kasiask 06.08.06, 10:03 Ile jest tutaj krakowskich mamuś? Może się spotkamy któregoś dnia w parku z dziećmi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiask Ale bzdury wypisuje!!! 06.08.06, 10:04 Fora mi się pomyliły!!! Sorry!! Proszę to wywalc!!!! Plis, bo mi głupio! Odpowiedz Link
atta Re: Kto jest z Krakowa????? 06.08.06, 21:58 Ja jestem Możemy się spotkać - z przyjemnością )) Odpowiedz Link
kalpa Re: Kto jest z Krakowa????? 06.08.06, 22:16 Jo tysz jestem stąd. Teraz mogę się uznać za wielodzietną, bo mam na głowie trójkę. I chętna jestem na spacerek z gromadką mieszaną kalpa Odpowiedz Link
kasiask Re: Kto jest z Krakowa????? 07.08.06, 14:08 Wygląda na to, że wątek, który spłodziłam przez pomyłke będzie się cieszył największym zainteresowaniem. )))) Jeżeli o mnie chodzi, to ewentualnie w sobotę, aczkolwiek nie na pewno, bo w niedziele wieczorem ruszamy do Szwecji. Wracamy w następny poniedziałek, czyli 21.08. i potem już jestem, nigdzie się nie ruszam i chętnie się spotkam. :- )))))))) Odpowiedz Link
rubena Re: Kto jest z Krakowa????? 08.08.06, 17:23 A ja już nie z Krakowa...od 10 dni Oakley w Anglii. Chętnie bym poszla na spacer do Jordana.. Nie nabyłam się z Wami towarzysko w Krakowie, ale na forum obiecuję być. Tymczasem adaptujemy się. Jeszcze czuję się jak na wakacjach, a nie jak w nowym domu, ale widzę, że to się zmienia. Pozdrawiam serdecznie, basia. Odpowiedz Link
kalpa Re: Kto jest z Krakowa????? 08.08.06, 19:03 Basiu, ja też wyjeżdżam do Angli. Maciej już za kilka dni, ja pod koniec września, lub października. Prawdopodobnie bedziemy w okol. Shefield, czy jakoś tak. Już martwieję na myśl, ze na jakiś czas rozstanę się z mafią, ale finanse niestety nie zagrały ostatnio. Mam nadzieję, ze uda nam się jakoś spotykać Kalpa Odpowiedz Link
zuzanna56 Wyjazdy 08.08.06, 19:27 Tyle ludzi ostatnio wyjeżdża... Czy wasi mężowie mają tam pracę? Jak sobie radzicie? Czy wrócicie kiedyś do Polski? Pozdrowienia. Odpowiedz Link
kalpa Re: Wyjazdy 09.08.06, 00:42 To prawda. Mój mąż był tam rok temu, mieliśmy wyjechać wszyscy, ale najmłodszy zachorował i wszystko przepadło, nawet bilety. Ale choroba ciągnęła się długo, więc dobrze się stało. maciek duzo przez ten rok przeszedł, miał świetną pracę, która zakończyła się w ubiegłym tygodniu. I postanowilismy pojechać jeszcze raz, zobaczymy. Narazie paralizuje mnie strach - mój mąż jest bardzo obrotny, już kupił bilet, poskładał aplikacje - on da sobie radę na pewno. A ja dojadę za dwa m-ce. Narazie mam gonitwę myśli i zwyczajnie nastrój mi siada. Ze strachu przed nowym i nieznanym i bronię się przed takim czarnowidztwem, żeby nie zgłupieć do reszt. Będzie dobrze Kalpa Odpowiedz Link
rubena Re: Do Kalpy 14.08.06, 17:47 Dopiero teraz dorwalam sie do komputera. Ja jestem teraz w Bedfordshire, ale gdzie jest Shefield? Milo by bylo sie spotkac. Napisz na priva, choc ostatnio podejrzanie tam cicho....Basia Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Kto jest z Krakowa????? 09.08.06, 10:47 Ja już wróciłam ze wsi ,ten tydzień mam trochę zawalony jakimiś badaniami ,potem wizyta gości z Wejherowa )),niedziela jest na spotkanie - wyjazd wolna ! Co planujemy? Odpowiedz Link
kalpa Re: Kto jest z Krakowa????? 09.08.06, 13:39 Może piknik pod kopcem Piłsudskiego? Plac zabaw jest ok, cisza, dużo miejsca do bezpiecznego biegania, zabaw itp. I blisko, łatwo dojechac - my mamy cienko z kasą, więc trudno nam dalej się wybrać. Co Wy na to? kalpa Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Kto jest z Krakowa????? 10.08.06, 11:01 a co powiecie na taki pomysł : www.terazdzieci.com/krakow2006.php?tresc=krakow2006 Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Kto jest z Krakowa????? 10.08.06, 23:47 Spróbujemy wziąć udział w malowaniu ,o ile nie będzie deszczu , ale nie wiem jeszcze gdzie to dokładnie jest .Spotkamy się na plantach? godzinę malowania trzeba chyba ściągnąć z plakatów . Odpowiedz Link