Dodaj do ulubionych

I hate men!!!

09.03.05, 21:35
smile
no tak, czy wy nie macie zadnych powodow dla jakich mozna nie cierpiec
mezczyzn ? albo chociaz takich posiadaczy chromosomu Y ktorzy maja cechy ktore
nie pochwalacie u swoich partnerow?

karolek
Obserwuj wątek
    • kokolores Re: I hate men!!! 09.03.05, 22:49
      "I hate ..." to moze za duzo powiedziane,ale nie lubie kiedy faceci sa macho!!!
      Typowy kawal takich facetow:
      ~Co to znaczy jak kobieta jest w przedpokoju???
      Hm..........
      ..............ma za dlugi lancuch,ha,ha,ha,ha......~

Moj "najdrozszy" tez idealem nie jest ,ale da sie przezyc!
    • sylwek07 Re: I hate men!!! 09.03.05, 23:03
      a ja love all women smile)
      • semantics Re: I hate men!!! 09.03.05, 23:25
        sylwek you're the man!! smile)

posiadaczy chromosomu Y - nie , ja jesli nie lubie to nie lubie kogos dlatego ze jest glupi lub obludny
        lub cos w tym stylaczu, nie dlatego ze jest mezczyzna czy kobieta.

Ostatnio zdalam sobie sprawe - wiem , wiem, moze zbyt pozno, ze jest masa ludzi ktorzy zeby poczuc
        sie lepiej i "wywyzszyc" staraja sie swoje rzeczy przedstawic w lepszym swietle i jeszcze komus "dodac
        do pieca"

Oto przyklad:

dziewczyna X pyta dziewczyne Y czy ta juz stoi przed koncem studiow. zanim Y odpowie, dziewczyna A
        ( ktora wlasnie zaczela faze ostatnich egzaminow wtraca) : oj Ty to chyba nie predko... (dodam ze wiem
        ze Y bedzei zdawala jakis tam pierwszy exam juz w lecie...)

I tego wlasnie nie lubie.

Czy jest za to odpowiedzialny jakis hormon?/ chromosom?/ gen?
        • ponponka1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 06:36
          Hehehehheheeeee semantic, ja tez to zobaczylam troche zbyt pozno i nadal daje
          sie w takie dyskusje "wrabiac" - no coz nie potrafie sie czasami powstrzymac,
          gadula jestem. Najbardziej smiesza sie ci z adwersarzy, ktorzy uwazaja sie za
          lepszych - bo wyksztalceni, oczytani..... Tylko nikt tego nie zauwaza i musza
          sami od czasu do czasu o tej swojej lepszosc puszczac watki, coby motloch nie
          zapomnial z kim ma do czynienia...hehehehhe ;O)
          a mnie uczono:
          un sot savant est sot plus qu'on sot ingorant (Moliere, Uczone bialoglowy) -
          glupiec uczony jest wiekszym glupcem niz glupiec nieuk

Cmok (jaki smok?)
          • kurczak1976 Re: I hate men!!! 10.03.05, 10:16
            ponponka1 napisała:

> glupiec uczony jest wiekszym glupcem niz glupiec nieuk

Ponponka to jest genialne!!!
            Studenci powinni to porozwieszac w swoich instytutach aby niektorym o pewnych
            rzeczych przypomniec lub je zwyczajnie zasugerowac! Mam na mysli
            niektorych "profesorow"
            • pulzara Re: I hate men!!! 10.03.05, 10:49
              A ja dodam jeszcze, ze najgorszy to jest glupiec 'uczony' i do tego na
              stanowisku, bo do glupoty i pozornej wiedzy, dochodzi jeszcze megalomanstwo.
              Lubie mezczyzn, mam z nimi zazwyczaj lepsze stosunki niz z kobietami, mam
              trzech braci i pracuje w meskim biznesie, ale do pasji doprowadzaja mnie
              osobnicy plci przeciwnej aroganccy i zbyt pewni siebie, megalomani nie
              dopuszczajacy innych do glosu, przekonani o swojej waznosci i nieomylnosci,
              rozpoczynajacy kazde zdanie od Ja, 'bo Pan nie wie kto ja jestem'. Wedlug moich
              obserwacji jest to w 99% przypadlosc meska.

Ciao

pul
              • syswia Re: I hate men!!! 10.03.05, 15:13
                Ja tez lubie pracowac albo robic interesy z mezczyznami. Sa w wiekszosci zawsze
                do rzeczy: krotko, zwiezlowato, po imieniu, bez obwijania w bawelne, prosto do
                celu. Nie lubie mezczyzn i kobiet "ciapciowatych", nie umiejacych szybko podjac
                decyzji. Dlatego miedzy innymi nie lubie robic zakupow z innymi kobietami, ktore
                lubuja sie w goddzinnym "obgladaniu".
                • mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:16
                  a ja kocham mojego Meza
                  smile)
                  innymi panami sie nie zajmuje
                  p.s.
                  tesknilam do Was smile
                  ale...sad nie za czesto, bo...strasznie duzo sie dzialo smile
                  po "dobudzeniu" bede opowiadac
                  wszystkim buziak!
                  • emm1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:20
                    mulinka wrocila!!!
                    A ja wlasnie zaczynam zdrowiec, bo przez 5 dni lezalam w wyrze i wymyslalam
                    sposoby na szybka smierc-mialam 39 stopni non stop i zmiana antybiotyku na
                    silniejszy mnie uratowala!
                    Ale glos stracilam i nie wiem, kiedy odzyskam sad((
                    • mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 16:29
                      oj!
                      Biedulko!
                      jak glos stracilas - to przypominam, ze w zadnym wypadku nie mozesz miodu!
                      ani zimnego, ani goracego - wszystko cieple i na gardlo cieply szaliczek
                      szybko zdrowiej smile))
                      • emm1 Re: I hate men!!! 10.03.05, 20:26
                        a hebatke z miodem?Bo ostatnio tylko taka sie raczylam...Myslalam, ze to
                        pomoze.Sama z siebie miodu nie lubie, ale sie zmuszalam.
                        • mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 20:44
                          Emm - zadnego miodu!!!!
                          jak tracisz glos, to masz problem z krtania, a na krtan miod szkodzi!
                          Kochanie odstaw natychmiast miod
                          nic ostrego, same lagodne rzeczy i o pokojowej (lekko cieple) temperaturze

buziak!
                          • semantics Re: I hate men!!! 10.03.05, 21:06
                            a co jest w miodzie zlego? Bo ja wiem ze dziala antyseptyczznie

jak mnie gardlo bolalo to mleczko z miodem i maslem pomagaloz zawsze
                            • kinky5 Re: I hate men!!! 10.03.05, 23:15
                              a ja tez lubie facetow.
                              zawsze mi sie z facetami lepiej dogadywalo.I w kobietach lubie wlasnie taki
                              meski pierwiastek- zdolnosc podejmowania szybkiej decyzji, poczucie humoru,brak
                              fochow.
                              Facetow zawsze mozna sprobowac "zaczarowac"- czy to macho, czy "najmadrzejszy
                              facet swiata" my kobiety mamy swoje sposoby!
                              • mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 23:28
                                smile)
                                tez tak mysle
                            • mulinka Re: I hate men!!! 10.03.05, 23:27
                              miod jest bardzo dobry na bol gardla i zaziebienie
                              ale...
                              przy problemach z KRTANIA jest szkodliwy! - podraznia krtan i powoduje
                              zaostrzenie choroby
                              kiedy tracimy glos - to mamy problem z krtania, dlatego wtedy NIE WOLNO
                              stosowac miodu, bo nie pomaga a szkodzi
                              smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka