dagnes 04.10.05, 00:00 Witajcie, chcialam sie przywitac. Od dzisiaj jestem studentka studiow dr na UJ (judaistyka) i jeszcze dokladnie nie wiem "z czym sie to je", ale poki co jestem pelna zapalu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spring78 Re: Chcialam sie przywitac... 04.10.05, 00:18 Witaj dagnes. Ja też jestem doktorantką na UJ, ale wydz. historyczny (historia), IV rok, w trakcie intensywnego pisania... Życzę powodzenia. Ilona Odpowiedz Link
dagnes Re: Chcialam sie przywitac... 10.10.05, 23:02 Ja tez jestem na wydz. historycznym, tyle ze w Katedrze Judaistyki ;-) Zycze owocnego pisania! Dagnes Odpowiedz Link
tuptusie Re: Chcialam sie przywitac... 04.10.05, 07:45 witam serdecznie - ja też z UJ, ale swiat jest mały- może razem będziemy chodzić na filozofię :) pozdrawiam Odpowiedz Link
dagnes Re: Chcialam sie przywitac... 10.10.05, 23:03 Witaj, Filozofia - piekna nauka. Moze sie spotkamy i nawet nie bedziemy wiedzieli ze to my ;-)) Poki co jeszcze jestem slabo zorientowana w swoich obowiazkach (i prawach) ale sie ucze ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mirun2 Re: Chcialam sie przywitac... 04.10.05, 09:21 Witam - ja też UJ, literaturoznawstwo, drugi rok :-) Pozdrawiam wszystkich w wątku serdecznie :-)) Odpowiedz Link
aga9001 Re: Chcialam sie przywitac... 04.10.05, 09:48 Czesc, ja robie dotorat z wolnej stopy - ekonomia. Aby zapał był cały czas z Tobą . POzdrawiam Odpowiedz Link
dagnes Re: Chcialam sie przywitac... 10.10.05, 23:03 Och, juz drugi rok... ale fajnie. Powodzenia w dalszej pracy! Odpowiedz Link
k.osma Re: Chcialam sie przywitac... 11.10.05, 10:05 witam serdecznie... ja też zaczynam, miło mieć świadomość, że jest nas więcej... ;) Odpowiedz Link