Dodaj do ulubionych

OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ?

02.07.12, 10:47
witam :)
widziałam forum na temat opaski, jednak link zamieszczony tam nie otwiera się, chciałabym zamówić opaskę, nie zawsze jest ze mną ktoś znajomy, a ludzie czasem nie wiedzą co zrobić, a taka opaska może ciut ułatwi pomoc zarówno osobom postronnym jak i lekarzowi
czy możecie podać namiary gdzie mogę zamówić taką opaskę?
Obserwuj wątek
    • lenka-cch Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 12.07.12, 00:12
      witam :) wejdz na strone - silikonki - tam zamowilam sobie opaske... choruje od 7 mscy... z poczatku ja zawsze nosilam ale teraz nie... wstydze sie choroby i nie chce zeby ktos wiedzial ze mam epi, opaske nosze... w torebce :)
      • lenka-cch Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 12.07.12, 00:13
        silikonki.pl/opaska-silikonowa-reke-padaczka-p-63.html
        to jest strona internetowa na ktorej zamowilam opaske
      • epi12 Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 02.09.12, 23:06
        A powinnaś nosić ją na ręce, bo może Ci to uratować życie. U każdego w mózgu płyną fale magnetyczne, tylko że w mózgu epileptyka te fale wzbierają i od czasu do czasu przybierają formę napadów, a u innych nie, coś podobnego jak z rakiem, ujednych się rozwija, u innych nie...

lenka-cch napisała:

> witam :) wejdz na strone - silikonki - tam zamowilam sobie opaske... choruje o
        > d 7 mscy... z poczatku ja zawsze nosilam ale teraz nie... wstydze sie choroby i
        > nie chce zeby ktos wiedzial ze mam epi, opaske nosze... w torebce :)
    • 2powazna Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 19.10.12, 13:24
      Ja zamówiłam opaskę na stronie fajnydzieciak.pl, są kolorowe i nie przygnębiające.

elishua napisał(a):

> witam :)
      > widziałam forum na temat opaski, jednak link zamieszczony tam nie otwiera się,
      > chciałabym zamówić opaskę, nie zawsze jest ze mną ktoś znajomy, a ludzie czasem
      > nie wiedzą co zrobić, a taka opaska może ciut ułatwi pomoc zarówno osobom post
      > ronnym jak i lekarzowi
      > czy możecie podać namiary gdzie mogę zamówić taką opaskę?
    • guerra Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 19.10.12, 15:44
      Dziękuję za kontakt. Oczywiście wysyłamy opaski pocztą. Cena 1 szt opaski to 25 zł, wysyłka gratis, przy przedpłacie na konto. Do wyboru kolory: niebieski, różowy, pomarańczowy i zielono-żółty. Proszę pisać na maila ania.kuronkulig@fajnydzieciak.pl

Pozdrawiam,

Anna Kuroń-Kulig

www.fajnydzieciak.pl
    • ania_1609 Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 19.10.12, 17:09
      Ja mam taką plecioną, z tej strony:

plecionkarnia.blogspot.com/p/bransolety-informacyjne.html
    • amm20 Re: OPASKA BEZPIECZEŃSTWA - GDZIE ZAMÓWIĆ? 17.06.13, 23:11
      ja kupiłam dla znajomej na silikonki.pl razem z dziecięcymi identyfikatorami, przeszukałam sieć i allegro i są chyba najtańsi. Wzięłam też opaskę dla cukrzyka. Niestety fakt, czasem wstyd nosić na ręku ale może wtedy nie potraktują się jak zwykłego pijaka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka