asica74 27.02.05, 13:50 by nie bylo kolejnej plamy! Syswia! to dla ciebie dzis spiewamy! sto lat sto lat! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: urodziny syswii! 27.02.05, 13:56 Syswia Kochana - rosnij duza i smiej sie glosno! buziak! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny syswii! 27.02.05, 13:56 Asico kochana , zeby nie Ty, to my bysmy w zyciu spod tych krzesel nie wyszly. Syswio , Zdrowia ,milosci i spelnionych marzen. Oby w twoich dloniach wszystko nabieralo lepszych wymiarow. ) Odpowiedz Link
mulinka Re: urodziny syswii! 27.02.05, 13:58 "Oby w twoich dloniach wszystko nabieralo lepszych wymiarow. )" Asia napisala... hmmmm no...pewnie ze tak )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny syswii! 27.02.05, 14:08 No masz babo placek.. To byla przenosnia odnosnie syswiowej starej sygnaturki!! a ty Mulinko od razu i hmmmmm i usmieszki jakies..... Syswia, nie udala mi sie przenosnia , ale ty wiesz o co mi chodzilo i nie sluchaj Mulinki )))))))))) Odpowiedz Link
ulkaa Re: urodziny syswii! 27.02.05, 14:52 Asiu, nie masz sie co krygowac.)) Ja mialam tylko jedno skojarzenie, na nic twoje tlumaczenia! Chyba ze jestem jakas zepsuta Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny syswii! 27.02.05, 15:52 No dobrze, okazalo sie ze jestem zepsuta. To niech se bede zepsuta. )) U nas w rodzinie jest ustalone , ze jak sie konczy "pewne" lata to mozna sobie na wszystko pozwalac. Ja rozwijam sie wczesnie i juz mam te "pewne" lata. I dlatego bede sobie uzywac, ile chce. Syswia, zycze ci wszystkiego "obscenicznego" czego i Ty sobie zyczysz !!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: urodziny syswii! 27.02.05, 16:29 Dolaczam sie do zyczen obseniczno - pracowniczych)) Zeby Ci sie spelnilo co sobie marzysz , zdrowia zycze i pogody ducha i nalewam do tradycyjej musztardowki tradycyjnego koniaczku. Skål ! Kran. Odpowiedz Link
tamsin Re: urodziny syswii! 27.02.05, 14:57 Syswia, zycze ci nie tylko duzych rozmiarow, ale wspanialych ofert pracy, aby zasypaly cie pieknego poniedzialkowego poranka i tylko takie jakich TY chcesz, i z krotkimi dojazdami ))))) Odpowiedz Link
ulkaa Re: urodziny syswii! 27.02.05, 14:49 Syswia, dolaczam do grona spiewajacych na Twoja czesc!!! Spelnienia zyczen i otrzymania super oferty pracy. Takiej , o jakiej marzysz)) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: urodziny syswii! 27.02.05, 15:07 Syswia 100 lat i sukcesow! Pozdrawiam Odpowiedz Link
myszka888 Re: urodziny syswii! 27.02.05, 18:01 Syswia- sto lat! sto lat )) Zdroweczko! I musztardowki w dlon!!! Odpowiedz Link
daisy123 Zyczenia 27.02.05, 18:11 Zyczenia wszystkiego co najlepsze dla nastepnej Rybki. Odpowiedz Link
monhann2 Re: urodziny syswii! 27.02.05, 18:13 Syswia Ty wiesz, ze ja jak najlepiej Ci zycze? Sto lat w zdrowiu, pociechy z M, duzo dzieci, no i tej wymarzonej pracy aby docenili Ci wszyscy Kanadole ile warta jestes!!!!!!Caluski i buziaczki))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: urodziny syswii! 27.02.05, 20:33 I ja tez sie dolacze w miedzy czasie siania szpinaku. Rybki sa wsrod nas!! 200 lat,200 lat!! Odpowiedz Link
kinky5 Re: urodziny syswii! 27.02.05, 20:47 Wlasnie probowalam zadzwonic- ale pewnie swietujesz.... Duzo, duzo zdrowia i szczescia- milosci juz masz duzo ale nigdy nie zaszkodzi pozyczyc Ci jeszcze wiecej. I spelnienia marzen - tych malutkich i tych wiekszych!!!!! Calujemy - Andrew i ja! ps; pozdrow C. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: urodziny syswii! 27.02.05, 20:50 Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam... Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam... Jeszcze raz, jeszcze raz - niech żyje, żyje naaaaam nieeech żyje nam! A kto? - SYSWIA Odpowiedz Link
sylwek07 Re: urodziny syswii! 27.02.05, 22:50 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ) Odpowiedz Link
nataasza Re: urodziny syswii! 27.02.05, 23:08 Wszystkiego co najlepsze!!! Zdrowia i milosci!!! Odpowiedz Link
syswia Kochane Moje 28.02.05, 03:37 Baaaaardzo Wam wszystkim dziekuje Wzruszylam sie... Dzieki serdeczne, oby wszystko, co dobre, do Was wrocilo jako karma)) S. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kochane Moje 28.02.05, 05:22 Syswia ,kochana ,troszke sie spoznilam ,ale z calego serca zycze samych cudownosci)))) Odpowiedz Link
tora99 Re: urodziny syswii! 28.02.05, 07:57 no to teraz jeszcze na pismie... )) 100 lat! sto lat!! sto lat!!! zawsze blekitnego nieba nad glowa i zielonej trawy pod stopami ) i usmiechow tysiace!! kasia martusia i maciek Odpowiedz Link
st0krotka Re: urodziny syswii! 28.02.05, 17:31 Syswia, duzo szczescia i wszystkiego naj najpiekniejszego! zdrowko!!! Odpowiedz Link
syswia Re: urodziny syswii! 28.02.05, 18:58 Dzieki Wam wszystkim Cudowne jestescie)))) Calusy Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny syswii! 03.03.05, 17:12 a ja na samym koncu ..buuuuuuuuu.... spoznione ale bardzo szczere zyczenia..... niech sie spelniaja po kolei Twe marzenia.....usciski i buziak) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: urodziny syswii! 03.03.05, 18:25 Syswia!!!! 100 lat i duzo sukcesow w zyciu zawodowym oraz poczucia zadowoloenia z kazdego dnia! Odpowiedz Link