moniak666 31.07.08, 12:50 Błagam Was poleccie jakiś naprawde dobry szpital, obojetnie w jakiej części Polski czy bedzie to Wrocław Kraków warszawa czy Szczecin. Bardzo prosze o odzew :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka644 Re: ZACZYNAM SIE SYPAĆ.... 31.07.08, 15:08 Ja w sumie to nie znam rzadnego dobrego szpitala, ale może wejdż na strone dr Zwolinskiego (nie pamiętam dokładnego adresu, po prostu wpisz w wyszukiwarce Zwoliński). Tam mozesz zadać to pytanie, a on Ci odpowie. To jest epileptolog. Odpowiedz Link
moniak666 Re: ZACZYNAM SIE SYPAĆ.... 31.07.08, 17:09 dziękuje poziomeczko kochana. Faktycznie znalazłam i napisałam. Oby odpisał szybciutko :):) Odpowiedz Link
poziomka644 Re: ZACZYNAM SIE SYPAĆ.... 31.07.08, 20:20 Czasem trzeba poczekac kilka dni ale czasem też odpisuje tego samego dnia Odpowiedz Link
kinia-c Re: ZACZYNAM SIE SYPAĆ.... 31.07.08, 20:50 To jest naprawde dobry lekarza, ale znajac jego to odpisze ze przez internet nie moze nikogo wyleczyc... ma racje w zupelnosci. Ja, tak jak mowilam, polecam dr Rysza ze szpitala na Banacha. Jest rowniez bardzo dobry. Nie bede popadala w dyskusje kto jest lepszy ale obydwaj znaja sie na rzeczy Trzymaj sie Monisia i wierze w to ze wszystko bedzie dobrze (inaczej byc nie moze:) Pozdrawiam Odpowiedz Link