13.02.09, 11:00
czy na Was też tak często reaguja ludzie na ulicy?

nie ma co - za mna sie oglądają, jak pcham Dalię w wózku, a z tyłu na sankach ciagnę Łucję i Różę albo jak przechodzę przez ulicę z Dalia w nosidle, a za jedna rękę trzymam jednego malucha, a za druga drugiego i smarujemy do przodu.
Obserwuj wątek
    • asia889 Re: o Boże! 13.02.09, 20:50
      Mi się zdarzyło usłyszeć zza pleców "O Boże co ona tam ma!". To był komentarz
      chusty a nie ilości dzieci (a wszystkie były ze mną). A ostatnio starsza pani,
      widząc mnie z trójką dzieci trzymaną za ręce, powiedziała "o jaka fajna
      rodzinka" wyraźnie zachwycona widokiem. Ja się odwróciłam przodem do niej i pani
      dojrzała malucha w chuście "O, i jeszcze jedno!".
      • sumatra.1 Re: o Boże! 13.02.09, 22:05
        O Boże to może nie, ale... wiele osób komentuje mniej lub bardziej przyjemnie.
        Jak chłopcy byli malutcy a ja w ciązy to się nasłuchałam nawet o jakichś
        środkach antykoncepcyjnych, których podobno można uzywać (wiedziałyście????)
        itd... ale ostatnio to słyszę albo pełne zdziwienia :to wszystko pani?, albo
        jakieś zachwyty smile myślę, że wynika to raczej nie z ilości dzieci no bo przecież
        trójka to nie tłum, tylko z tego, że wszystkie malutkie.
    • anna_sla ba! 13.02.09, 22:35
      nade mną często babcie biadolą, że przecież jestem jeszcze taka młoda a już
      piątkę/szóstkę dzieci mam big_grin Ostatnio jak jednej się przyznałam, że to nie
      wszystkie moje to mnie zbeształa, że to przecież taka wielka odpowiedzialność..
      nooooo, jakbym nie wiedziała big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka