07.05, 16:47
      wakacje... ja już tęsknię za swoimi uczniami... ;)
      • euraszek Re: Wakacje! 25.07.05, 19:15
        wakacje....łatwo powiedzieć... ja od miesiąca jestem uziemniona przez nowe
        matury i egzaminy wstępne, więc na wakacje jade na 10 dni na spływ kajakowy,
        ale dopiero w sierpniu...a teraz? teraz jest gorzej niż podczas roku
        akademickiego, bo wracając do domu nie mam nawet siły sięgnac po gazete, więc
        nie mówie o doktoracie....lezy biedny w kącie i wzdycha do mnie tęsknie:)))
        • mikiel79 Re: Wakacje! 27.07.05, 12:32
          miałem to samo ale jak na razie skonczyłem z rekrutacja w lipcu, a na wakacje
          nie mam zadnych planów.Nic w tym roku akademickim nie napisałem wiec nie
          zasłużyłem na wakacje... planuje zmusić się do pisania i tyle... chyba ze mnie
          ktos gdzies zaprosi lub wyciagnie za uszy... pozdrawiam
          • kok.o Re: Wakacje! 28.07.05, 12:45
            no to jestesmy w identycznej sytuacji :)
            ja w ten sam sposob spedziłam początek wakacji no i reszta upłynie na pisaniu,
            jak tylko zmusze sie do tego...rany,a to łatwe nie jest;-) zwłaszcza przy tych
            upałach, roztapiam sie...
            pozdrowionka :)
            • krasnoludek_zadyszek Re: Wakacje! 29.07.05, 19:29
              A ja wrócona z Paryża, z chłodu Biblioteki Narodowej, gdziem czytała i
              kserowała... Ale pracy fizycznie od tego nie przybyło, w domu mam remont,
              dopiero co skonczyłam wszystko odkurzać i padłam na ryjek, nijak się do cięzkiej
              pracy naukowej nie nadaję. Od wtorku będę w Poznaniu uczyć licealistów i
              studentów mówić po łacinie, potem może tydzień postaram się popisać, potem
              Wrocław jak dobrze pójdzie, a potem już będzie konieć sierpnia i do szkółki bez
              następnego rozdziału pracy pewnie, ale co tam, jakoś jestem dziś w nastroju, że
              wszystko się uda i skończę na czas.
    • suwmiara Re: Wakacje! 28.07.05, 10:56
      Żegnam się z moimi przyjaciółmi, z którymi byliśmy na studiach doktoranckich.
      Jakiś okres mojego życia zmyka się.
      Jeden druh z pokoju jedzie na roczny staż. Drugi z bliski kolega wraca do
      swojego kraju i pewnie już się nie zobaczymy. Mamy jeszcze tydzień.

Siedzę i chlipię.
      Coś się kończy, a coś się zaczyna. Teraz będę musiała być dorosła także i
      zawodowo :)
      • suwmiara Re: Wakacje! 31.07.05, 11:08
        niech mnie ktoś pocieszy :(
        • elektron1 Re: Wakacje! 02.08.05, 20:55
          Forumowi pocieszyciele chyba rozjechali się na wakacje. Nie martw się Suwmiarko!
          Z przyjaciółmi na pewno będziesz podtrzymywać kontakty. A życie podobno zaczyna
          się dopiero po doktoracie.
    • coalla Re: Wakacje! 28.07.05, 12:25
      a ja pozdrawiam wszystkich serdecznie z Rabki :)

trochę odpoczywam, ale laptop wzięłam ze sobą i stos popierzysk też, i po
      troszku próbuję wykańczać artykuł (mania jakaś czy co?! ;)

• kat-on Wakacje ????!!!! Jak dla kogo:-(( 31.07.05, 11:27
        A ja siedzę i piszę doktorat...Słońce w Wawie roztapia asfalt, a ja siedzę i
        piszę...burza w Wawie rozniosła pół miasta, a ja siedzę i piszę...woda w Wiśle
        już prawie wyschła, a ja siedzę i piszę...i po jaką cholerę ja to piszę ??
        • biatka1 Re: Wakacje ????!!!! Jak dla kogo:-(( 01.08.05, 11:37
          Mam podobnie...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka