lynette 12.01.10, 13:15 W_iika, czy to Ty? Chustomama, częściowo z Krakowa? Nagle mnie olśniło, że to możesz być Ty! Mam nadzieję, że mój nick jeszcze Ci coś mówi: chustomama trójki chłopaków, najmłodszy, w chuście noszony Adaś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_iika to ja 12.01.10, 16:52 Oczywiscie, ze Cie pamietam Moja Kitusia jest juz 3letnia rozgadana panienka, a maly Stasinek ma 20m-cy i bunt dwulatka. Od 12 dni jest z nami Paulutka,w niedzielę miała swój debiut chustowy. My do końca przyszłego roku na obczyźnie, ale wracamy, bo ja do pracy będę chyba wracać. W Krakowie. Twój Adaś to już duży chłop, czwarte planujecie? Ty masz chłopaków co 3 lata, tak? Dziewczynki też są fajowe... Odpowiedz Link
lynette super! 13.01.10, 07:23 Bardzo się cieszę, że zostałam rozpoznana, no i że wracacie do Krakowa! Fajnie było by się znów spotkać! Mój Adaś w grudniu skończył dwa lata. Gada, na nocnik sika, duży już z niego chłopczyk. Bardzo szybko ten czas leci, przecież dopiero co byłaś ze Stasiem w ciąży, a tu już trzecie maleństwo! Dziewczynek po cichutku zazdraszczam, u mnie same chłopaczory. Ja rok temu wróciłam do pracy, nie mogę już chodzić na chustowe spotkania, trochę żal. Adaś już raczej samobieżny, ciężki i nie bardzo jest go jak nosić. A czwartego już raczej nie będzie, z trójką ciężko wyrobić Pozdrowionka i całuski, cieszę się, że tak niespodziewanie się odnalazłaś, bo zawsze bardzo fajnie mi się z Tobą gadało na wszelkich spotkaniach! Odpowiedz Link
luxnordynka Re: super! 13.01.10, 10:53 Coraz wiecej mam wielodzietnych jest chuscianych. Mnie pewnie nikt nie kojarzy, ale nosilam i nosze skutecznie w chustach, nosidlach ergonomicznych Odpowiedz Link
tu-jaa Re: super! 13.01.10, 21:48 Luxnordynka, ja Cię kojarzę! i Was dziewczyny też z chustoforum na przykład ja też noszę i to dużo i uwielbiam nosić! Odpowiedz Link
w_iika Re: super! 14.01.10, 12:12 Lynette, ja zawsze jak "Gotowe na wszystko" ogladam, to o Tobie mysle. A Luxnordynki nie kojarze z forum chustowego, tylko z tego forum, a tu-jaa to juz zupelnie nowy dla mnie nick Z Krakowa czy nie? Odpowiedz Link
tu-jaa Re: super! 14.01.10, 22:34 ja z w-wy. na chustoforum jestem tują, mamą Uli, Tymcia i Julka pozdrawiam!! Odpowiedz Link
lynette Re: super! 24.01.10, 22:52 Przepraszam, że tak późno, ale na wczasach narciarskich byłam! Wszystkie Was kojarzę, pozdrawiam i w ogóle... Wika! Jak mi miło, że o mnie myślisz! Odpowiedz Link