centro3 11.04.06, 10:29 Czy jest jakiś lekarz, który od czasu do czasu wchodzi na to forum w celu pogłębienia swoich wiadomości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna302 Re: Neurolodzy! 11.04.06, 15:05 Ja to bym chciała, zeby na to forum wchodzil lekarz raczej w celu niesienia nam bezinteresownej pomocy, udzielania rad, rozwiewania watpliwosci, itd... Odpowiedz Link
mirella67 Re: Neurolodzy! 11.04.06, 16:26 A jest! Czasami pojawia sie tu niejaki maszar, znakomity specjalista z IMiD... Pogłębiac swych wiadomości to on tu raczej nie musi, po prostu pomaga swym doświadczeniem i rozwiewa różne wątpliwości. Ostatnio chyba jednak ma jakieś problemy z internetem i dawno go już nie widziałam. Odpowiedz Link
centro3 Re: Neurolodzy! 11.04.06, 20:57 To świetnie, ważne że ktoś kompetentny nad nami czuwa. To że znakomity wcale nie znaczy że nie powinienen pogłębiać swoich wiadomości. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link
very_martini Re: Neurolodzy! 11.04.06, 22:46 O, i masz nową sygnaturkę, która opisuje mnie w 100% szczególnie 2 pierwsze;) pozdrawiam, 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link