magdalena_daria 07.09.05, 14:59 Jak u Was z siwieniem? Zaczynacie już zauważać pierwsze objawy? Ja wyrwałam dzisiaj kolejnego siwego włosa, na szczęście nie zdarza się to jeszcze zbyt często (kilka włosów w roku). Co u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_daria Re: Siwe włosy 07.09.05, 15:01 Och, pomyliłam fora, już poprosiłam o wykasowanie wątku... Przepraszam! Odpowiedz Link
rilian Re: Siwe włosy 07.09.05, 15:22 e, spoko temat! dyndu_ - nie kasuj! bo mi siwe włosy zaczęły się pojawiać właśnie przy doktoracie, w tempie kilku na miesiąc w porywach (zwłaszcza, gdy nie wszystko szło jak trzeba). a jak jest u was? ;) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Siwe włosy 07.09.05, 18:24 Rillian! 27-latku! Cholewcia, muszę przestać farbować, bo może spod tej chemii też się jakieś srebro wysypie ;) Odpowiedz Link
rilian Re: Siwe włosy 07.09.05, 21:07 już prawie 28... no niestety przed trzydziestką zaczyna się człowiek sypać... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Siwe włosy 07.09.05, 21:22 wydało się, żeś styczniowy, wydało ;) ad sypać, mi się sypią oczy i to nie na dioprie, a na powracające zapalenia. Niedawno nabawiłam się wylewu do oka, które, jak to określiła okulista, jest byle jakim siniakiem na oku. Siniak na oku! Z białkiem intensywnie czerwonym, nie żadne tak zapelonio-spojówkowe czerwone żyłki, wyglądałam jak zombie, hehe. A jaki popłoch w ludziach wzbudzałam ;) Odpowiedz Link
line.zludzilodu Re: Siwe włosy 07.09.05, 21:35 Hehe, spotkało mnie to samo 2 tygodnie temu:)Strrraszna sprawa. Odpowiedz Link
elektron1 Re: Siwe włosy 07.09.05, 15:57 Mnie nie martwią siwe włosy, nawet ten który ostatnio wyrósł mi w nosie. Martwi mnie, że mam ich coraz mniej :-( Odpowiedz Link
michalkozik Re: Siwe włosy 08.09.05, 00:31 a co powiecie na 19 latka ktury pierwszy siwy włos znalazł pułtora roku temu Odpowiedz Link
paluszek11 Re: Siwe włosy 08.09.05, 09:48 Powiem tyle, że mój pierwszy siwy włos pojawił się w liceum i został odkryty na lekcji PO przez kolegę (klasa I lub II?). Do dzisiaj mam już ich trochę, ale skrupulatnie pokrywam farbą. Odpowiedz Link
malwaaa Re: Siwe włosy 08.09.05, 18:10 To mój pierwszy siwy włos pojawił się kiedy miałam....6 lat. Już się przyzwyczaiłam i obecna siwizna nie robi na mnie żadnego wrażenia. Odpowiedz Link
ica11 Re: Siwe włosy 08.09.05, 21:21 ujrzałam dzisiaj pierwszy siwy włos na T(s)wojej skroni ... :)) Odpowiedz Link