semantics 25.11.04, 01:12 Tutaj bardzo fajny Link- moze zainspiruje Was jak udekorowac stol/ mieszkanko na Swieta. Macie jakies fajne pomysly, linki? Wrzucajcie tutaj! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.p.freely Re: link 25.11.04, 11:13 www.alwaystherightgift.com/ www.epicurious.com/bonappetit/menus/christmas www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catC9.jhtml?itemId=cat6360741&parentId=cat6360736&masterId=cat6080742&cmCat= Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Swiateczne menu 25.11.04, 11:19 www.foodnetwork.com/food/et_hd_christmas/0,1972,FOOD_9832,00.html Odpowiedz Link
kendo Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 17:34 hmmmm..nacieszylam oczeta.... bylam dzis po sklepach, coby zaczerpnac nowych inspiracji swiatecznych, co roku cos nowego wprowadzaja, czlek nienadazy za trendami.... choinke -ozdoby ,chce zmienic w tym roku.. zawsze mialam czerwona..a teraz juz sie zdezorientowalam tyle wszystkiego cudnego..) tez ubieracie drzewko w jednym kolorze, czy raczej na rozne barwy?? Odpowiedz Link
syswia Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 17:38 Ja w zeszlym roku robilam stroiki na stol. Kupilam gruba czerwona swieczke, zebralam pare szyszek, umylam je i wysuszylam. Bylismy w lesie po galazki i takie cus z czerwonymu kulkowatymi owacami. Swieczke ustawilam na srodku metalowego talerza, dookola oblozylam szyszkami, powtykalam galazki i inne badylki, swieczke przwiazalam gruba zlota wstazka. Bylo ladnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 17:54 syswia napisała: > Ja w zeszlym roku robilam stroiki na stol. Kupilam gruba czerwona swieczke, > zebralam pare szyszek, umylam je i wysuszylam. Bylismy w lesie po galazki i > takie cus z czerwonymu kulkowatymi owacami. Swieczke ustawilam na srodku > metalowego talerza, dookola oblozylam szyszkami, powtykalam galazki i inne > badylki, swieczke przwiazalam gruba zlota wstazka. Bylo ladnie. takie stroiki mamy gotowe, a mianowicie juz w pierwsz niedziele Adwentu zapala sie jedna z czterech swieczek wlozonych w przerozne ozdobne swieczniko-podstawki.... alicznie to wyglada na stole.... zapalam przy kazdym posilku.... Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 17:39 ja ubieram po polsku w rozne bombki, rozne swiecidelka i...co roku bombki nowo-malowane uwielbiam ubieranie choinki to moj przywilej (i...ozbieranie tez) i chyba jutro juz pojedziemy kupic wiec w weekend stroje domek ))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 17:55 mulinka napisała: > ja ubieram po polsku > w rozne bombki, rozne swiecidelka > i...co roku bombki nowo-malowane > > uwielbiam ubieranie choinki > to moj przywilej (i...ozbieranie tez) > i chyba jutro juz pojedziemy kupic > wiec w weekend stroje domek > ))))))))))))))) i u mnie tez dokladnie jest tak samo.. ja mam "monopol na ubieranie drzewka, mamy sztuczna,ale chyba w tym roku zakupimy "zywe drzewko" zaby poupajac sie zapachem lasu. Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 18:29 sztuczna, to raz na zawsze klopot z glowy ale...ten zapach chyba wole prawdziwa (taka mamy zawsze) Odpowiedz Link
kendo Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 18:35 mulinka napisała: > sztuczna, to raz na zawsze klopot z glowy > ale...ten zapach > chyba wole prawdziwa > (taka mamy zawsze) tez tak mielismy,dopuki nie bylo psiuny w domu, bo przecie ogonem machnie i igielki pod konec same sapadaja( puzniej kuja w stopy i roznosi sie po calym domu( Odpowiedz Link
mulinka Re: Swiateczne inspiracje..... 26.11.04, 20:23 to zamiast choinki zrobcie stroik i go uwiescie pod zyrandolem )) moze pies nie dosiegnie Odpowiedz Link
gianka Re: POMYSLY na Swieta 26.11.04, 22:45 to moze nie jest pomysl na swieta, ale nie zdziwcie sie jak Mikolaj bedzie ciut szybciej: www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas01.htm Odpowiedz Link
mulinka Re: POMYSLY na Swieta 26.11.04, 22:47 he,he a ja juz sie mialam upominac o porcje dowcipow od Gianki )))) Odpowiedz Link
gianka Re: POMYSLY na Swieta 26.11.04, 22:52 www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas05.htm Mulinko, prosze jeszcze :-p Odpowiedz Link
mulinka Re: POMYSLY na Swieta 26.11.04, 23:18 dobre ,dobre i zdecydowanie wole po niemiecku niz angielku choc....najlepiej po polsku ) Odpowiedz Link
gianka Trzymajcie mezow z daleka od tej linki :-) 26.11.04, 23:28 www.frankstar.net/bilder/xmas/pps/kalender.pps Odpowiedz Link
gianka i dla Mulinki extra :-) 26.11.04, 23:01 Mulinko, na zyczenie: www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas05.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas07.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas11.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas12.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas16.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas23.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas24.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas28.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas29.htm i dwa mocnijesze: www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas04.htm www.frankstar.net/bilder/xmas/xmas03.htm Odpowiedz Link
mulinka Re: i dla Mulinki extra :-) 26.11.04, 23:53 Gianko, dzieki czuje sie zaszczycona! ) i oplulam czerwonym winem klawiature, teraz ja doczyszczam )) wielki buziak! Odpowiedz Link
formafantazja Re: POMYSLY na Swieta 18.11.14, 17:29 formafantazja.blogspot.com/2014/11/jul-swieta-po-norwesku.html Odpowiedz Link
kajakk0 Re: POMYSLY na Swieta 10.06.15, 09:54 mieszkamy w UK i tu dekoracji cała masa ale sęk w tym aby to wszystko ładnie wyglądało a nie kiczowato. Znalazłam niedawno fajną księgarnię z polskimi pozycjami www.rewolucja.co.uk/ i chciałabym zakupić parę książek jak dekorować stół potrawy itp. Ja jem oczami - dla mnie wszystko musi ładnie wyglądać. Odpowiedz Link