krysiulka 15.10.08, 09:03 Co o nim sądzicie? Dyndu_dyndu, dzięki, że o tym pomyślałaś, moim zdaniem jest cudne :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamengista hmm 15.10.08, 10:24 Logo jest: 1. seksistowskie - bo jest na nim mężczyzna, więc marginalizuje się rolę kobiet we współczesnej nauce 2. rasistowskie - jest to BIAŁY mężczyzna - ignoruje się przedstawicieli nauki ras żółtej czy czarnej Dodatkowo ilustracja przedstawia ewidentnie naukowca z dyscypliny ścisłej (przyrodniczej) - więc jako przedstawiciel nauk społecznych też czuję się urażony. Przed wysłaniem oficjalnego protestu do szefów gazeta.pl i do Komisji powstrzymuje mnie fakt, że... nie chce mi się;) Odpowiedz Link
autumna a może coś z tych 15.10.08, 11:14 www.phillipmartin.info/clipart/la_writings.htm Ta delikwentka w drugim rządku, rozpłaszczona na klawiaturze komputera, to chyba najwierniejszy obraz doktoranta... Odpowiedz Link
charioteer Re: a może coś z tych 15.10.08, 15:04 autumna napisała: > www.phillipmartin.info/clipart/la_writings.htm > Ta delikwentka w drugim rządku, rozpłaszczona na klawiaturze komputera, to chyb > a najwierniejszy obraz doktoranta... Ta rozplaszczona jest super! Tez mi sie bardzo podoba:) Odpowiedz Link
krysiulka Re: a może coś z tych 15.10.08, 15:21 > Ta rozplaszczona jest super! Tez mi sie bardzo podoba:) Ten obecny koleś ma bardziej naukową minę :D Odpowiedz Link
charioteer Re: a może coś z tych 15.10.08, 16:07 krysiulka napisała: > Ten obecny koleś ma bardziej naukową minę :D To dlatego, ze mu slimak ze sloika gleboko w oczy zajrzal :P Odpowiedz Link
flamengista Re: a może coś z tych 15.10.08, 17:57 Ta laska jest ok;) Popieram chariottera. BTW: wolę zaznaczyć, że żartowałem - a logo b. fajne. (tak na wszelki wypadek;) Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: a może coś z tych 15.10.08, 20:17 Podziekowania dla autumny, ktora jest nieoceniona w takich sytuacjach :) Odpowiedz Link