mama_martynki 29.07.06, 11:30 Czy ktoś z Was robi doktorat w dziedzinie resocjalizacji? Chodzi mi o studia stacjonarne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewyspany77 Re: Resocjalizacja 29.07.06, 13:51 mama_martynki napisała: > Czy ktoś z Was robi doktorat w dziedzinie resocjalizacji? > > Chodzi mi o studia stacjonarne. Ja, nieco bardziej w bok jesli chodzi o dzialke i niestety niestacjonarnie. Odpowiedz Link
mama_martynki Re: Resocjalizacja 29.07.06, 20:43 Czyli z czego dokładnie? A wiesz może, gdzie są stacjonarne? Odpowiedz Link
niewyspany77 Re: Resocjalizacja 29.07.06, 22:04 > A wiesz może, gdzie są stacjonarne? WIesz kobieto ja nie wiem gdzie *wogole* dostaniesz studia stacjonarne z ogolnie pedagogiki. Ciezka sprawa i do tego przypuszczam ze raczej nie beda organizowane, zoczne jak juz to moze tak. Ale to tez sliska sprawa. Odpowiedz Link
aniax23 Re: Resocjalizacja 29.07.06, 23:33 Witam. Nie wiem w jakim mieście chciałabyś studiować... Wydaje mi się, że jest nabór na stacjonarne studia doktoranckie(pedagogika) na UW Odpowiedz Link