wiwi1 08.11.04, 12:37 Wspominalas kiedys o wyprobowanym fryzjerze i kosmetyczce, musze sie koniecznie wybrac i troszke odswiezyc, masz moze tam jakies namiary?I jakas konkretna osobe? Z gory dzieki za info Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: do greentea 08.11.04, 20:31 Polecam Natalie /strzyzenie/ a Beverly Cobella w Selfridges. Ale jest na wakacjach, jutro ide do fryzjerki w www.MichaelJohn.co.uk niedaleko Green Park. Nie znam, nie bylam, ale salon jest bardzo popularny i ma dobra reputacje. Moja kosmetyczka jest w tym samym salonie. Ma na imie Amanda i robi niezle oczyszczanie, jest b.mila i swietnie potrafi doradzic rozne kosmetyki. Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: do greentea 08.11.04, 20:37 greentea, a jaki maja cennik? czy drozej niz w tony&guy? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: do greentea 08.11.04, 20:41 Stokrotko ty sie teraz glupotami nie rozpraszaj, do pisania mi wracac )) Odpowiedz Link
greentea2 Re: do greentea 08.11.04, 20:54 Raczej podobnie. Dziewczyna z Cobella to ok. £60, ta, do ktorej ide jutro ok.£90. Odpowiedz Link
wiwi1 Re: do greentea 09.11.04, 11:28 Dzieki wielkie za info, mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac w ten weekend i zrobic sie na bostwo, hehe Pozdrawiam Odpowiedz Link