centro3 27.11.06, 12:17 Kochani do końca tego miesiąca muszę zamówić wizytę, do kogo mi radzicie? Czy leczyliście u któregoś z nich? (wszystkie posty napisane do tej pory przeczytałam). Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra2000 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 27.11.06, 15:24 Joanna Jędrzejczak-mój typ. Odpowiedz Link
restless11 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 27.11.06, 19:24 Hmm ja nikogo nie znam... Jedynie Pania dr ZWOLINSKA z Krakowa... Ja chciałam Ci polecić neuropsychologa dr Orłowiejską tez z Krakowa:) Odpowiedz Link
centro3 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 27.11.06, 21:09 Dzięki, to dla mojej siostry. Interesuje mnie bardziej neuropsycholog. Mogłabyś dać mi do niej telefon, a moze jakies informacje na temat Twoich doświadczeń z leczenia u niej?... mój mail: ewa.kalinowska@tiscalinet.it Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
restless11 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 27.11.06, 22:35 mail wysłany:) mam nadzieje ze nie rzerazi Cię ilosc literek;) mam tylko jedno pytanie.. Ile Twoja siostra ma lat? Odpowiedz Link
justyna302 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 28.11.06, 08:43 Od 10 lat leczę się u dr Zwolińskiego: konkretny, dobry fachowiec, widać, że naprawdę zna naszą chorobę od podszewki. Nie trzeba mu dużo mówić, ja czasami próbowałam opisać jak się czuję, zaczynałam.. a on kończył za mnie. Podobało mi się też, że w moim przypadku szybko i trafnie dobrał leki do mojego typu epi, bez namyślania się i błądzenia kosztem samopoczucia chorego. Były tu negatywne opinie o nim jako o postaci ogólnie, ale ja znam go tylko z wizyt i jako specjalistę polecam. Docent Jędrzejczak poznałam po zajściu w ciążę. Z tego co słyszałam jest znakomita w prowadzeniu kobiet w ciąży. Trochę mnie przeraziła, nie powiem. Strasznie surowa, wręcz ostra, do tego bardzo dociekliwa. Jak już wspomniałam w jakimś poście, wypytywała mnie o takie szczegóły że naprawdę nie wiedziałam co odpowiedzieć! Ja, która choruję przeszło 20 lat. Ale jeżeli ma mi pomóc urodzić zdrowego potomka, to niech nawet krzyczy na mnie :) Myślę, że jednak poleciłabym Zwolińskiego, może też dlatego że jestem do niego przyzwyczajona i że zawdzięczam mu ogromną poprawę stanu zdrowia. Odpowiedz Link
centro3 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 28.11.06, 11:35 Co ja bym bez Was zrobiła?... Jesteście Wszyscy tacy kochani, pomagacie zupełnie bezinteresownie a wybór lekarza jest przecież taki ważny. Dziękuje Wam bardzo, chyba czeka mnie podróż i do Krakowa i do Warszawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 28.11.06, 12:05 Centro3,no przestań,przecież po to tutaj jesteśmy. ja wchodzę z nadzieją przeczytania ważnych byc może informacji,które pomoga wyzdrowiec mojej córce. Uważam że takie wspieranie się ,jest balsamem,człowwiek ma świadomość że nie jest sam. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 28.11.06, 12:08 Justyno302-masz rację dr Jędrzejczak jest dociekliwa. Ale to chyba wynika z troski o chorego,mnie też się dostało,za to że nie potrafiłam podac dawki leku, który zazywa Kasia.No i miała rację,bo ja powinnam wiedziec wszystko. pozdrowka. Odpowiedz Link
justyna302 Re: Majkowski, Jędrzejczak, Zwoliński 28.11.06, 15:00 A mnie pytała nawet, w którym momencie trację kontakt z rzeczywistością i jak to wygląda, co widzę, co słyszę.. Zaczęłam się plątać i motać, bo nigdy nie przyszło mi do głowy to analizować :) Odpowiedz Link