panda12 25.07.06, 21:22 na którym kontaktują sie Polacy mieszkający lub bliżej , pracujący chwilowo w Rosji??? Szukam ale znależć nie mogę..:) Ktoś mi pomoże?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: czy jest gdzieś forum 25.07.06, 23:01 panda12 napisała: > na którym kontaktują sie Polacy mieszkający lub bliżej , pracujący chwilowo w > Rosji??? > Szukam ale znależć nie mogę..:) > Ktoś mi pomoże?? Sława! Nie znam, ale mozesz zaloyzc tu taki watek... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
nonno1 Re: ja wolałbym forum, gdzie udzielali by się 26.07.06, 21:40 Rosjanie. Miałem dostęp do takiego, ale trzeba było używać cyrylicy, a tego nie potrafię z komputera. Odpowiedz Link
etrade rosyjskie forum 27.07.06, 00:18 Takich rosyjskich forumuw jest sporo na rosyjskich portalach. Jeśli ktos tam zaglądał, to wie, jaki szowinizm i ksenofobia tam panują! Wszystkie narody i kraje są, według tych Rosjan, złe, chciwe, przewrotne i czyhające na zgubę "Wielikoj Rossii". Trudno to czytać, trzeba mieć mocne nerwy. A z rosyjską czcionką w Windows (dowolnego typu) nie ma problemów. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: rosyjskie forum 27.07.06, 01:12 etrade napisał: > Takich rosyjskich forumuw jest sporo na rosyjskich portalach. Jeśli ktos tam > zaglądał, to wie, jaki szowinizm i ksenofobia tam panują! Wszystkie narody i > kraje są, według tych Rosjan, złe, chciwe, przewrotne i czyhające na > zgubę "Wielikoj Rossii". +++Nie moge wypowiadac sie za innych ale ja osobiscie czyham! :)) Rosja musi wyzbyć sie mrzonek imperialnych. Rosja musi ograniczyc do granic etnicznych i przestać napadać na sąsiadów. Ograniczy sie do obszaru etnicznego i niech se robi co chce. Akurat dsla swiata tak mało znaczy,ze moze sie od niego izolowac. A swoja droga taka postawa jest typowa dla głupich i zacofanych prymitywnych społeczestw. > > Trudno to czytać, trzeba mieć mocne nerwy. > > A z rosyjską czcionką w Windows (dowolnego typu) nie ma problemów. Odpowiedz Link
listyznod ale jaja! 27.07.06, 11:19 ==na wpis treści: >Takich rosyjskich forumuw jest sporo na rosyjskich portalach. Jeśli ktos tam zaglądał, to wie, jaki szowinizm i ksenofobia tam panują! Wszystkie narody i kraje są, według tych Rosjan, złe, chciwe, przewrotne i czyhające na zgubę "Wielikoj Rossii". Trudno to czytać, trzeba mieć mocne nerwy. ==Nasz niezawodny ignorant odpisał: > A swoja droga taka postawa jest typowa dla głupich i zacofanych prymitywnych > społeczestw ==Nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link