Dodaj do ulubionych

Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!!

24.06.04, 20:26
Wybaczcie zaczynam nowy watek,bo tam nam sie troche ciasno zrobilo, a ja nie
zawsze mialam glowe na miejscu wink))
Kibice wszystkich krajow laczmy sie !!!
Portugalia - Anglia zaczyna sie za chwile, oddychac nie zapomnijmy i
trzymajmy sie na duchu.Figo z gospodarzy ma szwedzka zone ale formy mu
brakuje, Anglia ze szw.Svenisem lezy mi na sercu zawsze.
Jestescie???
Obserwuj wątek
    • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 24.06.04, 20:38
      a moze powinnysmy typowac wyniki przed meczem??? ja zdecydowanie bede ogladac w
      sobote Holandia-Szwecja..hmmm..czy na pewno tylko jeden moze przejsc?? smile) a
      tak dla ciekawostki..u mnie mecze drozeja w miare zblizania sie do finalu,
      poczatkowo byly po $20 za mecz, teraz za cwiercifinal sobie zycza $25 wink)
      chyba dojda do $50 za final, haha
      • asia.sthm Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 24.06.04, 20:46
        Ja nie typuje, tu cala rodzina typuje za pieniadze, ja nie mam nerwow.
        Ty otworz sakiewke i wykup chociaz te najwazniejsze smile))))) koniecznie!
        Zaczeli !!!!
    • asia.sthm Porugalia - Anglia 24.06.04, 20:49
      2´Owen robi gola tak pieknie jak nasz Zlatan tylko odwrotnie
      0-1 dla angolow!!!!
    • asica74 Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 24.06.04, 20:56
      tez jestem! ale w miedzyczasie robie rissottooooo
      trzymam za anglia!
      • krolewna.sniezka Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 24.06.04, 21:20
        no to asica u ciebie dzisia na ulicach albo sie szykuje balanga albo zaloba smile
    • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 21:36
      0-1 .pierwsza polowa - tempo i finezja
      Rooney zgubil buta i otarli mu piete.
      • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 21:38
        no to fajnie dla anglikow, mam nadzieje ze nie wybuchnie jakas rewolucja w
        portugalii po tej grze. podobno juz jeden angielski kibic tam polegl.
        • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 21:41
          O matko, o matko nic nie wiem, slyszalam tylko, ze ich deportuja za fatalne
          zachowanie..
          • asica74 Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 21:45
            zasztyletowali goscia i tyle. Nie chce by ktos mnie zle zrozumial, ale
            obserwujac ang kibicow, to .. hm.. oni sami prosza o problemy...
            Macie racje, jak przegraja, to bedzie zaloba i chyba juz nic nie podniesie
            wizerunku Beckhama czy Roneya, ktory zgubil buta...
            planujemy isc do pubu po meczu...
          • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 21:47
            news.bbc.co.uk/1/hi/uk/3830695.stm
            • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:27
              83´Postiga sie popisal 1 - 1
              • asica74 Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:28
                widzialam widzialiam!
                ja tu biegam miedzy tele, rissoto i wami!
              • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:30
                ha! no to portugalia trzyma sie pazurami..anglicy _musza_ sie powoli wykanczac
                ze zmeczenia, to tylko na korzysc gospodarzy..no zobaczymy co to sie bedzie
                dzialo, oby tylko ofiar nie bylo.
                • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:37
                  Dogrywka 15 min ,jak nic to jeszcze 15 min i karne. To byl prawdziwy dramat. Ja
                  uwazam ze Anglia juz wygrala..!!
                  • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:40
                    Szwajcarski sedzia okazal sie kalosz.Anglia robila gola, ktory sie nie liczy.
                    Nastepny skandal
                    • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 22:52
                      niesamowite, chyba beda jednak zbierali trupy na ulicach sad
                      • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 23:04
                        110´Rui Costa , piekna bramka 2 - 1
                        • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 23:08
                          115´Lampard 2-2
                          • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 24.06.04, 23:14
                            Karne
                            • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:31
                              Asiu jak twoje rissotto????
                              Ide sie napic wody....
                              • asica74 Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:33
                                jak tu smutno.. ludzie juz wychodza z pubu i tylko niektorzy podskakuja..
                                pewnie ci z portugalii...
                                nam juz nawet nie chce sie isc..
                                rissotto juz zjedzone...
                                jak tu dalej zyc?!
                                • asica74 Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:38
                                  pesymistycznie sobie mysle, ze ci angielscy kibole rozniosa teraz ta malutka
                                  portugalie... oby nie...
                                  • jagienka.harrison Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:47
                                    Ja też tak sobie myślę że na pewno cała gwardia policjii w portugalii się
                                    modliła żeby jednak anglia wygraławink
                                    • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:50
                                      no straszne! mecz ktory jest rozwiazany za pomoca karnych to najwieksza
                                      niesprawiedliwosc!!! powinni im dac odpoczac i dawaj grac od poczatku...tak
                                      niestety jest..no ale wyglada na to ze duza kontrowersja z tym sedzia, cala
                                      anglia pewnie wsciekla..
                                  • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:48
                                    Wolalabym, zeby tam u was wesolo teraz bylo.
                                    Ale ja widzialam ten strach w oczach portuglskich kibicow i zjadali prawie
                                    swoje szaliki i widzialam lzy szczescia i rozpaczy u anglikow, ja juz nie wiem
                                    co bym chciala.
                                    Czy wszyscy nie moga wygrac??!!
                                    • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:50
                                      no asia, ja juz sie przymierzam do tego meczu w sobote, toz to Holandia ze
                                      Szwecja graja!!
                                      • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:56
                                        No toz mowie , w sobote bedzie konflikt i co my tu zrobimy.???
                                        Ale ty otworzysz sakiewke i bedziesz ogladala, nie bede musiala tak latac jak
                                        ta glupia od telewizota do komputera????
                                        • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:07
                                          to nie o ta sakiewke chodzi tylko o to ze te gry rozgrywaja sie u mnie w srodku
                                          dnia!! bo jak to ten telewizor sobie przytargac i wlaczyc w pracy na dwie
                                          godziny i zamknac drzwi od pokoju??? ludzie sie beda dobijac i mi
                                          przeszkadzac wink)) a tak to robie co mam robic, a co jakis czas mozna sobie
                                          przeszkodzic zerkajac na internet smile)
                                          • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:11
                                            Dobra, to ja sie bede poswiecac i raporty ci zdawac jak nalezy obiektywniesmile)
                                            A dlaczego ty w sobote musisz pracowac???? Co to za kraj???
                                            • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:14
                                              w sobote nie pracuje, wiec sakiewke otwieram i place smile) ale dzisiaj
                                              pracowalam no i jutro tez musze wink)
                                              • asia.sthm Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:20
                                                No to przepraszam, jutro chetnie raportuje, a w sobote ogladajac jednoczesnie
                                                mozemy sie tu troche na forum poklocic, chcesz??? Bedzie troche dramatycznie i
                                                dodamy forum pikanterii??wink)))))))
                                                • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:24
                                                  u mnie w sobote beda na sto procent krzyki w domu..moj m. nie umie ogladac
                                                  meczu po cichu wink) a poniewaz nie ma innych "europejczykow" w okolicy, wszyscy
                                                  pewnie mysla ze ja go w weekendy tak okladam smile)
                                                  • asia.sthm Mecze po cichu :-))))))) 25.06.04, 00:32
                                                    Trudno , niech wasi sasiedzi mysla co chca smile) U nas czasem i 10 barytonow sie
                                                    wydziera, az echo po wodzie sie niesie.Tylko ze u nas wszyscy tak sie
                                                    zachowuja.Sasiedzi maja dwoch malutkich chlopcow i ci sa przebrani juz na zolto-
                                                    niebiesko..!!
                                                • asica74 Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:29
                                                  he? forum z pikanteria? zawsze!
                                                  wladsnie wyjzalam za okno.. oni zanprawde wracaja na tarczy... nosy
                                                  spuszczone, flagi ciagna za soba,zaczepiajac rogami kaluze...
                                                  chlip chlip!
                                                  ale za to w sobote! chyba sie nie odkleje od telewizora!
                                    • izabelski Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:51
                                      Oj i jak smutno - a jutro w pracy koledzy beda w zlych humorach sad((
                                      sedzia kalosz - a Bekham nie powinien strzelac nad poprzeczka - w koncu mu
                                      placa chypa z £1000 za kazdy krok, ktory robi na boisku...
                                      • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 24.06.04, 23:55
                                        dla gospodarzy fajnie ze nie wyeliminowali ich z wlasnego boiska ale jakos nie
                                        chce sie wierzyc ze jeden za drugim wracaja do domu wielkie potegi pilki
                                        noznej..Wlochy, Niemcy, Anglia...same niespodzianki.
                                        • jagienka.harrison Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:14
                                          I Hiszpania!
                                          Ja obstawiłam w starym biurze te właśnie pewniaki i co? Dupa! Będę na ostatnim
                                          miejscu!!!!
                                          Pytam męża: are you ok? mąż z grobową miną :I'm fine
                                          czyli fajn...teraz będą przez tydzień opowiadać jak to nie uznali gola...
                                          • krolewna.sniezka Re: Portugalia - Anglia 8 - 7 25.06.04, 00:18
                                            ja pamietam jak anglia przegrala z brazylia na world cup..sama mialam lzy w
                                            oczach..nienawidze karnych..tak wlasnie holandia przegrywala kazdy swoj wazny
                                            mecz.. przez karne..lacze sie w smutku z anglia - bo nie znam nikogo z
                                            portugalii smile
    • asica74 Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 25.06.04, 11:49
      channels.aolsvc.co.uk/news/article.adp?id=20040625040509990001
      wlasnie o takie rzeczy mi chodzilo.. szkoda, ze nie wygrali wczoraj,
      przynajmniej uniknelo by si etakich incydentow...
      • asica74 Re: Eurocup 2004 cwiercfinaly ogladamy...!!!! 25.06.04, 11:50
        link jest nie dobry i nie moge wkleic wlasciwego!
        napisze pozniej
    • asia.sthm Francja - Grecja 25.06.04, 20:40
      Dlaczego nie mamy jeszcze nikogo z Grecji??
      Napis na autokarze greckiej reprezentacji:Antyczna Grecja miala 12 bogow - nowa
      Grecja ma ich tylko 11 !!! Boja sie Fra. ale sa zaszczyceni i gotowi do walki.
      • asia.sthm Re: Francja - Grecja 25.06.04, 21:33
        Obwachiwali sie glownie , do przerwy 0-0
        • asia.sthm Re: Francja - Grecja 25.06.04, 22:09
          Sensacja ,, 64´piekna glowka dla Grecji
          • asia.sthm Re: Francja - Grecja 0 - 1 !! 25.06.04, 22:37
            Ale sie porobilo...wszyscy sie dziwia , a Francja rozpacza sad(
            • jagienka.harrison Re: Francja - Grecja 0 - 1 !! 25.06.04, 22:51
              I fajnie jestwink ciekawie przynajmniej, a nie że zawsze ci sami!
              • krystyna_jl Re: Francja - Grecja 0 - 1 !! 25.06.04, 23:50
                ale rozpacz w salonie!...(rodzinka i goscie).
                no coz, Grecy mieli dobra taktyke(czytaj:trenera) i lepiej grali.
                • krolewna.sniezka Re: Francja - Grecja 0 - 1 !! 26.06.04, 00:09
                  Nastepna potega pilkarska jedzie do domu????? co to sie porobilo w tej europie?
                  no ale grecy chyba pierwszy raz tak wysoko zaszli, zal francji okropnie sad
                  • asica74 Holland _-Svenden 26.06.04, 11:20
                    to dopiero bedzie...
                    • krolewna.sniezka Re: Holland _-Svenden 26.06.04, 19:00
                      no jak juz sie psychicznie zaczynam przygotowywac, musze tylko fizycznie
                      skoczyc do sklepu po jakies zakaski na mecz, bo przeciez musze jakos tlumic te
                      nieboskie krzyki w domu wink)
    • asia.sthm Holandia - Szwecja 26.06.04, 19:15
      Szanowne kolezanki,wink)))
      Niniejszym ( pamietacie slowo z podan?) oswiadczam, ze ja dzisiaj kibicuje
      Szwecji z obowiazku i serca.Holandia niech sobie dzis radzi bezemnie (? ale
      glupie slowo!).
      Zycze sobie, zeby nasz Zlatan i Henke i Co& zaszli wam za skore,zeby sie bez
      skandalu obeszlo i zeby ci ,co sa naprawde lepsi wygrali smile)))
      O matko, czy naprawde WSZYSCY nie moga wygrac???? Znowu wydziwiam, ale
      wybaczcie, juz mnie ponosi!!!
      • krolewna.sniezka Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 20:39
        no to ja tez juz zasiadam, nie wiem jakie jest ustawienia, ale mysle ze dobre
        dla Holandii. Niech lepszy wygrywa, byle nie tymi karnymi!
        • aka10 Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 20:49
          Jestem za Szwecja,oczywiscie,ale niech lepszy sprawiedliwie wygrasmilePozdrawiam.
          • krolewna.sniezka Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 21:37
            no to jak na razie bez bramki. gra taka sobie, duzo ciagniecia sie za koszulki
            i po rekach. frank de boer chyba jest za stary na kapitana..dobrze ze juz
            zszedl z boiska.
            • asia.sthm Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 21:44
              U nas juz troche sie niecierpliwia, ale ja sie trzymam smile))
              Witaj Aka10 i dzieki za wsparcie smile))))
              • izabelski Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 21:59
                kibicuje Holendrom - bardzo przystojnie dzis sie wystroili smile
                • krolewna.sniezka Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 22:39
                  duzo akcji pod bramka dla Holendrow no i duze strania o tego gola , ale
                  niestety dalej nic. dogrywka moze cos roztrzygnie. oby tylko do karnych nie
                  doszlo.
                  • izabelski Re: Holandia - Szwecja 26.06.04, 22:50
                    Pierwsza czesc dogrywki - czekamy na srebrnego gola (oby Hilendrow)
                    • izabelski Brawo Pomaranczowi :-)))))))) n/t 26.06.04, 23:28
                      • asia.sthm Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) n/t 26.06.04, 23:34
                        Ojjjojoj!!!! Gratuluje!!! Ale dramatycznie bylo ...!!!
                        • asica74 Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) n/t 26.06.04, 23:56
                          .. czy ktos ma tu waleriane?...
                          mam juz faceta o pare lat sraszego: ten mecz kosztowal go pare lat
                          zycia...posunal sie Misiu w latach i garb mu wyrosl, ochryplo chlopie!
                          A w srode idziemy pomalowani na pomaraczowo do pubu!
                          Asia, bardzo mi przykro! Ale naprawde nie moge wszyscy wygrac...
                          • asia.sthm Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) n/t 27.06.04, 00:05
                            Asiu udziergaj Misiowi pomaranczowy szalik na to ochryple gardlo.
                            U nas cichusienko,nikt sie nie odzywa.Ide ich doglaskac..smile)))
                        • marialudwika Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) n/t 26.06.04, 23:58
                          Wstyd,ale ja "Holenderka" a nie przezywalamsmile."ZA to" sasiedzi z dolu byli
                          dlugo cicho!!Ale potem po ich reakcjach wiedzialam,ze Oranje ....No,potem
                          jeszcze glosno spiewali!!
                          ml-nie kibickasmile
                          • krolewna.sniezka Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:02
                            niesamowicie dramatyczny mecz!! holandia nigdy z karnych nie wygrala. ostatnio
                            jak pamietam, cocu zawalil sprawe, podobnie jak tym razem, ale jakims cudem
                            szwecja a wlasciwie to "zlotko" strzelilo pilke do nieba..szkoda mi szwecji bo
                            widze lzy, ale moj holender jest wniebowziety, chociaz wyszedl z pokoju na czas
                            strzelania. aby polfinaly sie powiodly!
                            • asia.sthm Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:08
                              No Zlatan sie teraz naslucha,szkoda, ale wyobrazacie sobie te presje przy
                              karnych.
                              Oj sniezko chyba w zla godzine nie chcialysmy,zeby do karnych doszlo smile))
                              • krolewna.sniezka Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:10
                                no chyba w zla sad teraz beda jednego obwiniac zapominajac ze grali nie tylko 90
                                minut ale jeszcze 30 dodatkowo. ahh..niesprawiedliwosc taka eliminacja..choc
                                moj chlop sie raduje i bierze wolne na polfinaly..ja chyba tez wink
                                • asia.sthm Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:14
                                  Popieram.Wolne koniecznie, no bo jak tu w pracy kibicowac i swietowac.Teraz to
                                  ja jestem za Holandia smile)))))
                              • asica74 Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:13
                                Glaski tez ode mnie, to jednak mi szkoda was...
                                Misiu natomiast rozpacza nad tym, ze te Szwedki z zoltymi biniki, musza jechac
                                juz do domu...
                                • asia.sthm Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:30
                                  Taak? To nie dziergaj mu zadnego szalika smile)))))
                                  • krolewna.sniezka Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 00:41
                                    asia, troche nie na temat, no i w dodatku makabrycznie, ale przypomnialyscie mi
                                    z tymi dziewczynami w zoltych bikini, te historie niani ze szwecji co ja
                                    zamordowali w usa, ona bardzo niedaleko odemnie mieszkala u rodziny jakis
                                    artystow, to bylo prawie 9 lat temu, pamietam bo moj rex byl jeszcze maly
                                    szczenie, czy u was o tym w ogole sie rozmawialo? czy pamietasz te historie?
                                    strasznie jestem ciekawa czy ktos cos powiedzial (nawet plotki) co tak naprawde
                                    sie z nia stalo. on miala na imie chyba karina holmes.
                                    • asica74 Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 10:38
                                      ojej, watek zbacza z pilku na mordestwa...
                                      Ale co sie stalo z ta szwedka?
                                      Asia: nie bedzie szalika! NAjpierw musze skonczyc ten .. pokrowiec na
                                      czajniczek do herbaty, zeby herbta dluzej byla ciepla. Gwoli scislosci, nie
                                      moge skonczyc juz od kilku miesiecy.
                                      A z tymi szwedkami to byl bardziej zart...
                                      • marialudwika Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 15:29
                                        Moze mi ktosik powie z kim Pomaranczowi beda teraz walczyc??? Wsydze sie,ze nie
                                        wiem sad((,ale teraz chce mecz ogladac!!!
                                        ml
                                        • krolewna.sniezka Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 15:34
                                          no chyba z portugalia w srode? no ale jezeli sie myle to mnie dziewczyny
                                          poprawcie bo nie chce brac wolnego na nic wink)
                                          • asica74 Re: Brawo Pomaranczowi :-)))))))) 27.06.04, 16:22
                                            tak tak porugalia... I jezli ich pobija to puchar bedzie ich...
                                    • asia.sthm Morderstwa.. 27.06.04, 16:29
                                      O matko o matko nic nie pamietam, 9 lat temu? powinnam pamietac!
                                      Moze uciszyli jakos? Popytam znajomych, a moze kendo cos wie?
                                      Sniezko otworz watek o morderstwach, bedzie jak u Chmielewszczykow smile))
    • asia.sthm Dania - Czechy 27.06.04, 16:33
      Dzisiaj naprawde jestem rozdartasmile)
      Kibicuje i na tych i na tych.Bede uwazac,zeby sprawiedliwie sie rozdzierac,
      wydzierac,klaskac i komentowac.., chyba mnie z domu nie wyrzuca..?
      • krolewna.sniezka Re: Dania - Czechy 27.06.04, 16:40
        no ja tez jestem w ciezkiej sytuacji..z jednej strony tomasson i dania, z
        drugiej strony czesi tak dobrze graja ze prosi sie aby im kibicowac, no moze ja
        tak jak izabelski bede kibicowac kto lepiej sie zareprezentuje na boisku wink)
        • asia.sthm Re: Dania - Czechy 27.06.04, 20:44
          To to jedziemy panie Felus...
          Coby dzis nie bylo, to ja sie cieszesmile))))Niech tylko pieknie graja smile)
          • krolewna.sniezka Re: Dania - Czechy 27.06.04, 20:48
            ja tez! nawet nie wiem komu kibicowac, ale bede sie cieszyla z wyniku -
            niewazne jakiego wink
            • asica74 Re: Dania - Czechy 27.06.04, 20:53
              to ja dolaczam do was szanowne kolezanki!
              ps. zrobilam lasagnie z brokulami i kokosanki.. sa zaiteresowani? serdecznie
              zapraszam!
              • krolewna.sniezka Re: Dania - Czechy 27.06.04, 20:56
                brokuly i kokosanki? brzmi bardzo interesujaco, ale nie wiem czy te kokosanki
                to wiorki kokosowe czy ciastka?
                • asica74 Re: Dania - Czechy 27.06.04, 21:22
                  bialka z jajek ubite z cukrem i wymieszane z wiorkami... wlasnie przezuwam.
                  My sie dzis podzielilismy: ja jestem za czechami, Misiu za Dania... Jak na
                  razie sie jeszcze do sibie odzywamy, wspolnie pijac Grolsha...
                  Agnieszka, odczytalas Sedziego, co ci wyslalm w zalaczniku?
                  ps. jak nie zyczysz sobie takich rzeczy w skrzynce to mi napisz..
                  A teraz ide na papieroska...
                  • asia.sthm Re: Dania - Czechy 27.06.04, 21:39
                    Sa tacy ostrozni, ze robia sobie tylko krzywde.Niech juz zaczna na powaznie
                    grac.
                    A ja chcialam sezamek tych przywiezionych z Polski i okazalo sie ,ze juz
                    wszyskie wyjadlam.I to musialam byc ja, bo nikt inny nie lubi..Dziwne
                    Moge was za to zaprosic na ptasie mleczko, zostalo jeszcze..smile))
                    • asica74 Re: Dania - Czechy 27.06.04, 22:09
                      3:0 dla czechow!
                      • asia.sthm Re: Dania - Czechy 0 - 3 27.06.04, 22:41
                        No to pokazali co potrafia.. 3 piekne bramy w 20 minut.A podobno na jakims
                        meczu treningowym dostali w tylek od Japonii , no i prosze teraz zaimponowali
                        Europie.Ciesze sie, choc znowu szkoda mi tych ,co musza jechac do domu...
                  • krolewna.sniezka Re: Dania - Czechy 28.06.04, 16:13
                    asica, dostalam ale nie moglam odczytac smile niestety na dodatek moj komputer ma
                    ciezka chorobe, i mam paski w poprzek ekranu sad ciekawe tez kolory mam, M. sie
                    zabral wczoraj do naprawiania, ale to moze tylko pogorszyc sie komputerowi. dam
                    znac jak bede znowu mogla cos ogladnac, ale ty smialo slij mi co masz fajnego,
                    tylko nie wirusy wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka