spongia 09.03.05, 21:35 no tak, czy wy nie macie zadnych powodow dla jakich mozna nie cierpiec mezczyzn ? albo chociaz takich posiadaczy chromosomu Y ktorzy maja cechy ktore nie pochwalacie u swoich partnerow? karolek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: I hate men!!! 09.03.05, 22:49 "I hate ..." to moze za duzo powiedziane,ale nie lubie kiedy faceci sa macho!!! Typowy kawal takich facetow: ~Co to znaczy jak kobieta jest w przedpokoju??? Hm.......... ..............ma za dlugi lancuch,ha,ha,ha,ha......~ Moj "najdrozszy" tez idealem nie jest ,ale da sie przezyc! Odpowiedz Link
semantics Re: I hate men!!! 09.03.05, 23:25 sylwek you're the man!! ) posiadaczy chromosomu Y - nie , ja jesli nie lubie to nie lubie kogos dlatego ze jest glupi lub obludny lub cos w tym stylaczu, nie dlatego ze jest mezczyzna czy kobieta. Ostatnio zdalam sobie sprawe - wiem , wiem, moze zbyt pozno, ze jest masa ludzi ktorzy zeby poczuc sie lepiej i "wywyzszyc" staraja sie swoje rzeczy przedstawic w lepszym swietle i jeszcze komus "dodac do pieca" Oto przyklad: dziewczyna X pyta dziewczyne Y czy ta juz stoi przed koncem studiow. zanim Y odpowie, dziewczyna A ( ktora wlasnie zaczela faze ostatnich egzaminow wtraca) : oj Ty to chyba nie predko... (dodam ze wiem ze Y bedzei zdawala jakis tam pierwszy exam juz w lecie...) I tego wlasnie nie lubie. Czy jest za to odpowiedzialny jakis hormon?/ chromosom?/ gen? Odpowiedz Link
ponponka1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 06:36 Hehehehheheeeee semantic, ja tez to zobaczylam troche zbyt pozno i nadal daje sie w takie dyskusje "wrabiac" - no coz nie potrafie sie czasami powstrzymac, gadula jestem. Najbardziej smiesza sie ci z adwersarzy, ktorzy uwazaja sie za lepszych - bo wyksztalceni, oczytani..... Tylko nikt tego nie zauwaza i musza sami od czasu do czasu o tej swojej lepszosc puszczac watki, coby motloch nie zapomnial z kim ma do czynienia...hehehehhe ;O) a mnie uczono: un sot savant est sot plus qu'on sot ingorant (Moliere, Uczone bialoglowy) - glupiec uczony jest wiekszym glupcem niz glupiec nieuk Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: I hate men!!! 10.03.05, 10:16 ponponka1 napisała: > glupiec uczony jest wiekszym glupcem niz glupiec nieuk Ponponka to jest genialne!!! Studenci powinni to porozwieszac w swoich instytutach aby niektorym o pewnych rzeczych przypomniec lub je zwyczajnie zasugerowac! Mam na mysli niektorych "profesorow" Odpowiedz Link
pulzara Re: I hate men!!! 10.03.05, 10:49 A ja dodam jeszcze, ze najgorszy to jest glupiec 'uczony' i do tego na stanowisku, bo do glupoty i pozornej wiedzy, dochodzi jeszcze megalomanstwo. Lubie mezczyzn, mam z nimi zazwyczaj lepsze stosunki niz z kobietami, mam trzech braci i pracuje w meskim biznesie, ale do pasji doprowadzaja mnie osobnicy plci przeciwnej aroganccy i zbyt pewni siebie, megalomani nie dopuszczajacy innych do glosu, przekonani o swojej waznosci i nieomylnosci, rozpoczynajacy kazde zdanie od Ja, 'bo Pan nie wie kto ja jestem'. Wedlug moich obserwacji jest to w 99% przypadlosc meska. Ciao pul Odpowiedz Link
syswia Re: I hate men!!! 10.03.05, 15:13 Ja tez lubie pracowac albo robic interesy z mezczyznami. Sa w wiekszosci zawsze do rzeczy: krotko, zwiezlowato, po imieniu, bez obwijania w bawelne, prosto do celu. Nie lubie mezczyzn i kobiet "ciapciowatych", nie umiejacych szybko podjac decyzji. Dlatego miedzy innymi nie lubie robic zakupow z innymi kobietami, ktore lubuja sie w goddzinnym "obgladaniu". Odpowiedz Link
mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:16 a ja kocham mojego Meza ) innymi panami sie nie zajmuje p.s. tesknilam do Was ale... nie za czesto, bo...strasznie duzo sie dzialo po "dobudzeniu" bede opowiadac wszystkim buziak! Odpowiedz Link
emm1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:20 mulinka wrocila!!! A ja wlasnie zaczynam zdrowiec, bo przez 5 dni lezalam w wyrze i wymyslalam sposoby na szybka smierc-mialam 39 stopni non stop i zmiana antybiotyku na silniejszy mnie uratowala! Ale glos stracilam i nie wiem, kiedy odzyskam (( Odpowiedz Link
mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:29 oj! Biedulko! jak glos stracilas - to przypominam, ze w zadnym wypadku nie mozesz miodu! ani zimnego, ani goracego - wszystko cieple i na gardlo cieply szaliczek szybko zdrowiej )) Odpowiedz Link
emm1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 20:26 a hebatke z miodem?Bo ostatnio tylko taka sie raczylam...Myslalam, ze to pomoze.Sama z siebie miodu nie lubie, ale sie zmuszalam. Odpowiedz Link
mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 20:44 Emm - zadnego miodu!!!! jak tracisz glos, to masz problem z krtania, a na krtan miod szkodzi! Kochanie odstaw natychmiast miod nic ostrego, same lagodne rzeczy i o pokojowej (lekko cieple) temperaturze buziak! Odpowiedz Link
semantics Re: I hate men!!! 10.03.05, 21:06 a co jest w miodzie zlego? Bo ja wiem ze dziala antyseptyczznie jak mnie gardlo bolalo to mleczko z miodem i maslem pomagaloz zawsze Odpowiedz Link
kinky5 Re: I hate men!!! 10.03.05, 23:15 a ja tez lubie facetow. zawsze mi sie z facetami lepiej dogadywalo.I w kobietach lubie wlasnie taki meski pierwiastek- zdolnosc podejmowania szybkiej decyzji, poczucie humoru,brak fochow. Facetow zawsze mozna sprobowac "zaczarowac"- czy to macho, czy "najmadrzejszy facet swiata" my kobiety mamy swoje sposoby! Odpowiedz Link
mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 23:27 miod jest bardzo dobry na bol gardla i zaziebienie ale... przy problemach z KRTANIA jest szkodliwy! - podraznia krtan i powoduje zaostrzenie choroby kiedy tracimy glos - to mamy problem z krtania, dlatego wtedy NIE WOLNO stosowac miodu, bo nie pomaga a szkodzi Odpowiedz Link