marcelina_prust Re: Jupii!! Nareszcie :) 06.12.05, 08:03 Sorki, z radości klawisze mi się pomerdały. Chodzi o to, że nareszcie, po trzech tygodniach bezczynnego czekania, wyjeżdżam do Francji na stypendium. Miało być na miesiąc, ale biurokracja zeżarła z tego połowę. O trybie ambasady rzeczonego kraju nic nie powiem, bo po co psuć miły nastrój. Ale jadę, jadę :DDD Przepraszam ,ja wiem, że tu sie o poważnych rzeczach rozmawia :), ale nie mogłam się powstrzymać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rilian Re: Jupii!! Nareszcie :) 06.12.05, 13:50 fajnie! bardzo fajnie! dwa tygodnie też super, po miesiącu już by ci się nudziło... napij się winka nad sekwaną za nasze zdrowie! Odpowiedz Link
22pagoda gratulacje 06.12.05, 16:19 zakosztuj tych przepysznych serow, fondue z dobrym winkiem :) ehh, ja tez czekam w grudniu na wiesci co do wyjazdu zagranicznego, czekam juz od 6 mcy :) Odpowiedz Link
mama.tadka Re: Jupii!! Nareszcie :) 06.12.05, 21:22 No wreszcie, bo już mnie oslabialo, jak was od trzech tygodni widzialam jak na szpilkach :) Milego bibliotekowania w Rennes :))) Odpowiedz Link
marcelina_prust Re: Jupii!! Nareszcie :) 06.12.05, 23:45 Plecak spakowany, teraz jakieś dwie godzinki snu i w drogę :) Za wasze zdrowie oczywiście wypiję, ale nie nad Sekwaną, bo do Bretanii jadę. I najem się tam naleśników, mam nadzieję. A jak dobrze pójdzie, to i ocean od was pozdrowię :) Odpowiedz Link