Dodaj do ulubionych

Witam dziewczyny

13.09.13, 16:19
Witajcie, mam na imię Karolina i jestem mamą dwóch chłopców: Szymona 4lata i Aleksandra
2 lata. Planuję trzecie dziecko, mam jednak wiele obaw...Rozsądek podpowiada mi,że może już nie powinnam o tym myśleć, ale serce mówi co innego...
Obserwuj wątek
    • cadence2 Re: Witam dziewczyny 13.09.13, 19:09
      Witaj w klubie, my sie juz staramy (tylko coś nie wychodziuncertain ) a mnie dalej nachodzą myśli że może dać sobie spokoj i zrezygnować ze starań mimo tego że dziecka pragnę bardzo, bardzo mocnowink Ale tłumaczę sobie że skoro pragnienie mnie już od tak dawna nie opuszcza to chyba nie ma co rezygnować bo będę kiedyś żałowaćsmile
      • dadema Re: Witam dziewczyny 19.09.13, 21:00
        to jeszcze nic, my mamy już czwóreczkę (piątego aniołka) i też mnie nachodzi myśl o kolejnym maluchu kurcze, aż się boję sad
        • hamster75 Re: Witam dziewczyny 19.09.13, 22:33
          dadema, to super, ja mam trójkę, chciałabym czwarte ale się boje, bo mam 38 lat, mąż nie chce słyszeć niestety sad
          • dadema Re: Witam dziewczyny 19.09.13, 22:51
            A moj wlasnie chce, ale ja mam obawy, i chce i nie chce, sama nie wiem smile
            Mam 33 lata smile
            • hamster75 Re: Witam dziewczyny 19.09.13, 22:55
              zazdroszczę męża i wieku smile
              • dadema Re: Witam dziewczyny 20.09.13, 08:17
                Wiek, ok mozesz mi zazdrościć, ale meza, to niebardzo, bo to taki weekendowy tatuś, wiec ze wszystkim jestem sama, stąd moje obawy, niestety faceci pozostawiają wiele do zyczenia smile jacyś tacy wybrakowani sa big_grin
                • owieczka1 Re: Witam dziewczyny 20.09.13, 15:22
                  podobne mam obawy , mamy parkę i aniołka, ale chcieli byśmy mieć jeszcze jedno
                  Tylko czy ja zdrowotnie dam radę
                  • natalia433 Re: Witam dziewczyny 21.09.13, 17:25
                    tyle lat już czytam i piszę na forum i takich postów rozterkowych jest cała masa.
                    Zawsze są jakieś za i przeciwwink
                    Pamiętam jak sama pisałam tutaj że się waham z trzecim dzieckiem a potem z czwartym ale teraz moje trzecie skończyło 5 lat a czwarte namiętnie mnie kopie wewnątrz brzuchawink
                    pewnie za parę lat będę pisać że się zastanawiam nad piątym smile
                    A tak naprawdę nikt na forum nam nie doradzi jaką decyzję podjąć, tylko serce i rozum.
                    • karusia1975 Re: Witam dziewczyny 03.10.13, 15:44
                      Właśnie, u mnie serce mówi co innego, a rozum co innego...tysiące obaw...że za stara jestem...że coś mi znowu w kręgosłupie pójdzie...że najmłodszy pęknie z zazdrości...że właśnie tej dwójce krzywdę zrobię,bo co innego dzielić na dwa, a co innego na trzy...partner jest właśnie za, ale to nie jest typ tatusia co godzinami bawi się z dziećmi na podłodze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka