gherarddottir 02.12.04, 20:07 Asiczka jakiego Ty masz pieknego kocurka! ja to koty garsciami, tlumami...uwielbiam i w ogole straszna ze mnie kociara!)jak sie nazywa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 21:51 ja tez koty garsciami! Dziekuje w imieniu Pusu (imie wzwielo sie z tego iz urodzila sie jak ja bylam na opbozie jezykowym na ktorym byli finowie, i oni nauczyli mnie zdania: ana pusu kosta rakastan sinua - zgadujcie co to znaczy?) Pusu ma chyba 13 lat, jest mieszancem dachowca z persem (ojciec mial dearlocki). Jest drugim pokoleniem tej samej lini w naszym domu, tj domu moich rodzicow. Mama nazywala sie Peki (moj wymysl z dziecinstwa, zdziwie sie jak to co znaczy ) NA albumie jest tez zdjecie jej dziecka, Sniezki, kociaka,kotry ukradl mi serce. Powiem wam, ze z chcecia przemycilabym kociaka od niej tu do UK, ale wstrzymuja mnie surowe przepisy dot przewozu zwierzat. Pusu, to taki wlasnie kot co mozna go garsciami... Tyle o kocie. A teraz bedzie z zupelnie innej beczki! Co ja widze w naglowku! JAK CZLOWIEK ZDROWY TO MUSI SOBIE POGADAC!!!! Ha ha! Padlam dzis po przyjciu z pracy, a tu prosze! NIe dosc ze nowe porzadki, to i tyle do czytania... ot i prawda! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:21 oj sliczne to kociaki, zazdroszcze Ci strasznie. Z tego co mi wiadomo to Peki to jest meskie imie finskie)))) sniezka tez niczego sobie panienka)) ja uwielbiam koty! Mialam kiedys wiele, ale niestety zachorowalam i musialam sie pozbyc....Bylam juz wtedy dorosla i przezylam to oddanie mojej kotki jak odejscie bliskiej memu sercu soby. Nawet wzielam wolne z pracy bo taka byla rozpacz czarna. Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 22:28 oj... jak ja cie rozumiem! NIe moge miec wlasnych kotow, to molestuje u moich znajomych Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:31 ja tez! moja przyjaciolka w Holandii ma parke kotow i podobno one sie juz boja cioci D hihihih ja tez molestuje namietnie! Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 22:34 jak zlapie takiego to tak go wytarnosze! I potem zadowolony chodzi! Juz chyba pisalam, ze u takich jednych ludzi sa dwa koty, bardzo plochliwe. A ja jedego z nich ulaskawilam i przychodzi do mnie, i daje sie poglaskac! Jestem wtedy on cloud nine! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:35 o rany az zawylam ze smiechu!)))) ja tez strasznie "drecze" koty caluje, przytulam i tarmosze maxymalnie.. i wiesz Ty masz racje one pozniej takie jakby bardziej zadowolone. lepszy apetyt maja hihihhi)))) Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 22:39 wiesz co o to wlasnie chodzi! one pozniej (a szczegolnie taki jeden Leo, ale nie ten plochliwy) chca bym dala im cos jest... A ostatnio przyniosl mi mysz w zebach i zostawil obok krzesla na ktorym siedzialam. Wiesz co Dorinka, z checia bym tu miala takiego jedego... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:42 Ty mi to z ust po prostu wyjelas! ja jakby miala w domu kocurka to bym go tuczyla smeitana i szynka i by lezal sobie moze nawet na biurku i mruczal ( a propos moj maz swietnie nasladuje mruczenie zadowolonego kota. a tak a propos Peki Pekka - pochodzi od starego fińskiego imienia Petrus, które oznacza skałę Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 22:46 ha ha ha! to ci cos powiem! Moj M lubie zwierzaki i to nawet bardziej niz ja. I czesto wspomina o tym jakiego chciaby miec psa czy kota. Ale z tego powodu, ze wynajmujemy mieszkanie, i mieszkamy w takim miejscu, ze naprawde byloby trudno ze zwierzakiem, to w chwilach, gdy znow stwierdzamy ze jednak sie nie da nic zrobic, to mowie - Oh well, anyway, I have you at the moment! (tez umie mruczec) A to ciekawe z ta Pekka! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:57 moj to uwaza ze ja jestem kitten a jak sie zloszcze to mowi ze delikatnie agresywny kitten a jak sie na niego wydre co mi sie zdarza to zwija sie w klebek i nasladuje mruczenie co ma mnie podejrzewam rozmiekczyc! dodam ze ma 2 metry wzrostu)) Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy 02.12.04, 21:53 Dorinka, pytanie: a zdjecia z Afryki juz powieszone Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:16 o rany kalam sie strasznie nie jeszcze nie ((( odchodze smutno ciagnac za soba lapki w wielkiej skrusze....... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: do Asicy 02.12.04, 22:59 zeszlysmy na facetow a zaczelo sie od kota!)) Odpowiedz Link
mulinka Re: do Asicy 03.12.04, 00:43 bo od czego by nie zaczac, to i tak dojdzie do sedna ) Odpowiedz Link