mickey13 15.11.04, 22:18 ...a dokladnie z Opola!! Zrobilo sie straszzznnnieee zzzimmmnooo, brrrr ale i tak uroczo)))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 22:28 Heeej, zjedz cos dobrego na moje konto jak ci jeszcze wejdzie I popij czyms dobrym. I cieplo sie trzymaj. Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 22:29 a wracaj nam tu wypoczeta i wszystko opowiedz Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 23:05 opole, toz to moje strony!!! czy maja tam jeszcze te przepyszne nalesniki?? ale bym sobie zjadla nalesnika z pieczarkami, jajkiem, serkiem i ketchupem, mniam mniam, albo na slodko, z serkiem, ananasem i polewa truskawkowa!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 23:11 Stokrotka nam wpadla w amok nalesnikowy Odpowiedz Link
asica74 Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 23:15 chodzi ci o takie duze, francuskie nalesniki, co sie je w kwadraciki zawija?... mickey, zjedz takiego za mnie! Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 15.11.04, 23:21 tak tak!! wlasnie takiego!!w Opolu jest takie slynne na calej opolszczyznie i moze dalej miejsce, gdzie wlasnie takie przepyszne francuskie nalesniki robia!! pewnie robia je w innych miastach tez, ale ja je wlasnie pamietam z Opola! to byly czasy! Odpowiedz Link
mijaczek Re: ...Pozdrowienia z PL!!!! 16.11.04, 17:01 Ech Mickey... co ja ci bede w bawelne owijac... zazdroszcze ci tak, ze az ciezej sie oddycha jak sobie pomysle, ze ty tam, na polskiej ziemi... ech... bubu... Szczesciara... :o) Odpowiedz Link